עבור לתוכן

איזה מזגן יותר טוב טורנדו או תדיראן?

Featured Replies

פורסם

מה יותר טוב טורנדו או תדירן ?

ההפרש מחירים הוא 1000(טדירן יותר יקר) שקל כך שזה חשוב

ב 3.5 כוח סוס

איזה יותר טוב

מבחינת שירות

כוח

בלאי

ואיך הדגמים החדשים של טורנדו "טורנדו פלזמה" ?

*הכותרת נערכה ע"י Benor.

פורסם

טדירן, כי אני שונא את הפירסומות של טורנדו.

פורסם

מפעל תדירן קרייר בארץ צפוי להסגר בעוד כחודש וחצי (ב-31.12.09) ככה שאני לא סגור מי, אם בכלל, יספק את השירות ו/או חלקי חילוף ללקוחות אחרי התאריך הזה.

פורסם

אלקטרה.

פורסם

ELECTRA

פורסם
  • מחבר

טדירן ואלקטרה זה לא של אותו בעל הבית ?

המפעלים שלהם ביחד ...

פורסם

יש לי LG ואני מרוצה..

כבר שנתים בלי תקלות.

פורסם

טורנדו = "מותג" מדבקה

בעיקר כשקונים מזגן יקר (3.5 כ"ס) כדאי להשקיע במוצר טוב

פורסם
  • מחבר

אני צריך לדעת כי אני בדרך ל קנייה גדולה של 3 מזגנים 3.5 כוח סוס ו 4 1.5 כוח סוס

ו 1000 שקל הבדל בין מזגן למזגן זה הרבה ....

אז מה אתם חושבים טורנדו או טדירן/אלקטרה

פורסם

טדירן ואלקטרה זה לא של אותו בעל הבית ?

המפעלים שלהם ביחד ...

אלקטרה ו ELCO.

תדיראן התמזגו עם CARRIER החוץ ארצנית, או יותר נכון, עושים שימוש בטכנולוגיות/רכיבים שלהם.

פורסם
  • מחבר

איך המזגנים של טורנדו ?

פורסם

תדיראן.

פורסם

אני יכול לפתח לך את הנושא כמובן , ברשימת העדפות שלי היא אלקטרה ,

אבל לתשובה בשבילך .

תדירן היא חברה הרבה יותר אמינה ומותגית אבל ההבדל לא צריך להיות כל כך גבוה . ( תדירן ואלקטרא הן חברות יפניות הקונות את המנועים מקוריאה היכן שטורנדו קונה אותם )

מידיעה של חבר שהוא טכנאי מזגנים ששאלתי אותו את השאלה הזו שלך במפורש כולל הכנסת החברה המהוללת אלקטרא למשוואה , הוא ענה ברור וחד ,

מבחינת קריאות של תיקונים טורנדו לא חורגים בכמות ביחס למזגנים של חברות אחרות , כאשר שאלתי אותו כיצד זה יתכן , הוא ענה שהרכיבים של רוב המזגנים מיוצרים במספר מצומצם של מיפעלים ואותו מפעל מיצר את אותו מנוע למספר חברות מותג , אז ככה , נכון , טורנדו הוא מותג מדבקה שהמציאו שנים / שלושה חברה ישראלים , אבל , הרכיבים וההרכבה הם כמעט אותו דבר של שאר החברות , לכן אם יש לטרנדו בקרת איכות ואני בטוח שיש להם , אז אתה בשקט יכול לחסוך לך את ההוצאה הכספית הנכבדה בהיפרש של המותגים ולכן הייתי אומר לך אתה יכול ללכת על טורנדו ללא חשש , המותג הזה טורנדו מאוד נפוץ בארץ והעדות של הטכנאי מזגנים היא שהוא לא מתקלקל יותר ממזגנים אחרים והוא לא פוסל אותו בכלל בתור אופציה ושים לב הוא יש לו חוזה של ספק שירות עם המותג טורנדו כך שהוא יודע מה הוא מדבר . ( האיטנרס הכלכלי שלו הוא פחות או יותר שווה לשני הצדדים ולכן אני מקבל את דעתו בתור אובייקטיבית פחות או יותר ) .

מה שכן הייתי ממליץ לך לבדוק עוד חומר על היכולת לספק את הצרכים שלך בקירור , יכול להיות שאתה צריך מיני מרכזי או מרכזי ולא מספר של מזגנים וכו' גם את החוזק שלהם אתה צריך לקבוע , בקיצור מיזוג זה עד כדי כך פשוט , אבל בהחלט בגדר היכולת של אדם ממוצע בעל הבנה מינימלית .

לסיכום המזגנים של טורנדו טובים ואפילו מאוד קרי לא פחות טוב מהאחרים ביחס למחיר שלהם וביחס לבכלל , חפש תלונות עליהם ותראה אם יש או אין !

האמת אני אישית לא שמעתי עליהם תלונות אם כבר אז שבחים ואם אתה צריך מזגן שיעשה את העבודה בלי הרבה דאווין משהו פשוט , אני הייתי הולך עליהם בהחלט !

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שכול המזגנים מבוססים על אותו חלקים מאותם מפעלים ?

אז זול יותר יותר טוב ?

פורסם

ומה לגבי אלקטרה ביחס לשתי אלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים