עבור לתוכן

עכברי גיימינג

Featured Replies

פורסם

איזה עכברי גיימינג הם ההכי טובים? כאילו מה הכי מומלצים ומה ההכי טובים אם אין בעיה של תקציב

פורסם

אין הכי טוב,הכי טוב,זה שמתאים ונוח לך לכף היד

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על נוחות... נגיד אם כמעט כולם קונים עכבר ספציפי סימן שהוא עכבר איכותי ועכבר טוב וכנראה שהמחיר שלו גם מוצדק... בהנחה שכף היד שלי מתאימה לכל עכבר איזה עכבר כדאי לי לקנות? לאיזה עכברים יש ביקוש גדול בשוק?

בנוסף אני רוצה גם לדעת מה לבחון לפני שאני קונה עכבר, רזולוציה/משקולות/החלקה וכו'... (ברור שאם הוא לא נוח לי אני לא אקח)

פורסם

תן תקציב,ואני יחשוב על עכבר מומלץ,אני בכללי אוהב את MX518

פורסם
  • מחבר

איזה עכברי גיימינג הם ההכי טובים? כאילו מה הכי מומלצים ומה ההכי טובים אם [glow=red,2,300]אין בעיה של תקציב[/glow]

שאלה כללית...

פורסם

אין עכבר אוניברסלי טוב, זה מה שנח לך, כפי שכבר אמרו לך.

יכולים רק להמליץ לך, אבל זה בידיוק כמו שימליצו לך על סרט או על ספר.

דוגמא- hgeuch אמר שהוא אוהב את ה-MX518. לי יש כזה ואני שונא אותו, ממש מתחרט שקניתי אותו.

פורסם
  • מחבר

מה שאתה אומר שהדבר היחיד שאני צריך להסתכל עליו לפני שאני קונה עכבר זה נוחות?

פורסם

מצטרף לשאלה - אילו דגמים נחשבים פופולריים?

הבנתי שה MX518 הולך ראש בראש עם ה G5, והדעות חלוקות בנוגע למי נוח/עדיף.

האם יש עכברים אחרים מומלצים לגיימינג, גם של חברות אחרות?

פורסם

אם אין לך בעיית תקציב אז לך על הממבה

אחלה עכבר יש לי אותו. נוח, חד, מדויק וממש קל להתרגל אליו

פורסם

מה זה ממבה תן קישור.

פורסם

לפי רוב האתרים הוא בין העכברים הטובים בעולם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736892

אני לא יודע מה תגידו אבל במשחקים אני נהנה

פורסם

G9

G9

G9

יש לי אותו בערך שנתיים וזה חלום. אפשר להחליף לו את החלק העליון לפי הפעילות גומי או מחוספס לאקשן חסר מעצורים

חוט מבד (חזק) מקנה לו הרגשה של עבודה עם עכבר אלחוטי כי הוא ללא משקל

פורסם

לדעתי בתקציב נמוך הדת' אדר הכי טוב, יצא לי לנסות גם את הG9 וG5 אבל הם היו קטנים מדי, הדת' אדר מתאים לכפות ידיים ענקיות בצורה מדהימה.

פורסם
  • מחבר

הייתי באופיס דיפו אתמול והרגשתי את הסיידוינדר ואת ה habu וה habu הזה הוא ממש אבל ממש לא נוח! ואם אני לא טועה הוא לא רק של מייקרוסופט אלא בשיתוף עם רייזר ובצורה הוא נראה דומה בתמונות לDA ולממבה (לא ראיתי אותם אז אני לא יכול להשוות בוודאות, אני מדבר רק לפי מה שראיתי בתמונות ויכול להיות שאני מדבר שטויות במיץ גזר). אני אדגיש עוד פעם, אני לא שואל אם העכברים נוחים ולא שואל מה לקנות (למרות שאני מתכנן לקנות לעצמי בקרוב עכבר) אני שואל איזה חברות הם המובילות בתחום / איזה עכברים מובילים בתחום

פורסם

מה שאתה אומר שהדבר היחיד שאני צריך להסתכל עליו לפני שאני קונה עכבר זה נוחות?

כן.

Logitech/Microsoft

אני מעדיף את לוג'יטק, בעכברים הם פשוט יותר נוחים לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים