עבור לתוכן

אם KSP אמינה ?

Featured Replies

פורסם

איך השירות,אחריות וכל השאר בKSP ?

פורסם

על גוגל שמעת?

כל התשובות נמצאות שם, ותגלה שפתחת דיון שנפתח כבר אלפי פעמים.

פורסם
  • מחבר

על גוגל שמעת?

כל התשובות נמצאות שם, ותגלה שפתחת דיון שנפתח כבר אלפי פעמים.

אתה גאון ממש אולי נסגור את כל הפורום ופשוט נפתח את גוגל גם כך הכול כבר שם?

שאלתי פה כי אני רוצה לדעת נכון לזמן האחרון איך השירות שלהם ואם משהו לא מעוניין לענות כמו דנדן פשוט לא חייב להספים

פורסם

המצב שלהם לא השתנה מהשבוע האחרון שגם בו פתחו דיונים עליהם.

פורסם
  • מחבר

המצב שלהם לא השתנה מהשבוע האחרון שגם בו פתחו דיונים עליהם.

אז מה המצב הזה טוב או רע עוד לא הבנתי?
פורסם

רק שלא יתבעו אותי על זה , אבל לדעתי האישית ועקב ניסיוני המר איתם במימוש אחריות KSP לא מקום שאני אישית ממליץ לקנות בו.

אני מקווה שלא יתבעו אותי על זה. יש להם מעין נוהג לתבוע כל מה שאומר עליהם מילה רעה. גם על זה אתה יכול לעשות חיפוש בגוגל.

פורסם

כדי שלא יתבעו אותי

לפי דעתי האישית השירות גרוע ואני לא חושב שאני אקנה שם שוב

פורסם
  • מחבר

מה אתם פוחדים , יתביעו אותי לא יתביעו אותי יאפשר לתבוא אותכם על זה שאתם מביעים דעה על שירות של חנות כל עוד אתם לא משקרים הם לא יכולים לעשות כלום חוץ מי זה שעד שידעו מי מסתתר מאחורי הכינוי של אותו משתמש זה גם סיפור בפני עצמו.

פורסם

רואים שאתה לא מכיר את KSP.

פורסם

מנסיון בסניף ב"ש - המחירים זולים יחסית, מלאי גדול, השירות לא לבבי (בלשון המעטה). שמועות - שוני רב ברמת השירות והמקצועיות בין סניף לסניף, אנשים נתקלים לעיתים בקשיים במימוש אחריות (לא יצא לי לנסות לממש אחריות).

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא קנית אצלהם אף פעם אבל דנדן תדע על כל תביע כזאת אפשר לתבוע נגדית וזה לא כזה קשה למצאו דברים לא חוקים בכל חנות שהיא כי יש הרבה חוקים שאנשים פשוט לא מתיחסים אלהם אז ככה שהכל פתוח :hat:.

אוקי אני חושב שאני לא יקנה אצלהם איזה חנויות נחשבות אמינה ?

פורסם

KSP.

פורסם

לי יש ניסיון עם סניף אשדוד שירות טוב ומחירים מעולים אני לא מבין למה כל הזמן מתלוננים עליהם

פורסם

לי יש ניסיון עם סניף אשדוד שירות טוב ומחירים מעולים

+1 :xyxthumbs:

פורסם

האמת שאני לא קנית אצלהם אף פעם אבל דנדן תדע על כל תביע כזאת אפשר לתבוע נגדית וזה לא כזה קשה למצאו דברים לא חוקים בכל חנות שהיא כי יש הרבה חוקים שאנשים פשוט לא מתיחסים אלהם אז ככה שהכל פתוח :hat:.

וואלה? תגיד את זה לו:

http://www.law.co.il/computer-law/judgments/2007/05/16/3543

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים