פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים איזה עכברי גיימינג הם ההכי טובים? כאילו מה הכי מומלצים ומה ההכי טובים אם אין בעיה של תקציב
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר אני לא מדבר על נוחות... נגיד אם כמעט כולם קונים עכבר ספציפי סימן שהוא עכבר איכותי ועכבר טוב וכנראה שהמחיר שלו גם מוצדק... בהנחה שכף היד שלי מתאימה לכל עכבר איזה עכבר כדאי לי לקנות? לאיזה עכברים יש ביקוש גדול בשוק?בנוסף אני רוצה גם לדעת מה לבחון לפני שאני קונה עכבר, רזולוציה/משקולות/החלקה וכו'... (ברור שאם הוא לא נוח לי אני לא אקח)
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר איזה עכברי גיימינג הם ההכי טובים? כאילו מה הכי מומלצים ומה ההכי טובים אם [glow=red,2,300]אין בעיה של תקציב[/glow]שאלה כללית...
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים אין עכבר אוניברסלי טוב, זה מה שנח לך, כפי שכבר אמרו לך.יכולים רק להמליץ לך, אבל זה בידיוק כמו שימליצו לך על סרט או על ספר.דוגמא- hgeuch אמר שהוא אוהב את ה-MX518. לי יש כזה ואני שונא אותו, ממש מתחרט שקניתי אותו.
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים מחבר מה שאתה אומר שהדבר היחיד שאני צריך להסתכל עליו לפני שאני קונה עכבר זה נוחות?
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים מצטרף לשאלה - אילו דגמים נחשבים פופולריים?הבנתי שה MX518 הולך ראש בראש עם ה G5, והדעות חלוקות בנוגע למי נוח/עדיף.האם יש עכברים אחרים מומלצים לגיימינג, גם של חברות אחרות?
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים אם אין לך בעיית תקציב אז לך על הממבהאחלה עכבר יש לי אותו. נוח, חד, מדויק וממש קל להתרגל אליו
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים לפי רוב האתרים הוא בין העכברים הטובים בעולםhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736892אני לא יודע מה תגידו אבל במשחקים אני נהנה
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים G9G9G9יש לי אותו בערך שנתיים וזה חלום. אפשר להחליף לו את החלק העליון לפי הפעילות גומי או מחוספס לאקשן חסר מעצוריםחוט מבד (חזק) מקנה לו הרגשה של עבודה עם עכבר אלחוטי כי הוא ללא משקל
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים לדעתי בתקציב נמוך הדת' אדר הכי טוב, יצא לי לנסות גם את הG9 וG5 אבל הם היו קטנים מדי, הדת' אדר מתאים לכפות ידיים ענקיות בצורה מדהימה.
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים מחבר הייתי באופיס דיפו אתמול והרגשתי את הסיידוינדר ואת ה habu וה habu הזה הוא ממש אבל ממש לא נוח! ואם אני לא טועה הוא לא רק של מייקרוסופט אלא בשיתוף עם רייזר ובצורה הוא נראה דומה בתמונות לDA ולממבה (לא ראיתי אותם אז אני לא יכול להשוות בוודאות, אני מדבר רק לפי מה שראיתי בתמונות ויכול להיות שאני מדבר שטויות במיץ גזר). אני אדגיש עוד פעם, אני לא שואל אם העכברים נוחים ולא שואל מה לקנות (למרות שאני מתכנן לקנות לעצמי בקרוב עכבר) אני שואל איזה חברות הם המובילות בתחום / איזה עכברים מובילים בתחום
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מה שאתה אומר שהדבר היחיד שאני צריך להסתכל עליו לפני שאני קונה עכבר זה נוחות?כן.Logitech/Microsoftאני מעדיף את לוג'יטק, בעכברים הם פשוט יותר נוחים לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.