פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים שלום...אז ככה.. יש לי מחשב שמצריך מערכת הפעלה 64 ביט.. וכרגע מותקנת עליו גירסת הבטא של WIN7 באנגלית (ה- rc7300 או איך שלא קוראים לזה).בכל מקרה, אני מעוניין לקנות רשיון לתוכנה.. רציתי לדעת אם אני הולך לחנות, ומבקש גרסת OEM, ימכרו לי אותה גם בלי לקנות מחשב חדש מהם? והאם אני אוכל להתקין אותה בלי שום בעייה למרות שמותקנת עליו כבר גרסת הבטא של WIN 7? תודה רבה... !
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים ימכרו לך ברצון .רק כדאי שתבדוק היטב למה אתה חייב 64 ביט .לא ניתן להחליף מערכת שנמכרה.אל תשכח לפרמט את הכונן לפני התקנת הגירסה שתקנה .
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר מבחינה טכנית-אפשר, מבחינה חוקית-לאהשאלה אם זה בעצם יהיה רשיון תוכנה רגיל לכל דבר? (מבחינת עדכונים והכול)?
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מבחינה טכנית-אפשר, מבחינה חוקית-לא :hizuk:חנות שמכבדת את עצמה לא תמכור לך מערכת OEM.OEM הוא רק לבוני מערכות/חנויות ולתקופה שלא תעלה על שלושה חודשים מיום הרכישה.
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים חנות שמכבדת את עצמה לא תמכור לך מערכת OEM....ברור. תמצא לי חנות אחת שלא תמכור גרסת OEM למי שיבקש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.