עבור לתוכן

אז... סקאי-פיסי, מה נסגר? אמינים, לא אמינים?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שיש כרגע ת'רד נוסף על סקאיפיסי אבל הוא לא רלוונטי כל כך.

סרקתי את זאפ ועוד כמה מקומות על ביקורות בנוגע לסקאיפיסי, ולפי איך שזה נראה יש 50%-50% כלפי אמינות השירות שרוב המקרים הטובים מתייחסים למקרים בהם הוזמן מוצר, סופק ועבד בלי בעיה. רוב הביקורות הרעות התייחסו למקרים בהם היה צריך לנצל את האחריות.

אני מתכנן בעתיד לקנות מסקאי, אבל די מבולבל מעצם השוויון הזה בביקורות מחשש שעל איזה צד אפול ואם יש לי מה לדאוג במצב שאני מרכיב את אחד המוצרים ולהפתעתי מגלה שהוא תקול.

ביקורות\נסיונות אישיים עם החנות?

(וכן, אני מודע למקרה של Bag2000, ובנוגע למקרה של הת'רד השני- זוהי לא אשמת החנות...)

פורסם

לא יודע מה נסגר איתם, אבל לאחר קניות שלי שם במעל 8,000 ש"ח, והמלצות לקנייה במעל 12,000 ש"ח, המחשב הבא שלי ממש לא הולך לבוא מSky PC ובטח ובטח שלא להמליץ.

פורסם
  • מחבר

רוצה לספר על המקרה?

פורסם

יש כבר דיון עליהם, מיותר לפתוח שוב דיון על החנות.

הייתי ממליץ לפותח הדיון לציין מיקום בארץ ו/או האם לא איכפת לו הזמנה ממקום אחר ואז נתקדם, אבל ממש מיותר הדיון על SKYPC שוב.. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

לסקאיפיסי יש רק סניף אחד קטן בראשון.

פורסם

החודש האחרון היו 3 דיונים שקשורים ל SKY. אחד של BUG2000 שבסופו של דבר "ניצח" את החנות ויסופק לו HD5850 במקום הכרטיס שלו, השני היו לו בעיות אבל הן סודרו והשלישי הוא דיון שלי והבעיה סודרה מיידית (אותה בעיה כמו בדיון השני רק שאני הייתי עם כרטיס בן יותר משנתיים והוא עם כרטיס בן שנה וחצי).

אני לא רואה סיבה לא לקנות שם, זכיתי לשירות מהיר והוגן.

פורסם

אני לא רואה סיבה לא לקנות שם, זכיתי לשירות מהיר והוגן.

מהירות אספקת המוצרים היא מזמן לא אמת מידה להוגנות החנות.

ניסית לממש אחריות ?

פורסם

אני חושב שדיוני האמינות עכשיו צריכים להתמקד דווקא בFOX וTMS לאחר הפירוק.

בכל מקרה, אני לא חושב שצריך להמנע מקניות בSKY PC, המקרים שהתפרסמו בפורומים הם מקרי קיצון למיניהם, ולא משהו מייצג לדעתי, אם אלו היו מקרים מייצגים אני לא מאמין שהחנות הזו הייתה מקבלת את כמות ההמלצות שהיא קיבלה עד עכשיו.

פורסם
  • מחבר

הביקורות כאן עוד בסדר, אבל שמת לב לביקורות בזאפ?

פורסם

לא..מה יש בזאפ?

ואתם חיים בסרט ש-TMSFOX יחזרו.. :screwy:

פורסם

אני לא רואה משהו בעייתי בביקורות שם, נראה לי סביר אלא אם אתה רואה כיוון בעייתי בשרות.

אל תשכח שרוב ה"ביקורות" שאני ממש מטיל בהם ספק באתר הזה הם די ישנות.

פורסם

אתם רואים שכל שבוע מישהו בא ומתלונן על השירות ב KSP IVORY סקיי פייסי... אז בישביל מה להתעקש לקנות בחנויות כאלה?

כאילו מה אתם אוהבים להמר על הכסף שלכם?

יש מספר חנויות אמינות שתמיד ממליצים עליהם אז לכו קנו מהם בלב שקט...

קניתי מהם פעם מחשב ועכשיו סקייפיסי גם עשו לי קטע מסריח ואני לא חוזר לשם זה בטוח... כמובן שלא המליץ למישהו עליהם גם.

פורסם

מהירות אספקת המוצרים היא מזמן לא אמת מידה להוגנות החנות.

ניסית לממש אחריות ?

קראת מה שכתבתי? קראת את הנושא שפתחתי? ההתיחסות שלי היא למימוש אחריות ולא לקניה.

ביקורות בזאפ זה בולשיט, מקור מאוד לא אמין.

פורסם

אתם רואים שכל שבוע מישהו בא ומתלונן על השירות ב KSP IVORY סקיי פייסי... אז בישביל מה להתעקש לקנות בחנויות כאלה?

כאילו מה אתם אוהבים להמר על הכסף שלכם?

יש מספר חנויות אמינות שתמיד ממליצים עליהם אז לכו קנו מהם בלב שקט...

קניתי מהם פעם מחשב ועכשיו סקייפיסי גם עשו לי קטע מסריח ואני לא חוזר לשם זה בטוח... כמובן שלא המליץ למישהו עליהם גם.

הבעיה היא שהחנויות האלה בד"כ זולות ובגלל זה אנשים מעדיפים לקנות שם..

זה לא הבדלים של 20 -30 שקל יש חנויות שגם לוקחות 100-200 שקל יותר וזה משמעותי!

הייתה לי פעם חנות קבועה וטובה שתמיד הייתי קונה אצלם.. שירות מעל ומעבר! אין מילים באמת.. אנשים נחמדים והכל מעולה

אבל המחירים שלהם היו גבוהים, כרטיס מסך שלהם נגיד רצו 1500 בזמן שחנויות אחרות 1300 ..קירור למעבד 300 במקום 250..

יקר, הפסקתי לקנות שם בסופו של דבר.

הייתי גם קונה בכל מיני חנויות בעיר והיו כמה טובות ומחירים סבבה, גם האחריות טובה.. עד שמתי לב שחנויות נסגרות ונפתחות ואין

לי כח לרדוף אחרי אף אחד.. למזלי לא היו לי בעיות חומרה שהייתי צריך לממש אחריות בחנויות שנסגרו.. וגם יצא שאנשים התחלפו בחנות

וממקום נחמד יש פתאום בנאדם מניאק מתנשא שחושב שכולם חייבים לו משהו ושעושה לי טובה שהוא בכלל מוכר לי..

חבל שזה ככה.

אני לא יודע אם זה קיים אבל גם היו מקומות שלא קניתי כי הם היו מחזיקים חלקים רק של חברה כזו או אחרת..זה ממש דבילי!

אני רוצה לוח של אסוס דגם X לא.. יש של אינטל או של אביט או לא יודע מה.. כרטיסי מסך? רק של לידטק! (סתם דוגמה) בשביל מה לפתוח חנות אז? דפוקים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים