פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים שלחתי לשניכם ולפותח הת'רד רק שימו לב שצדקתי שזה לא שולח מייד:Invite others to Google WaveGoogle Wave is more fun when you have others to wave with, so please nominate people you would like to add. Keep in mind that this is a preview so it could be a bit rocky at times.Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick.Happy waving!
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר שלחתי לשניכם ולפותח הת'רד רק שימו לב שצדקתי שזה לא שולח מייד:תודה רבה על המידע ועל ההזמנה ,נחכה בסבלנות .
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים אני דווקא חושב שזה מאד שימושי. אני סטודנט בפתוחה והרבה פעעמים אני עושה דיונים ארוכים עם חברים. ויש צורך רב לשלב תמונות גרפים ומשוואות. אשמח להזמנה.lnahum בגימייל נקודה קום
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים שלחתי לכולכם, מצטער מפה והלאה כבר תצטרכו למצוא מישהו אחר פשוט כי נשארו לי רק 5 הזמנות וזה בשביל עוד כמה חברים.
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר לא קיבלתי....הוא (Decktor ) הסביר שזה לוקח זמן ,גם אני עדיין לא קיבלתי .
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים גם הבאתי פה ציטוט מהאתר עצמו שזה לא מגיע מייד אלא לוקח לזה זמן. (הם כותבים בצחוק שיש להם הרבה בולים ללקק)
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים אם למישהו נשארה הזמנה לא מנוצלת, יותר מאשמח לקבל. תודה costa.bi@gmail.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.