עבור לתוכן

ביצועים נמוכים במעבד E6300 2.8 לעומת מעבד AMD3800 939 ברזולוציות גבוהות ,מדוע??

Featured Replies

פורסם

היי

בדקתי כמה משחקים שבזמנו הגדרתי על זולוציה של 1600 על 1200 , על המעבד E6300 וראיתי שיש קצת קירטועים ולא רץ חלק כמו שרצו חלק על מעבד AMD3800 ליבה כפולה , לדוגמא בCALL OF DUTY 4 , DARKS OF DAYS , עדיין לא בדקתי עוד , אבל ברזולוציות נמוכות המעבד E6300 מריץ יותר טוב מהAMD3800 ,בקריסיס יש יותר ביצועים בכל הרזולוציות בE6300 .

אני לא מבין למה?

פורסם

ברגע שהחלפת את המעבד החלפת גם את הלוח אם...

החלפת עוד דברים בנוסף? כרטיס מסך? זכרון? משהו?

פורסם

גם אצלי בi5 יש תקיעות קטנות בCOD4 שב PHENOM אין

אני ממליץ לעדכן דריברים להכי חדשים שיש

פורסם
  • מחבר

היי

אותו כרטיס מסך , יש לי הרגשה שמעבדיי AMD עדיפים יותר למשחקים :-[ :-[ :-[ :-[

פורסם

איזה כרטיס מסך ישד לך?

כמה זיכרון RAM?

איך השוות בין הביצועים? (באיזה רזולוציה והגדרות הרצת את המשחקים על שני המעבדים)

פורסם
  • מחבר

היי

יש לי MSI 4850 OC + וזיכרון DDR2 של 2 גיגה במהירות 800 , את שניי המישחקים הרצתי על 1600 X1200 על אותו כרטיס מסך.

באותם הגדרות בדיוק, בE6300 זה לא עבד חלק כמו בAMD3800 , יש לכם בדיקה אחרת לבדוק זאת ?

הדבר היחיד שיש שינוי הוא בניקוד של 3DMARK06 , בE6300 קיבלתי 11.280 . ובAMD3800 קיבלתי 7600 נקודות.

פורסם

מוזר...

שהחלפת את הלוח אם + מעבד פרמטת והתקנת מערכת הפעלה מחדש כולל הדריברים החדשים?

הת

פורסם
  • מחבר

פירמטי באופן מלא את הדיסק, לאיזה דרייבר הכוונה? של כרטיס המסך?

פורסם
  • מחבר

היי

לאחר פירמוט מלא + חילוק הכונן למחיצות , התקנתי מערכת מחדש כולל דרייבר 9.10 , שניי המישחקים עובדים חלק, אני תמיד היתי ממחזר את מערכת ההפעלה עם תוכנת צילום (IMEGE) , היא לא עושה פורמט מלא אלה מהיר, יכול להיות שזו הסיבה.

רוני

פורסם

התקנת את הדריברים של לוח האם ? כלומר של הצ'יפסט ושל הSATA ?

פורסם
  • מחבר

כן, גם את הצ'יפסט ושל הSATA .

קראתי בפורום שלדיסק הקשיח יש גם חשיבות רבה בצוואר הבקבוק , שלי הוא 160 GB רק עם 8 מגה ולא 16 מגה בופר , כניראה שזאת גם סיבה לFPS קצת יותר נמוך.

פורסם

אמצעי האחסון לא משפיע הרבה על משחקים. ההשפעה במשחקים היא בזמני טעינה. אז לא, זה לא הגורם.

פורסם
  • מחבר

היי

יש עוד בעיה קטנה ..........

ברגע שהוצאתי את הקירור בכדיי לשים מישחה חדשה , ראיתי שיש נקב בגודל ראש סיכה על כיפת המעבד, בדקתי את פלטת הקירור וראיתי שיש לו בליטה קטנה באלומניום, השאלה האם הנקב גרם נזק למעבד, יש סיכוי שזה חדר לליבה?

רוני

פורסם

בליטה בגוף הקירור? תעלה תמונה שיהיה יותר ברור.

בכל מקרה אם הטמפרטורות תקינות והמערכת פועלת כשורה אז אין שום בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים