עבור לתוכן

המלצה לתוכנה חדשה ומעולה לשיחות קול!

Featured Replies

פורסם

off topic:

aka = Also Known As

לתשומת לב Path Finder.....

שמשתמש בביטוי זה כ"אגב" ;)

בבקשה.

פורסם

יש לי שתי בעיות עם התוכנה...

כאשר אני מוסיף את הלפטופ של אבא שלי אני לא מצליח להוסיף אותו לרשימה הקבועה של החברים שיענו יכולים לראות שהם מחוברים או לא ולא סתם סימן שאלה וכאשר אני שולח בקשה שיוסיף אותי לרשימה היא לא מגיעה...

דבר שני כאשר אני מחבר מיקרופון ללאפטופ מגיע הקול אליו אבל קול ממנו לא מגיעה למחשב שלי

אני חייב להזכיר שני המחשבים מחוברים על אותו חיבור והמחשב שלי הוא הקישור לאינטרנט והלפטופ מחובר דרכי

יכול להיות שזה הבעיה? כי המיקרופון עובד טוב...

פורסם

off topic:

aka = Also Known As

לתשומת לב Path Finder.....

שמשתמש בביטוי זה כ"אגב" ;)

בבקשה.

תודה רבה ;)

אני התבלבלתי ולמרות שאני יודע שזה הפירוש משום מה השתמשתי בזה כ"אגב"

פורסם

טוב אני רואה שהקדימו אותי עם ה AKA :)

בכל מקרה השאלה היא האם משהו בה יותר טוב ממסנגר , הדבר העיקרי שמצאתי בפירסומים היא איכות קול טובה יותר, השאלה היא האם איכות הקול באמת טובה יותר (ולא פסיכולוגית). בכל מקרה בנסיון היחיד שהיה לי עם המסנגר הסאונד עבר חלק נקי וברור בדיוק כמו טלפון ,וגם עם ווידאו בכיוון אחד.

חשבתי להגיד לכמה אנשים שאני מכיר להתקין את התוכנה וכבר ניתקלתי במכשול WIN98 שכרגע היא לא עובדת עליו.

פורסם

גם אותכם התחילו לשגע כבר בתוכנה הזאת? כל מיני שיחות מכל מיני אנשים שאני לא מכיר

ועוד אחד ששאל אפילו האם אני העמרי רונן המפורסם....

פורסם
  • מחבר

LOL, גם אני שאלתי אותך את זה פעם אחרי שנרשמתי.....

פשוט תחסום בתוכנה שלא תקבל הזמנות לשיחות מאנשים שלא ברשימה שלך.

ותוסיף רק את מי שאתה מכיר.

ככה אני עובד ועד עכשיו לא הוטרדתי.

פורסם

טוב אני רואה שהקדימו אותי עם ה AKA :)

בכל מקרה השאלה היא האם משהו בה יותר טוב ממסנגר , הדבר העיקרי שמצאתי בפירסומים היא איכות קול טובה יותר, השאלה היא האם איכות הקול באמת טובה יותר (ולא פסיכולוגית). בכל מקרה בנסיון היחיד שהיה לי עם המסנגר הסאונד עבר חלק נקי וברור בדיוק כמו טלפון ,וגם עם ווידאו בכיוון אחד.

חשבתי להגיד לכמה אנשים שאני מכיר להתקין את התוכנה וכבר ניתקלתי במכשול WIN98 שכרגע היא לא עובדת עליו.

אצלי 98 ולא שמתי לב כשהתקנתי אותה שהיא לא תומכת ב98 אבל כפי

שהסתבר דווקא כן....עובד בלי בעיות

פורסם

בקיצור, ה-skype הזאת היא התוכנה הכי מומלצת לשיחו טלפון דרך האינטרנט? או שיש משהו (בחינם) יותר טוב?

פורסם

זה הכי טוב

פורסם

נו אז אנשים תביאו תשמות שלכם בתוכנה ונעשה פה איזה מרכז....

יעני שכולם ידברו עם כולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים