עבור לתוכן

עיניים מלוכסנות

Featured Replies

פורסם

האם יש הסבר מדוע במזרח אסיה יש עיניים מלוכסנות? צבע עור מוסבר לפי קרינת השמש, אבל מה לעזאזל גרם להתפתחות תצורת העיניים כזאת באזור גאוגרפי זה?

פורסם

אולי כי האדם התפתח מהקוף

גם ככה האסיאתים מזכירים את הקופים האסיתים הקטנים האלה

פורסם

^^ אין לקופים עיניים קטנות/מלוכסנות

פורסם

למה לשבטים אפריקאים יש צוואר ארוך, שפתיים מנופחות וגולגולת מעוגלת יותר? כנראה בשביל שלא יהיה משעמם מאיפה אני יודע... :smile1:

פורסם

למה לשבטים אפריקאים יש צוואר ארוך, שפתיים מנופחות וגולגולת מעוגלת יותר? כנראה בשביל שלא יהיה משעמם מאיפה אני יודע...

יש לי תשובה לזה אבל אפשר לכתוב אותה רק אחרי 10 בלילה :smile1:

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Epicanthus

ברמת העיקרון ההשערה היא שהתכונה הזאת ותכונות אחרות התפתחו כחלק מ"אבולוציה" שעברו מונגולואידים בעקבות מזג אוויר מיוחד שהיה מצוי באיזור בעבר.. רשום על זה עוד בלינק.

פורסם

יעני סופות אז ניהיו להם כאלה עיניים כדי שלא יפגעו מדברים שעפים כמו כל דבר אחר שקורה באבולוציה? (משהו מאיים=פיתוח איבר כדי להגן)

פורסם

יעני סופות אז ניהיו להם כאלה עיניים כדי שלא יפגעו מדברים שעפים כמו כל דבר אחר שקורה באבולוציה? (משהו מאיים=פיתוח איבר כדי להגן)

זה לא עובד ככה.. גם אם תרצה לפתח לך איבר מסויים עכשיו זה לא יקרה. תקרא קצת על ברירה טבעית ואיך היא מתפתחת.

ברמת העיקרון היו סופות וקרינה שפגעו בעיניים, ואלה שהיה להם יתרון על אחרים בכיסוי יותר טוב של העור על העין - כלומר היו מותאמים יותר לסביבה שבהם הם חיים, שרדו יותר טוב בתנאים, הגיעו לגיל מבוגר יותר, והיו יכולים להעביר את התכונות שעזרו להם לצאצאים שלהם, שהיו מותאמים לסביבה כבר מרגע שנולדו. אחרי כמה אלפי שנים של ברירה שכזאת כל הצאצאים כבר נולדו עם העור שמכסה על החלק העליון של העין.

פורסם

עדיין לא הבנתי איזו ברירה טבעית גרמה למרוקאים לחטוף עצבים ולפרסים להיות קמצנים אבל נו מילא

פורסם

בכל התגובות שלך ניסית להצחיק, ובכולן נכשלת. ברצף. אם תפסיק להגיב, אולי תצליח עוד לגאול את עצמך.

התשובה כבר ניתנה, אני מציע לנעול....

פורסם

DMaster - כמה קיבלת בבגרות בביולגיה :smile1:

פורסם

בכל התגובות שלך ניסית להצחיק, ובכולן נכשלת. ברצף. אם תפסיק להגיב, אולי תצליח עוד לגאול את עצמך.

התשובה כבר ניתנה, אני מציע לנעול....

וואו לא ידעתי שיש לי סטוקרים

פורסם

DMaster - כמה קיבלת בבגרות בביולגיה :smile1:

98 סופי.. ולא הלך לי טוב ב2 שאלונים :ם

תכלס ההסבר זה לא משהו מסובך למי שלמד ביולוגיה

פורסם

98 סופי.. ולא הלך לי טוב ב2 שאלונים :ם

תכלס ההסבר זה לא משהו מסובך למי שלמד ביולוגיה

אם למדת ביולוגיה בבית ספר, לא למדת ביולוגיה. אפשר לדחוס את כל החומר של א-יב בסמינר של 4 שעות.

ההסבר הזה פשוט לכל אחד שלא סובל מאחת מהתסמונות שעיניים מלוכסנות הוא אחד התסמינים שלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים