עבור לתוכן

מחפש ספרים מענינים לקריאה

Featured Replies

פורסם

כמובן, אין מנוס מלהצטרף להמלצה על אייזק אסימוב

אהבתי את כל הספרים שלו שקראתי, וקראתי הרבה מהם.

כנ"ל המשחק של אנדר על כל המשכיו. אומנם הראשון הוא הכי טוב בסדרה כמובן,

אבל זה לא מוריד מערכם של האחרים.

יש את חולית (Dune) של פרנק הרברט שמצויין. את ההמשכים לא אהבתי.

אני עכשיו קורא ספרים של דן סימונס ואני מרוצה מאוד עד כה (איליום ואולימפוס מצויינים, כנ"ל היפריון)

כנ"ל טרי פראצ'ט (קראתי אחד, "בני החורין הקטנים", והוא היה מצויין, ועדיין לא יצא לי לקרוא נוספים)

בנוגע לספרים של דן בראון... הם לא גרועים, אבל אי אפשר להשוות אותם לסופרים טובים באמת.

מפתיע אותי שלא המליצו על "מדרך הטרמפיסט לגלקסיה". אני אישית סבלתי ממנו ולא נהנתי בכלל,

אבל אני מכיר אנשים שמאוד נהנו ממנו, אז אולי זה יתאים לך

פורסם

בני החורין הקטנים הוא מהספרים הפחות טובים של פראצט, תנסה את MORT (אני מסרב לכתוב את שמו בעברית כי התרגום רצח אותו).כ"כ

SMALL GODS מעולה וכמובן - GOOD OMENS (ספר כ"כ טוב שאפילו התרגום הבינוני שלו לא מצליח להסתיר זאת).

פורסם

אם אתה בקטע של מתח זול קליל ומהנה לך על כל הספרים של הרלן קובן.

ממש לא..

אני קראתי את הספר שלו הנעלמים, היה ספר מדהים באמת אחד הספרים (מומלץ ד"א)..

התחלתי לקרוא את השני הרגשתי שאני קורא בדיוק את אותו ספר רק שמות שונים ואולי עוד כמה דברים שוליים..

לך על ספר אחד של הרלן קובן (לא נראה לי שיש ממש הבדל) וזהו...

פורסם

^^

מסכים לחלוטין.

קראתי שלושה ספרים של הרלן קובן (הנעלמים, דיו חיוור ועוד איזה אחד ששמו פרח מזיכרוני)

ואחרי שסיימתי את השלישי הבנתי שכרגע קראתי את אותו ספר בפעם השלישית...

בני החורין הקטנים הוא מהספרים הפחות טובים של פראצט, תנסה את MORT (אני מסרב לכתוב את שמו בעברית כי התרגום רצח אותו).כ"כ

SMALL GODS מעולה וכמובן - GOOD OMENS (ספר כ"כ טוב שאפילו התרגום הבינוני שלו לא מצליח להסתיר זאת).

תודה על ההמלצות (אם כי לא אני זה שפתח את הת'רד), אני אכן אנסה לקרוא את הספרים האלה. הם לא חלק מסדרה, נכון?

פורסם

ספרי discworld הם סדרה מאד רופפת. יש כמה תת סדרות, ובאופן כללי הם כרונולוגיים (אירועי כל ספר קורים אחרי אירועי הספר הקודם, אבל לא בהכרח עם אותם דמויות) MORT הוא הראשון בסדרה שלו, וכך גם Small Gods. (יש כבר קרוב ל40 ספרים ובערך 5 תת סדרות)

פורסם

בקשר למותחנים אני אהבתי את הספרים של לי צ'ילד

ואת של הרלן קובן, למרות שבשלב מסויים זה חוזר על עצמו, אבל הספר "הנעלמים" שלו, מצויין.

בקשר למדע בדיוני, לא יודע אם זה נקרא מדע בדיוני, אבל אני אהבתי את הסדרה של אואן קולפר, ארטמיס פאול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים