עבור לתוכן

חידוש חוזה עם HOT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

נגמר לי החוזה עם HOT ועכשיו אני יכול לחדש או להתנתק.

בהנחה שאני רוצה להמשיך איתם, מי יודע איזה תוכניות ובאיזה מחירים אפשר לקבל מהם?

תודה!

פורסם
  • מחבר

וודאי שאדבר איתם, אבל הם הרי לא נותנים לי מיד כל מה שאפשר באמת לתת. האינטרס שלהם למכור לי בסופו של דבר.

אני חושב לדרוש קצת יותר כי אני לקוח וותיק וגם כי בסך הכל אני יכול לעבור לYES.

השאלה היא מה לדרוש?

פורסם

תעשה מה שאני הייתי עושה במקומך, תתקשר לYES תביא חבילה ממש טובה ואז תחזור לHOT

ותגיד להם מה קבלת "וקצת" יותר מזה... אתה תקבל הרבה יותר ממה שתחשוב :yelclap:

פורסם

אני אישית הייתי מחובר להוט, לא סבלתי לא את התכנים שלהם ולא את השירות, אני ממליץ לך להתקשר לYES ולקבל הצעות לחבילות, הם דווקא נותנים דברים טובים.

פורסם

תלוי היכן אתה מתגורר, בירושלים בחורף יש בעיות לפעמים עם YES.

בכללי היום ניתן "לסחוט" אותם עד גבול מסוים, לקבל עוד ממירים דיגיטלים ועוד ערוצים. הבעיה היא שהם דורשים התחייבות ועל זה הם לא מתפשרים.

פורסם
  • מחבר

זאת הייתה הכוונה - לשאול עד כמה אפשר לסחוט אותם.. ;D

אני גר בדרום, אין כל כך תקלות עם YES.

אני אתקשר באמת ל-YES להשוות מה הם מציעים. תודה!

אם יש למישהו עוד מה להוסיף אשמח לשמוע כמובן..

פורסם

בוא אני אסביר לך איך מקבלים את החבילות הכי זוטלות שהם יכולים לתת לך...וזה לא דרך הטלפון.

אגב אני לא אחראי למחלות הנפשיות שהם יגרמו לך.

אתה מתקשר ומבקש להתנתק (אל תדאג בכל הדרך הזו אף אחד לא מנתק אותך) הם יעבירו אותך מאחד לשני וישחקו איתך פינג פונג...תעמוד על שלך ואל תסכים לשום הצעה תגיד שעאתה עובד ל- DDT או DTT או איך שלא קוראים לחרא הזה...

אחרי הרבה חפירות ואחרי שגמרת קופסא של אופטלגין הם ישלחו אליך "משמר שטח" שאמור לאסוף ציוד מהבית שלך...גם שם הוא ינסה לתת לך חבילות ואם לא הוא יקח תציוד וילך. קיצר המשמר שטח שמגיע...זה החבילות הכי רצפה שהם נותנים....יותר זול מלעובדי הוט... (ושתי ההורים שלי עובדים שם אז אני קצת מבין מה הולך בתוך המערכת)...

בכל מקרה אם מישהו רוצה לקבל חבילות ישר של משמר שטח והוא לא מחובר עדיין להוט ולא מישהו שכבר נמצא וצריך לחדש שישלח הודעה פרטית ואני אתן לו טלפון של מישהו.

פורסם

^תביא טלפון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים