פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים שלום לכל החברים אני ממש צריך את העזרה שלכם במהירות אתמול פירמטתי את המחשב עם XP ועכשיו הווינדוס לא מזהה דרייבר של שום דבר כרטיס רשת מודם וכו ,הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים כולל SYSTEM UPDATE אבל עדיין שום דבר לא מזוהה והוא לא מצליח להתקין את הSYSTEM UPDATE עשיתי התקנה מ 2 CD שונים , האם הוינדוס לא אמור לזהות אוטומטית את כל הדרייברים אנא ממכם אני כבר שובר את הראש מאתמול בבוקר מה עושים
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים ניחוש הורדת דריברים אבל לא התקנתה אותם !רק פתחתה את ההתקנה של הדריבר.באתר של לנובו לכל דריבר שתוריד תמצא באותו הדף גם איך לתקין אותו.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים שלום,מתחת המחשב יש דגם ומספר סיריאלי של המחשבהכנס אותם באתר ההורדות של לנובו - תקבל הדרייברים המעודכניםhttp://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/homeLenovo.doוכן - אתה צריך לפרוס אותם למחיצה על הכונן הקשיח ומשם להתקין - מה לעשות - מתוסבך...כל טוב,גבריאל
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר ok עכשיו נשאר רק הדריבר של העכבר TRACK POINT התקנתי אותו אבל הוא לא מופיע לי . או לחלופין איך אפשר לבטל את הTOUCH PAD ? תודה על העזרה
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים הדרייבר של ה-Ultranav (trackpoint+touchpad) מופיע כלשונית נוספת בהגדרות העכבר, ושם אפשר לשחק עם כל ההגדרות.את ה-touchpad אפשר לבטל ב-BIOS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.