עבור לתוכן

Lenovo G550 2958-RDG נגד Windows 7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

נניח וקניתי את הדגם הזה של לנובו וברצוני להתקין מ"ע, למטרת הטיעון XP/VISTA/SE7EN (אני מעדיף וינדוז 7).

האם הייתם ממליצים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט או של 32 ביט? למה?

יש לקחת בחשבון:

1. אני מתכנן להתקין במחשב אופיס 2003, זה יעבוד?

2. האם יהיה הבדל משמעותי במהירות? כי אם לא אני מעדיף ללכת על שיטת ה-32 ביט האמינה והמוכרת.

הסיבה שאני מטריד אתכם ולא מברר באתר הרשמי היא שזה דגם מאוד ספציפי (יש היגידו דגם "קומבינה") שנועד לשוק ישראלי, ותיתכן לו התנהגות בלתי צפויה.

רגיל, תודה מראש לכולם ושיהיה חורף קל.

פורסם

לא ספציפי ולא קומבינה, דגם נומרלי לחלוטין.

לא יודע עד כמה מאגר הדרייברים של לנובו לדגם זה מוכן ל-Windows 7, אבל באופן כללי לא אמורה להיות בעיה.

לדעתי, לא תפיק שום תועלת מיוחדת במעבר ל-64 ביט, אבל אני אישית לא מבין את ההגיון להתקין vista או win7 ב-32ביט. למה לקחת מערכת הפעלה חדשה ולהישאר תקוע עם טכנולוגיה ישנה? זה לא מסתדר לי מבחינת הקונספט, ותו לא. יתרונות ממשיים ל-64ביט אין כרגע.

לא ניסיתי Office 2003 על Vista/7, אבל אני לא רואה למה צריכה להיות בעיה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

מצטר על ההקפצה :P :P

קניתי את דגם המחשב הזה ספציפית והבנתי שיש את הדרייברים לוינדוס 7 באתר הרשמי של לנובו

הנה הלינק http://consumersupport.lenovo.com/enה ל/DriversDownloads/drivers_list.aspx?Cateפרמט חוץ מהדריבריםgoryID=600154

את ההתקנה ש הוינדוס יש לי וזו לא בעיה לפרמט חוץ מהדריברים

השאלה שלי היא האם אני יכול לפרמט למרות שאין שמה תמיכה בדריבר של הצ'יפסט למערכת וינדוס 7?

לכל הרכיבים האחרים יש תמיכה בוינדוס 7 אבל רק לצ'יפסט שלו אין

תודה לעו

פורסם

לא צריכה להיות בעיה. הדגם הזה נמכר גם עם WIN7. אם הדרייבר הזה באמת נחוץ, זה של ויסטה אמור לעבוד.

פורסם

אמור לעבוד אבל השאלה היא האם הדבר קריטי, כיוון שאם אני מפרמט עכשיו ואחרי זה הדריבר לא מתאים אני בבעיה

אין דרך לדעת את זה מראש?

דרך אגב אני רואה שיש לי במחשב מחיצה בהרדיסק של 30 גיגה שמוקדשת כולה לשחזור מערכת הויסטה - שלדברי המוכר אסור לגעת בה (זה הפרה של תנאי האחריות)

אני יוכל רק לפרמט על המחיצה הקיימת (170 ג'יגה בערך)

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה?

תפרמט את המחיצה של ה170 ג'יגה ותתקין עליה 7. לא יעבוד? תעלה תמחיצת שחזור.

פורסם

בקשר להפרה של תנאי האחריות, אלה שטויות. אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. כמובן, אם תהרוס את המחיצה הזו, לא תוכל לשחזר את מערכת ההפעלה המקורית, ולנובו לא תעשה זאת בשבילך במסגרת האחריות. אבל זה לא משפיע על האחריות של המחשב, שהיא גם ככה על חומרה בלבד, לא על תוכנה.

פורסם

אז בעצם אם יש לי בעיות עם הוינדוס 7 אני יוכל להריץ שחזור לא של הויסטה מהמחיצת שחזור? כאילו להתקין אותה מחדש לגמרי מהמחיצה הזאת?

(מה שני הבנתי מהשחזור זה רק אם קורה משהו לקבצים מסויים במחשב ולא שיש שם את ההתקנה המלאה)

ודרך אגב בקשר לאחריות, QTTP יכול להיות שאתה צודק. כנראה המוכר רצה שאם יקרה משהו חס וחליליה למערכת ההפעלה של המחשב יהיה לו יותר קל להתקין ויסטה חדשה עליו מהמחיצה הזאת מאשר לעשות את זה עם דיסק

פורסם

1. אופיס 2003 עובד על 7 גם ב 64 וגם ב-32.

2. לפני שאתה רץ לעשות שינויי מערכת אני ממליץ לבצע דיסק שיחזור - ב G550 ישנו כפתור שיחזור ליד ההפעלה, בזמן שאתה במערכת ההפעלה תלחץ עליו תעבוד על פי ההוראות ואחרי רבע שעה יהיו ביידייך 2 דיסקים שהם factory recovert

3. למחשב הנ"ל יש דרייברים מ XP עד 7

נתנו פה קישור הנה הוא שוב:

http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_list.aspx?CategoryID=600154

4. מחיקת מחיצת בשיחזור לא מסירה את האחריות.

5. אין כלכך הבדל בין 64 ל 32 ובטח ובטח אם אין לך יותר מה 4 גיגה זה לא ממש רלוונטי...

6. אם אתה מתקין NOD32 תתקין את גירסא 4 כי גירסא 3 לא מתאימה לווינדוס 7.

7. תתקין 7, אבל תעשה את מה שאמרתי בסעיף 2.

8. שבת שלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים