עבור לתוכן

שגיאת סיסטם 32 בהפעלת המחשב חלונות XP

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

את המסך הזה אני מכיר, אחרי שאני בוחר לעשות ריפפיר זה מביא אותי למסך שחור כזה ששם זה בתצוגת דוס ושם אני מתבלבל.

פורסם

אתה לא צריך לעשות R

אתה צריך לבחור ESC ולהתקין "מחדש" WINXP על המערכת הקיימת. זה יזהה את ההתקנה הקודמת וישאל האם אתה בטוח כי ברצונך להמשיך.>כן . . .

פורסם
  • מחבר

וזה יתקין חדשה על הישנה וכל הדברים שהיו ישארו כמו שהם היו או שזאת תיהיה התקנה חדשה !!!

פורסם

אתה שואל או צועק, אני לא מבין אותך. תכתוב נורמלי

פורסם

לפותח הדיון,

אתה משתמש בדיסק מערכת "משובט" (עבר הכלאה עם NLITE או משהו דומה)

זו כנראה הסיבה שאתה לא יכול להגיע למצב REPAIR .

אין מנוס מתיקון ע"י מומחה בעזרת RC (מסך "הדוס" כלשונך)

או התקנה מחדש עם דיסק מקורי (לא "משובט").

פורסם
  • מחבר

לא צועק אלא שואל, התכונתי לשים סימני שאלה ולא סימני קריאה.

אני עוד לא עשיתי כלום ולא ניסית כלום.

השאלה היא האם אם אני מתקין מחדש את חלונות על חלונות הבעייתי הבעיה תיפתר ?

תודה

פורסם

זה יתקן לך את המערכת, לא ימחוק את כל הקבצים. מקסימום ייצור פרופיל חדש אבל אז עדיין תמצא את כל הקבצים ב documents & settings

פורסם

יש שתי דרכים קלות ויעילות בהרבה יותר :

1.בקונסולת הrepair, ז"א, במסך הדוס שדובר בו (ואני מדגיש , שרק משם), לעשות chkdsk /r. אחרי עשרות פעמים שעשיתי את זה עם הודעת השגיאה הנ"ל, מעולם לא היה מצב שלא נפתרה הבעיה. בלי התקנה מחודשת, בלי פרופילים חדשים. כל עוד אין bad sector (לשים לב בסוף הבדיקה) אין מצב שזה לא נפתר.

2.עוד יותר קל, בעצם הכי קל, אבל לא תמיד עובד : לעשות בוט עם דיסק ERD2005/ERD2007. כאשר הדיסק נטען הוא שואל אם לטעון את קבצי המערכת, וצריך לסמן את מערכת ההפעלה ולהמשיך בטעינה של הדיסק,.... וזהו. אם התמזל מזלך הוא מודיע לך שהיתה בעיה בקובץ system32\config\system והוא סגר את הפינה, ואולי לא תהיה הודעה אבל בכל זאת זה סודר, צריך רק לעשות reboot ולבדוק את התוצאה.

ולפותח הדיון - מכיוון שאמרת שזו בעיה שחוזרת על עצמה. אנא דאג תמיד לכיבוי מסודר של המערכת, תקינות הכבלים והספק, ותחסוך מעמך את כל השיט הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים