עבור לתוכן

אז... סקאי-פיסי, מה נסגר? אמינים, לא אמינים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אכן. יש עוד הרבה חנויות עם שירות אמין ומחירים יחסית זהים (לדוגמה- rsm, iqpc, logicpc),

הבעיה היחידה היא שלא לכולם יש את המבחר שצריך וזה די כאב ראש לקנות מכמה חנויות חלקים וציוד למחשב אחד...

פורסם

אז תראו מה אתם אומרים בעצם..שאתם מעדיפים זול ובסוף נדפקים!

פתגם סיני אמר פעם: אין לי מספיק כסף בשביל לקנות בזול

רוצים שירות ואמינות? תשלמו! יש ל חבר שהיה נוהג לעשות משקפיים בחנות מסוימת בירושלים..ואלה כל הזמן היה מתלונן שזה יקר, אבל בשירות ובאמינות הם היו (וגם עכשיו 10!!), הכרוב הזה החליף כבר 4 אופטיקות וכל פעם נדפק שבכוונה או שלא..כל פעם סיפור אחר אבל המשיך להתלונן!

מה בקיצור נגמר? אמר לי שמע שיר..שווה לי לשלם עוד קצת אצל XXX אבל אני יודע שאני לאחרים לא חוזר, ול-XXX אני חוזר, משלם, ומבסוט!

רוצים זול? תראו מה קורה שיש מימוש אחריות..תראו מה קורה לTMSFOX..מה קורה עם אייבורי (חחח לכאורה שלא יתבעו..) ומה קורה עם עוד כמה חנויות.

על איכות אמינות ושירות משלמים!

פורסם

אבל בכל זאת לא כל מוצר שאתה קונה אתה נדפק אחרת החברות האלה היו פושטות רגל.

הפעמים שיצא לי לממש אחריות נדירות ואני אחד שקונה פה ושם ומחדש ..

אז היה שווה לי לשלם 200-300 שקל ויותר על כל החלקים בשביל שהמוכר יחייך אלי? שלא אצטרך לריב על אחריות?

אם אתה אסרטיבי ודורש מהם כמו שצריך אין כלכך בעיות..

קניתי פעם הארדיסק בעייתי הגעתי לחנות שכבייכול לא מחזירה כסף ולא כלום.. אמרתי להם המוצר לא תקין!

הוא אמר לי "נשלח למעבדה נבדוק.." אמרתי שאני לא מוכן לשום מעבדה. מוצר חדש אני רוצה חדש באריזה של חברה אחרת מצידי..

חברה אחרת עלתה יותר כסף אמרתי שאנילא מוכן לשלם יותר ודרשתי החזר כספי.. התחילו להגיד שהשתמשתי במוצר וזה

אמרתי שלא חיברתי אותו בכלללמחשב ורק חיברתי אותו לחשמל אחרת לא הייתי יודע שהוא לא טוב.. כל זה בלי עצבים ובלי צעקות..

מציב להם עובדה! הם החזירו לי כסף בסופו של דבר אחרי שיחה של 5 ד'.

תדעו עוד משהו, הדבר שכל חברה מפחדת ממנו זה פניות הציבור, הם יכולים להכנס בחברה ולגרום לה לשלם קנסות הרבה יותר גדולים מהמוצר עצמו..

פורסם

א. לכל חנות יש תקלות.

ב. ברוב המקרים לא שומעים על התקלות מאחר והן נסגרות בחנות ו/או לא מגיעות לרשת.

ג. גם אם שומעים על תקלה אסור בשום פנים ואופן לפסול עסק מאחר וסעיף א' מתקיים תמיד. כמו כן, צריך לבדוק מהו אחוז התקלות מכלל הלקוחות.

פורסם
  • מחבר

אני בדקתי... אחוז הביקורות הרעות גבוהה יותר, ומכוון שאני הולך לעשות קניה גדולה אני חייב לדעת שהיא בטוחה.

אז אני מוותר על לקנות מSPC, יש את rsm ו-IQPC שאמינות ואפשר לקנות משתיהן. (קצת כאב ראש, אבל עדיף בהרבה על כאב ראש אפשרי במקרה שצריך לנצל אחריות, תסכימו איתי)

פורסם

א. לכל חנות יש תקלות.

ב. ברוב המקרים לא שומעים על התקלות מאחר והן נסגרות בחנות ו/או לא מגיעות לרשת.

ג. גם אם שומעים על תקלה אסור בשום פנים ואופן לפסול עסק מאחר וסעיף א' מתקיים תמיד. כמו כן, צריך לבדוק מהו אחוז התקלות מכלל הלקוחות.

א. צודק.

ב. צודק.

ג. העניין של סקייפיסי התחיל עם תלונתו של באג2000, תסכים איתי שלמרות שלמרות שתקלות קורות, גישתו של מנהל החנות פה בפורום (שנאמרה אחרי שהתקלה נחשפה והרוחות התקררו) מעידה על גישה בעייתית שלו כלפי לקוחות ומגמה של פרנציפ איתם ולא על תקלה כזאת או אחרת שבהחלט יכולה להתרחש.

פורסם

אני חושב שזה גם תלוי באיזה חלק קונים..

למשל לוח אם בחיים לא הייתי קונה באייבורי או KSP.. לא יודע זה משהו רגיש מבחינתי..

מעבד אולי, כי בכל זאת הכל מגיע מיצרן אחד (או שאני טועה)

בד"כ מקלדות וכאלה אני קונה באופיס כי גם האחריות שלהם טובה והמחירים לא כלכך גבוהים במיוחד שיש להם מבצעים פה ושם..

מארז גם .. מה כבר יכול להתקלקל במארז או מאוורר.. אז למה לא לקנות את ההכי זול בדברים האלה..

אבל זה מתייחס רק אם קונים חלק מסויים ולא מחשב שלם כי מחשב שלם לדעתי זה לקנות מחנות אחת אמינה בלי להסתבך.

פורסם

נכון, כמו שלא הכי מומלץ לקנות LCD ומוצרי חשמל בסופרסל או במכולת, רק דברים כמו מארז אני קונה ב KSP בגלל המחיר... חלקים כמו לוח אם

מעבד זיכרון וכרטיס מסך, רק בחנות אמינה.

הבעיה בסקיי שבהתחלה היא נחשבה לחנות " מבני עניין " ולא חנות בקטגוריה של IVORY ו SKY... אבל עכשיו יש הרבה רעש סביבים.

פורסם

אפילו מארז כבר אי אפשר לקנות ב KSP..

הנה עובדה: ה HAF שאמור להגיע עם 3X230 + 1X140 מגיע שם עם 1X230 + 1X120 - ובגלל זה המחיר הזול שלו שם..

והם כותבים באתר שהוא מגיע עם 2 מאווררים אבל בתכלס מי באמת שם לב לזה?הרי כל כך חושב שזה ברור מאליו שהמארז יגיע כמו שהוא מגיע עם כל המאווררים והכל ובלי סירוסים כאלה ואחרים

פורסם

מה הם עושים? מה הם פותחים ולוקחים את המאווררים ומה עושים איתם אחר זה?

COOLER MASTER הוציאה גירסה ל HAF עם מאוורר 120 בכלל? מאחורה יש 140 איפה יש מקום ל 120 בכלל?

אם ככה אז באמת רק דיסקים לצריבה אני אמשיך לקנות מ KSP וזהו חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים