עבור לתוכן

אם KSP אמינה ?

Featured Replies

פורסם

אני קניתי בסניפים ראשון לציון, וב"ש, השירות ומימוש האחריות היו על הפנים בטירוף.

בסניף ת"א אמרו לי שיש דברים במלאי והגעתי לשם ולא היה את הדברים.

ויש צורך לציין, שאם אתה דובר רוסית יש סיכוי שיתייחסו אליך טוב יותר :lol:

פורסם

איזה יתבעו מה השטויות האלה... כבר 200 פעם אמרו שהבחור הזה הפיץ ספאם נגד KSP באימיילים וכתב הרבה השמצות ברמות של הגזמה...

מותר להגיד אפילו" חרא חנות שירות זבל וכ'ו ולא יעשו לך כלום " ......כל עוד זאת הבעת דיעה אישית, זה מותר וליגיטימי

אבל אם אתם לוקחים את זה רחוק כמו שהוא עשה ( אמרו שהוא אפילו שלח פקסים לאנשים ומכתבים עם השמצות ) אז זה באמת לא בסדר.

פורסם

אני קונה בסניף רמת גן.

דבר חשוב שצריך לדעת בקשר לKSP זה שהם כמעט תמיד עסוקים ואין להם זמן להיות יותר מדי נחמדים, אבל זאת הסיבה כמובן שהמחירים די טובים.

למי שמבין בחומרה ויש לו נסיון בעבודה מול ספקים, לא תהיה בעיה להסתדר איתם.

הבעיה אולי תהיה לילדים או אנשים שרמת הציפיות שלהם לא מותאמת למציאות העסקית ויש להם נטיה לקחת דברים באופן אישי ולהתעקש על עקרונות לא רלוונטים.

לי בנתיים הם החליפו כל חלק לא תקין, אבל רק אחרי RMA והמתנה של כמה ימים (בדרך כלל) עד שבוע שבועיים (תלוי ביבואן והחלק).

אני שמח להיות לקוח שלהם מהסיבה הפשוטה שהמחירים טובים והם מאוד קרובים לבית שלי ועד עכשיו טפו טפו אין בעיות איתם.

פורסם
:goodposting:
פורסם

KSP.. Killing System Products

אני מגיע לחנות, הבנאדם חופר שעה עם איזה מישהו לא יודע על מה..

הגיע תורי סוף סוף! מה אני רוצה.. X..." אה יש את זה ויש את זה.." מזה זה? מה יותר טוב? מה אתם ממליצים??

"אהה.. אממ מה שתבחר.. זה עולה 20 שקל יותר מהשני.. " טוב תראה לי נתונים ואני האראה.. (קורא שניה נתונים באתר כי הוא בעצמו לא מבין כלום..)

"יש אנשים אחריך שמחכים.. מה אתה מחליט?" :o>:( אה טוב אני אקנה במקום אחר.. ביי!

ובכלל אם יצא לכם פעם לראות את הדף הזה שתלוי שם על האחריות למוצרים זה נראה כמו מכתב של עו"ד..

כאילו אם קנית אצלם משהו זהו הוא שלך לכל החיים!

הם לא מכירים בחוק שאפשר להחזיר מוצר תוך 24 שעות מהקניה או שאם זה בהזמנה אז זה 14 ימים..

בכל מקום נורמלי כל עוד האריזה שלמה ואין פגם במוצר ואפשר למכור אותו אז אין בעיה..

פורסם
ksp.png
פורסם

כל כך הגיע לו שתבעו אותו

יש הבדל בין הבעת דיעה על חנות ושירות /קיבלת לבין השמצה פראית

מדובר בבחור שנרשם בכל הפורומים בארץ (פחות או יותר)

ופתח בכל אחד 3 דיונים:

1. "חנות KSP בתל אביב רמאים - חשוב להפיץ"

2. "חנות KSP מרמה לקוחות וזה חשוב לפרסם"

3. "KSP פושטים רגל, זהירות".

ועוד הוא בכלל לא קנה שם מחשב, מדובר במחשב של קרוב משפחה שלו

הוא גם טרח לאיים מראש על KSP שהוא יפרסם באינטרנט פרסום שיפגע בהם אם לא יקבל פיצוי כספי (הם הציעו לו כבר לפני ביטול עסקה והחזרת כספו)

והסיבה העיקרית שהשופט קבע לKSP פיצויים הם בגין סעיף 3 שאין לו בסיס

אז באמת טוב שתבעו אותו.

פורסם

לי בנתיים הם החליפו כל חלק לא תקין, אבל רק אחרי RMA והמתנה של כמה ימים (בדרך כלל) עד שבוע שבועיים (תלוי ביבואן והחלק).

אני שמח להיות לקוח שלהם מהסיבה הפשוטה שהמחירים טובים והם מאוד קרובים לבית שלי ועד עכשיו טפו טפו אין בעיות איתם.

RMA?

גם אני כמו ארטיום יעדיף לקנות בKSP/אייבורי ולחסוך כמה עשרות שקלים מאשר להזמין מחנות אחרת.

פורסם

כל כך הגיע לו שתבעו אותו

יש הבדל בין הבעת דיעה על חנות ושירות /קיבלת לבין השמצה פראית

מדובר בבחור שנרשם בכל הפורומים בארץ (פחות או יותר)

ופתח בכל אחד 3 דיונים:

1. "חנות KSP בתל אביב רמאים - חשוב להפיץ"

2. "חנות KSP מרמה לקוחות וזה חשוב לפרסם"

3. "KSP פושטים רגל, זהירות".

ועוד הוא בכלל לא קנה שם מחשב, מדובר במחשב של קרוב משפחה שלו

הוא גם טרח לאיים מראש על KSP שהוא יפרסם באינטרנט פרסום שיפגע בהם אם לא יקבל פיצוי כספי (הם הציעו לו כבר לפני ביטול עסקה והחזרת כספו)

והסיבה העיקרית שהשופט קבע לKSP פיצויים הם בגין סעיף 3 שאין לו בסיס

אז באמת טוב שתבעו אותו.

זו בהחלט הגזמה פראית.. אבל אני באמת מקווה שהם לא תובעים כל אחת שאומר משהו רע עליהם, במיוחד אם הוא נכון ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים