עבור לתוכן

תמונות: הו, ויטאנג.

Featured Replies

פורסם

קצת תמונות עוצרות נשימה לכל חובבי הוינטאג' ..

בחור שהוציא למכירה את כל האוסף שלו .. החליט לצלם בגינה .. גם מלהיב איפה הבחור גר וגם האוסף מרשים בהחלט

http://www.faktiskt.se/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19196&postdays=0&postorder=asc&start=390

גלריה של תמונות

http://homepage.mac.com/ikecarumba/Menu4.html

**ערכתי את הלינק הראשון.. דפדפו קדימה בעמודים כדי לראות את התמונות המעניינות (עמ' 14 עד עמ' 18 אני חושב) **

תהנו :)

פורסם

-

פורסם

משום מה האינטרנט זז לי לאט ...

בנתיים ממש התרשמתי מהרמקולים הענקיים האלה של KLIPSCH עם ההורנים ... אחד החזקים.

ויש לו שם מלא אגדות אדיו כמו ה SANSUI 717 הענקי ... פשוט מדהים.

ומדהים כל הציוד הישן הזה במצב כל כך טוב.

פורסם
  • מחבר

אכן יש שם כמה אגדות ..

ולבחור המבולבל ..

כתבתי שמעמוד 14 עד 18 (מימה שאני הסתכלתי ) יש תמונות עסיסיות ביותר ..

פורסם

לכל המבולבלים, התמונות של הבחור ש-IKO89 מדבר עליהם:

מתחילות מעמוד 18 ונגמרות בעמוד 28, (ממה שהבנתי) זה דיון על רמקולים, לאו דווקא וינטאג'.

ב-10 עמודים האלה הוא צילם את המכונית שלו, את הבית שלו, את עצמו (על רקע מגבר), כל מני חיות וכל מני חוטים\כבלים למניהם.

פורסם

אני לא מבין, כל הדבר המטורף הזה שלו ונקנה מהכסף שלו? זה לא הגיוני בעליל. הוא צריך להיות איזה מולטי-מיליונר עם טירה על 50000 דונם כדי להחזיק בהכול...

פורסם

Pila405, ראית את המכונית שלו?

פורסם

אני מכיר בארץ אנשים שיש להם אוספים דיי מדהימים גם כן. אולי פחות גדולים, אבל עם כמות עצומה של ציוד (בייחוד וינטאג'). ללא ספק זה כיף לאסוף אותם, במיוחד אם דברים מיוחדים, ולא סתם ישנים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לכל המבולבלים, התמונות של הבחור ש-IKO89 מדבר עליהם:

מתחילות מעמוד 18 ונגמרות בעמוד 28, (ממה שהבנתי) זה דיון על רמקולים, לאו דווקא וינטאג'.

ב-10 עמודים האלה הוא צילם את המכונית שלו, את הבית שלו, את עצמו (על רקע מגבר), כל מני חיות וכל מני חוטים\כבלים למניהם.

יש תמונות החל מעמ' 14 ..

וזה לא סתם דיון זה בחור שהוציא את האוסף שלו למכירה ..

פורסם

המכונית טרנטה הישנה עם השידרוגים בשחור לבן? אם זה משהו אחד אז אשמח ללינק, כי אין לי מושג על מה אתה מדבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים