עבור לתוכן

האם למישהו יש הזמנה לגוגל wave ?

Featured Replies

פורסם

כמו שאתם יודעים ,גוגל השיקו זות לא מזמן ,והייתי רוצה שמי שיש לו הזמנות פנוייות יכול לחלוק אותן עם חבר הפורום (וכמובן איתי ;D : המייל שלי הוא alexbmwm5@gmail.com )

נ.ב : הנושא נפתח כי הנושא הקודם בעיניין נפל כמה עמודים אחורה ולא רציתי לעשות דאבל פוסט .

תודה מראש .

• תגובות 40
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נאמר לי שמי שמצתרף לשירות מקבל 8 הזמנות אפנה את כל ה8 שלי למי שתגידו אם רק תזמינוני.

פורסם
  • מחבר

נאמר לי שמי שמצתרף לשירות מקבל 8 הזמנות אפנה את כל ה8 שלי למי שתגידו אם רק תזמינוני.

אכן ,גם אני ,עם יזמינו אותי ,אני ישתמש ב 7 מתוך ה8 הזמנות לאנשים בפורום (אחת בשביל חבר).

פורסם

לרגע זה הופסקו חלוקת ההזמנות של GOOGLE WAVE

גם משתמשים חדשים שקיבלו הזמנה, לא יקבלו הזמנות נוספות.

פורסם
  • מחבר

לרגע זה הופסקו חלוקת ההזמנות של GOOGLE WAVE

גם משתמשים חדשים שקיבלו הזמנה, לא יקבלו הזמנות נוספות.

אי אי אי ,חבל על הבשורה .

טוב ,עם למישהו יהיה עידכון בנושא שישתף ,אבל כרגע נסתפק בלהתבאס .

פורסם

ומה בדיוק תעשה עם זה? זה נועד בעיקר לאנשים שעובדים...

פורסם

זה בעיקר לאנשים שעושים שיחות באימייל

לאנשים כמוני ואני מנחש כמו אלכס שמקבלים אימייל ושולחים אחד פעם בשנה אין ממש צורך בWAVE

פורסם

זה די מעפן האמת.

כל ההייפ הזה מסביב לשירות סתם מסובב לאנשים את הראש, אני אישית לא מוצא בזה יותר מדי שימוש, לא רואה איך זה כל כך יותר טוב מתוכנות IM (שאני לא סובל אגב..) או סתם אימייל רגיל.

פורסם

לאנשים כמוני ואני מנחש כמו אלכס שמקבלים אימייל ושולחים אחד פעם בשנה אין ממש צורך בWAVE

קרי אנשים שעובדים.

פורסם

א. אני קיבלתי הזמנה היום בשעות הצהריים, אז אלא אם ההזמנות נפסקו ממש לא ממזמן, אני מאמין שהן עדיין פעילות.

ב. מי שלא מבין בשביל מה צריך את זה - לא צריך את זה. זה טוב בעיקר בשביל קבוצות של אנשים שרוצים ליצור אינטראקציה אחד עם השני בנושאים שונים, אך לא מסוגלים להיפגש פנים אל פנים. המטרה הסופית, ד"א, היא ליצור פלטפורמת עבודה ויצירה אשר תוכל להיות משותפת לכמה אנשים אשר יפעלו בו שמנית על אותו משטח עבודה. האינטראקציה הזו תיצור שיתופי פעולה נוחים ויעילים, הרבה יותר מסקייפ ובטח שיותר מIM. חלק מהרעיון, למשל, הוא עריכה של מסמכים בו זמנית, כאשר כל וריאציה של המסמך מתועדת וכך ניתן ליצור "פרוטוקול ישיבה" נוח במיוחד. קבוצה של אנשים שרוצים לעבוד על מסמך משותף, כאשר כל אחד מהם נמצא ביבשת אחרת, יוכלו לעשות זאת באמצעות הWAVE. מעבר לכך, הWAVE תומך כביכול ב"ריבוי משימות". קשה להסביר איך זה עובד - מי שיש לו WAVE יכול לראות את זה. ניתן לנהל מספר "ישיבות" במקביל ובכך בעצם ליצור סביבת עבודה וירטואלית לחלוטין, שאינה נופלת באיכותה מסביבת עבודה אמיתית - ומעבר לכך. בשל האינטראקציה והסימולטניות שלה, סביבת העובדה הופכת להרבה יותר נגישה, מהירה ופרודקטיבית.

שימוש עיקרי שאני יכול לחשוב עליו, הוא עריכת קוד, או יצירת דיונים בנוגע לקוד פתוח.

לWAVE יש פוטנציאל להחליף את כל סביבת הגלישה שלנו בקונספט חדש לחלוטין שמשלב בתוכו סימולטניות, ריבוי משימות וריבוי משתתפים.

הוא הצעד הראשון של גוגל בדרכה לבישול מערכת ההפעלה-מבוססת-דפדפן שלה, COS.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה אולי ישמע מוזר ,אבל רוב התיקשורת שלי היא סביב המאימייל ,ונכון שאני לא עובד בצורה סדירה ,אבל יש עוד לא מעט סיבות בעולם הזה בשביל לכתוב מסמך ,או להעביר מידע בין אנשים .

פורסם

כמה זמן בערך זה מהבקשה עד לקבלת ה-acount ??? ???

פורסם

אני נרשמתי דרך גוגל לפני כמה חודשים והיום קיבלתי את ההזמנה, בצורה מפתיעה קיבלתי גם 20 הזמנות יחד עם זה...

מה שכן זה נראה כאילו לוקח זמן מהרגע שאני שולח הזמנה עד שמקבלים אותה, אבל אם מישהו מעוניין אין לי בעייה לשלוח איזה 10 (השאר בשביל חברים).

פורסם

אני אשמח.. :)

zrihen@gmail.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים