עבור לתוכן

מזל טוב, היום משיקים את Windows 7!

Featured Replies

פורסם

תגידו, למה מוכרים רק גירסאות OEM?

מה עם הגירסאות המלאות (Retail)?

שוטתי ב-KSP, Skypc וכו'... ולא מצאתי גירסאות Retail...

חנויות קטנות/רשתות מחשבים כמו אייבורי ו-KSP לא טורחים למכור Retail מאחר וכל אדם שפוי יקנה OEM בחצי מחיר. בשנתיים לא צלחתי לשכנע לקוח אחד לרכוש Retail.

• תגובות 78
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי שרוצה גרסת Retail יכול לקנות מאתר מיקרוסופט בכמעט 320$ ואם רוצים הורדה + דיסק שישלח הביתה ..

פורסם
  • מחבר

מי שרוצה גרסת Retail יכול לקנות מאתר מיקרוסופט בכמעט 320$ ואם רוצים הורדה + דיסק שישלח הביתה ..

אני רוצה לבוא לחנות ולקנות את הקופסא עם הדיסק, חוברת וסידיקי.

אני כעיקרון לא נוהג לקנות מאתרים, אני עובד עם מזומן ואם אני עובד עם אשראי אז יש לי מסגרת קטנה.

פורסם

כמו שאמרת , אני גם מעדיף לקנות בחנות עם קופסא אבל מה לעשות כשהמחירים בארץ מופרזים ?? זה כמעט חסכון של 400-500 שיקל וזה לא קצת .

פורסם

אז אני מנסה לקנות את 7 באתר של מייקרוסופט ומשום מה הוא לא נותן לי, הוא גם לא נותן אפשרות להחליף ארץ.

משהו יכול לשפוך לי קצת אור על זה?

פורסם

אני חושב שזה לא חשוב הארץ תרשום את הפרטים שלך וזהו , מה שחשוב זה האמצעי תשלום ואז הם ישלחו את הקישור למייל ומשם אתה מוריד ...

פורסם

ניסיתי שני כרטיסים שונים(VISA וAE), לא עובד...

פורסם

קרירין - שלום.

תהייה מוכן לשפוך אור על הנושא ?

כיצד ניתן לשדרג מויסטה לWIN 7.

כי רוב האתרים טוענים שלא ניתן.

אלא אם כן לא הבנתי אותוך ומדובר על מחשב שנקנה מראש אם אופציית שידרוג.

לי יש ויסטה שנקנתה לפני כשנה (כרגע לא מותקנת) אבל במידה וצריך להתקין בשביל לבצע א המעבר - העששה זאת.

תודה.

פורסם

אתה קונה ווינדוס 7, מכניס את הדיסק כשהמחשב דלוק ועושה UPGRADE.

פורסם

קרירין - שלום.

תהייה מוכן לשפוך אור על הנושא ?

כיצד ניתן לשדרג מויסטה לWIN 7.

כי רוב האתרים טוענים שלא ניתן.

אלא אם כן לא הבנתי אותוך ומדובר על מחשב שנקנה מראש אם אופציית שידרוג.

לי יש ויסטה שנקנתה לפני כשנה (כרגע לא מותקנת) אבל במידה וצריך להתקין בשביל לבצע א המעבר - העששה זאת.

תודה.

אני מדבר על דיסק של WIN7 שאתה מכניס ומנסה לשדרג

אבל פה אני רוצה להגיד לחברי הפורום -

אני נתקלתי ב2 מחשבים שונים בבעיות לעשות שדרוג מוויסטה לWIN7

והבעיה לא הייתה בהתקנה עצמה אלה בזה שהיא לא מוכנה להתקין את עצמה בגלל תוכנות צד שלישי שאולי לא יפעלו אליה

לדוגמה דימון טול \אלכוהול 120 \ועוד תוכנות -בנוסף לזה יש לה בעיה לעשות שדרוג אם המערכת הפעלה לא במחיצת C של המחשב

(לא של הWIN עצמה כי איך שהוא תמיד יוצא לי שאני מתקין WIN שהמחיצה של הWIN אופכת לC )

בכל מקרה שרוצים להתקין יש 2 אפשרויות

1-שדרוג

2-התקנה אם אפשרויות מיוחדות או משהו כזה אבל בעזרה של ההתקנה אומרים לא ללחוץ על זה אם רוצים שדרוג

ככה שאין לי מושג אם יש דרך לשדרג דרך ההתקנה אם אפשרויות מתקדמות או שזה מוחק לגמרי את המחיצה ועושה התקנה חדשה

לי אישית נימאס לנסות לשדרג את המחשב שלי ואני יפנה אם הזמן קבצים ויעשה התקנה נקיה וזהו

ככה שקחו את זה בחשבון

רגע עוד דבר חיבים SP1 לויסטה אם רוצים לשדרג לWIN 7 -ואני ממליץ לכם לעשות את כל האחנות האלה לפני

במקום לחכות כל פעם לחלון שיגיד לכם שאין אפשרות לשדרג בגלל דבר כזה או אחר

פורסם

אפשר הסבר קצר מה ההבדל בין הפריניום לאולטימייט?

ולא משהו בסנגון "הרוב צרכים פריניום" משהו קצת יותר מפורט, תודה.

פורסם

האפשרות השימושית היחידה נקראת XP Mode ונמצאת רק בגרסת Professional, אבל אני לא הייתי משלם כמעט כפול רק בשביל זה. אני עובד כמעט שלוש שנים עם Vista ולא נתקלתי בתוכנה אחת שעובדת רק עם XP.

פורסם

יש תוכנות ומשחקים משוימים שלא עובדות בוויסטה -גם לא במצב תאימות לאחור

אבל יש בעיה למצב הXP החדש הזה וזה שאין אפשרות לישתמש בכרטיס מסך למשחקים במצב כזה

פורסם

משחקים ישנים מאד כן, אין ספק, אבל גם על XP הם לא עבדו להיט. בכל מקרה תמיד אפשר להתקין DOSBOX ולסגור את הפינה. מבחינת תוכנות כל תוכנה ראויה לשמה יצאה גם לויסטה/7 לפחות ברמת המשתמש הביתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים