פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים על גוגל שמעת?כל התשובות נמצאות שם, ותגלה שפתחת דיון שנפתח כבר אלפי פעמים.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר על גוגל שמעת?כל התשובות נמצאות שם, ותגלה שפתחת דיון שנפתח כבר אלפי פעמים.אתה גאון ממש אולי נסגור את כל הפורום ופשוט נפתח את גוגל גם כך הכול כבר שם?שאלתי פה כי אני רוצה לדעת נכון לזמן האחרון איך השירות שלהם ואם משהו לא מעוניין לענות כמו דנדן פשוט לא חייב להספים
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר המצב שלהם לא השתנה מהשבוע האחרון שגם בו פתחו דיונים עליהם. אז מה המצב הזה טוב או רע עוד לא הבנתי?
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים רק שלא יתבעו אותי על זה , אבל לדעתי האישית ועקב ניסיוני המר איתם במימוש אחריות KSP לא מקום שאני אישית ממליץ לקנות בו. אני מקווה שלא יתבעו אותי על זה. יש להם מעין נוהג לתבוע כל מה שאומר עליהם מילה רעה. גם על זה אתה יכול לעשות חיפוש בגוגל.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים כדי שלא יתבעו אותי לפי דעתי האישית השירות גרוע ואני לא חושב שאני אקנה שם שוב
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר מה אתם פוחדים , יתביעו אותי לא יתביעו אותי יאפשר לתבוא אותכם על זה שאתם מביעים דעה על שירות של חנות כל עוד אתם לא משקרים הם לא יכולים לעשות כלום חוץ מי זה שעד שידעו מי מסתתר מאחורי הכינוי של אותו משתמש זה גם סיפור בפני עצמו.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מנסיון בסניף ב"ש - המחירים זולים יחסית, מלאי גדול, השירות לא לבבי (בלשון המעטה). שמועות - שוני רב ברמת השירות והמקצועיות בין סניף לסניף, אנשים נתקלים לעיתים בקשיים במימוש אחריות (לא יצא לי לנסות לממש אחריות).
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר האמת שאני לא קנית אצלהם אף פעם אבל דנדן תדע על כל תביע כזאת אפשר לתבוע נגדית וזה לא כזה קשה למצאו דברים לא חוקים בכל חנות שהיא כי יש הרבה חוקים שאנשים פשוט לא מתיחסים אלהם אז ככה שהכל פתוח . אוקי אני חושב שאני לא יקנה אצלהם איזה חנויות נחשבות אמינה ?
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים לי יש ניסיון עם סניף אשדוד שירות טוב ומחירים מעולים אני לא מבין למה כל הזמן מתלוננים עליהם
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים האמת שאני לא קנית אצלהם אף פעם אבל דנדן תדע על כל תביע כזאת אפשר לתבוע נגדית וזה לא כזה קשה למצאו דברים לא חוקים בכל חנות שהיא כי יש הרבה חוקים שאנשים פשוט לא מתיחסים אלהם אז ככה שהכל פתוח . וואלה? תגיד את זה לו: http://www.law.co.il/computer-law/judgments/2007/05/16/3543
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.