עבור לתוכן

מתקשה למחוק את תקייה WINDOWS?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מנסה למחוק את תקיית ה WINDOWS יחד עם התקיות הנלוות של PROGRAM FILES וכדומה של וינדוס 7.

עקב החלפה של לוח אם נאלצתי להתקין וינדוס 7 בכונן אחר ולגבות את כל האינפורמציה לכונן השני (לא הייתה לי אפשרות לחבר את ה HD למחשב אחר זמין), לכן העברתי את המידע לכונן הרלוונטי ואז פירמטתי את המחיצה הרלוונטית והתקנתי עליה שוב וינדוס.

כרגע אני עם וינדוס בכונן C לדוגמה, ויש לי עוד וינדוס בכונן D שאיני מעוניין בו אך יש לי שם המון מידע בכונן לכן לא יכול לפרמט את הכונן הזה, התקייה אני לא יכול למחוק הוינדוס אומר שאין הרשאות לכך למרות שאני ADMIN במערכת הזו (וינדוס 7), יש לציין שאין לי בחירה בין המערכות ב BOOT.

ניסיתי תוכנות בסיגנון של

UNLOCKER - אינה פועלת עם מערכות X64

ועוד תוכנה שאני לא זוכר איך קוראים לה אך שהייתה לה גירסה ל64 ביט אך היא לא מחקה שום דבר.

אשמח לשמוע פיתרונות איך להעלים את הקבצים הללו הם לוקחים קרוב ל 10GB וחבל לי,

תודה.

פורסם

האמת שלא נראה לי שזה יעזור, אבל ניסית ב-SAFE MODE (אם בכלל עדיין קיים מצב כזה ב-win7..) ?

פורסם

ניסית פשוט לקחת Ownership על התיקיה? (מאפינים->הרשאות->מתקדם)

בכל מקרה אל תשכח להוריד את מערכת ההפעלה מהsystem startup (מאפיינים של המחשב שלי)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לקחת שליטה על התקייה זה עדיין אומר שיאן לי גישה למרות שאני ADMIN, כמו כן ניסיתי ב SAFE MODE אותו עיקרון, כנראה צריך תוכנה צד ג' או שיטה אחרת.

אני לא יכול לפרמט כי מדובר ב 400-500GB של מידע.

פורסם

2 אופציות שאני רואה P: למרות שאני בטוח שיש משהו פשוט יותר שאנחנו מפספסים

1)דיסקט BOOT של DOS ולעשות הסרה ידנית דרך command line

2)לעשות boot מדיסק של יובונטו (מערכת הפעלה על דיסק בלי התקנה) ולמחוק תתיקיה ככה

פורסם

יש גם אפשרות שלישית אם אנחנו כבר בקטע של אפשרויות מסורבלות.. :P

אפשר ליצור מחיצה חדשה, להעביר אליה את כל התוכן שרוצים לשמור, לפרמט את המחיצה הקודמת, ולאחד את שתי המחיצות מחדש...

פורסם

אתה בטוח שלקחת בעלות על התיקיות ולא משהו אחר?

בכל מקרה live cd זה הפתרון האופטימלי למקרים כאלו.

פורסם

^

מחזק.

עזוב אותך מ DOS BOOT.

אני כבר רואה אותך כותב פה פוסטים שאתה לא מצליח למחוק את התיקיות מהדוס בגלל שהכונן הוא NTFS, ואז נתחיל לדחוף לך אימג'ים יותר גדולים עם דוס תומך NTFS מבוסס לינוקס, ולעשות כמה נסיונות עד שמבינים איך מגדירים את זה, ואז גם בסוף זה לא עובד, אלה רק מצליח לקרוא NTFS ולא לכתוב.

כבר עדיף לסיים את זה עם UBUNTU LIVE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים