פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים off topic: aka = Also Known As לתשומת לב Path Finder..... שמשתמש בביטוי זה כ"אגב" בבקשה.
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים יש לי שתי בעיות עם התוכנה...כאשר אני מוסיף את הלפטופ של אבא שלי אני לא מצליח להוסיף אותו לרשימה הקבועה של החברים שיענו יכולים לראות שהם מחוברים או לא ולא סתם סימן שאלה וכאשר אני שולח בקשה שיוסיף אותי לרשימה היא לא מגיעה...דבר שני כאשר אני מחבר מיקרופון ללאפטופ מגיע הקול אליו אבל קול ממנו לא מגיעה למחשב שליאני חייב להזכיר שני המחשבים מחוברים על אותו חיבור והמחשב שלי הוא הקישור לאינטרנט והלפטופ מחובר דרכייכול להיות שזה הבעיה? כי המיקרופון עובד טוב...
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים off topic: aka = Also Known As לתשומת לב Path Finder..... שמשתמש בביטוי זה כ"אגב" בבקשה. תודה רבה אני התבלבלתי ולמרות שאני יודע שזה הפירוש משום מה השתמשתי בזה כ"אגב"
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים טוב אני רואה שהקדימו אותי עם ה AKA בכל מקרה השאלה היא האם משהו בה יותר טוב ממסנגר , הדבר העיקרי שמצאתי בפירסומים היא איכות קול טובה יותר, השאלה היא האם איכות הקול באמת טובה יותר (ולא פסיכולוגית). בכל מקרה בנסיון היחיד שהיה לי עם המסנגר הסאונד עבר חלק נקי וברור בדיוק כמו טלפון ,וגם עם ווידאו בכיוון אחד. חשבתי להגיד לכמה אנשים שאני מכיר להתקין את התוכנה וכבר ניתקלתי במכשול WIN98 שכרגע היא לא עובדת עליו.
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים גם אותכם התחילו לשגע כבר בתוכנה הזאת? כל מיני שיחות מכל מיני אנשים שאני לא מכירועוד אחד ששאל אפילו האם אני העמרי רונן המפורסם....
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מחבר LOL, גם אני שאלתי אותך את זה פעם אחרי שנרשמתי.....פשוט תחסום בתוכנה שלא תקבל הזמנות לשיחות מאנשים שלא ברשימה שלך.ותוסיף רק את מי שאתה מכיר.ככה אני עובד ועד עכשיו לא הוטרדתי.
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים טוב אני רואה שהקדימו אותי עם ה AKA בכל מקרה השאלה היא האם משהו בה יותר טוב ממסנגר , הדבר העיקרי שמצאתי בפירסומים היא איכות קול טובה יותר, השאלה היא האם איכות הקול באמת טובה יותר (ולא פסיכולוגית). בכל מקרה בנסיון היחיד שהיה לי עם המסנגר הסאונד עבר חלק נקי וברור בדיוק כמו טלפון ,וגם עם ווידאו בכיוון אחד. חשבתי להגיד לכמה אנשים שאני מכיר להתקין את התוכנה וכבר ניתקלתי במכשול WIN98 שכרגע היא לא עובדת עליו. אצלי 98 ולא שמתי לב כשהתקנתי אותה שהיא לא תומכת ב98 אבל כפי שהסתבר דווקא כן....עובד בלי בעיות
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים בקיצור, ה-skype הזאת היא התוכנה הכי מומלצת לשיחו טלפון דרך האינטרנט? או שיש משהו (בחינם) יותר טוב?
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים נו אז אנשים תביאו תשמות שלכם בתוכנה ונעשה פה איזה מרכז....יעני שכולם ידברו עם כולם
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אני פתחתי תרד אבל אף אחד לא ענה(בתרד, חוץ מרוקפורד) או התקשרhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=47571
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.