עבור לתוכן

שאלה על הגרסאות השונות של WIN7, גרסאות ה 32\64 ביט, PREMIUM\HOME וכדאיות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בטח שואלים את השאלות האלה המון בפורום הזה אבל אני לא מצאתי תשובה להכל, ולקרוא את כל הסטיקי בן ה 100 עמודים זה לא פרקטי...

אני אקצר ואשאל את השאלות שיש לי:

1. עם המפרט הנוכחי שלי (רשום בצד), האם השדרוג בכלל כדאי?

2. איזה גרסה עדיפה ולמה (BASIC, PREMIUM וכו'...)?

3. איזה גרסת ביטים עדיפה ולמה(32\64)?

אני חושב שזהו בנתיים.... אם יהיה עוד אני כמובן אוסיף.

תודה על התשובות.

פורסם

1. כן

2. home premium \ ultimate

3. 32, כי אם אין לך יותר מ4 ג'יגה זיכרון לא נראה לי שתראה הבדל בביצועים, גם ל64 תצטרך תוכנות ודרייברים שתומכים.

פורסם
  • מחבר

1. כן

2. home premium \ ultimate

3. 32, כי אם אין לך יותר מ4 ג'יגה זיכרון לא נראה לי שתראה הבדל בביצועים, גם ל64 תצטרך תוכנות ודרייברים שתומכים.

אחלה! תודה רבה על התשובה!

לגבי תשובה 2 - מה ההבדל בין שתי הגרסאות האלה?

פורסם

ובלי קשר, לא הייתי מתקין גרסה 32ביט של WIN7. למה להישאר תקוע מאחור?

פורסם
  • מחבר

ובלי קשר, לא הייתי מתקין גרסה 32ביט של WIN7. למה להישאר תקוע מאחור?

היה לי XP 64 וזה היה כאב ראש לא קטן בגלל תאימות של דרייברים ודברים כאלה שהיתי צריך לחפש במיוחד 64 ביט, השאלה אם זה יהיה אותו דבר עם WIN7...

אשמח לעוד דעות...

תודה

פורסם

XP64 היא מערכת הפעלה שהקדימה מאוד את זמנה, מעולם לא נתמכה רשמית ע"י מיקרוסופט, והייתה יותר ניסוי מחשבתי וכלי לבדיקה עבור מפתחים, מאשר מערכת הפעלה שנועדה לשימוש. XP64 לא נטולת בעיות תאימות גם היום, וכך זה יהיה לעולם.

ב-Vista/Win7 כבר הייתה התייחסות לגרסת ה64ביט כחלק אינטגרלי מההפצה. כמעט לא תמצא מישהו שפיתח דרייבר למערכות אלה ולא דאג לגרסת 64ביט. לגבי יישומים, הרי כל אפליקציית 32ביט רצה באופן טבעי במערכת 64ביט, בלי שום צורך בהתעסקות בהגדרות.

אני עם Vista 64bit קרוב לשנה, ובעת ההתקנה הראשונית ולאחר מכן לא היה שום רכיב שלא הצלחתי למצוא לא דרייבר. בכל הזמן הזה נתקלתי רק בבעיה רצינית אחת שהייתה קשורה לדרייבר מאוד ספציפי של כרטיס אלחוטי מאוד ספציפי, שפשוט היה בו באג.

פורסם

אם אני מבין נכון אזי למחשב חדש שאני בונה, המבוסס על מעבד i5 , כדאי רק חלונות 7 של 64 ביט שיוכל לנצל זכרון מירבי.

בתודה מראש על התייחסות

פורסם
  • מחבר

XP64 היא מערכת הפעלה שהקדימה מאוד את זמנה, מעולם לא נתמכה רשמית ע"י מיקרוסופט, והייתה יותר ניסוי מחשבתי וכלי לבדיקה עבור מפתחים, מאשר מערכת הפעלה שנועדה לשימוש. XP64 לא נטולת בעיות תאימות גם היום, וכך זה יהיה לעולם.

ב-Vista/Win7 כבר הייתה התייחסות לגרסת ה64ביט כחלק אינטגרלי מההפצה. כמעט לא תמצא מישהו שפיתח דרייבר למערכות אלה ולא דאג לגרסת 64ביט. לגבי יישומים, הרי כל אפליקציית 32ביט רצה באופן טבעי במערכת 64ביט, בלי שום צורך בהתעסקות בהגדרות.

אני עם Vista 64bit קרוב לשנה, ובעת ההתקנה הראשונית ולאחר מכן לא היה שום רכיב שלא הצלחתי למצוא לא דרייבר. בכל הזמן הזה נתקלתי רק בבעיה רצינית אחת שהייתה קשורה לדרייבר מאוד ספציפי של כרטיס אלחוטי מאוד ספציפי, שפשוט היה בו באג.

OK, הבנתי והפנמתי. תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים