עבור לתוכן

מארז CM 690 ולוח אם GIGABYTE 945

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי מארז CM 690 ואני בעל לוח קצת ישן Gigabyte 945P-S3, אני בא להרכיב את המחשב אך נתקל בקשיים כי הלוח אם קטן יותר מהברזל שנכנסים אליו כל החיבורים מאחורי המארז, אי אפשר להרכיב אותו גם כי יש שם חורים ענקיים ויהיה אבק/ מבינים שהלוח אם לא מתאים.

בהוראות רשום:

Note: If the I/O plate of the case does not fit to your motherboard, please remove the I/O plate and replace it with the one provided with the motherboard.

אין לי שום תושבת שקיבלתי עם הלוח אם (או לפחות אין לי מושג איפה היא), הדבר אומר שאני אצטרך לקנות כרגע לוח אם חדש? (אין לי אפשרות להחליף את המארז ולוח אם יעלה לי את אותו הכסף כמו מארז חדש אז אם כבר אז דבר, אבל מעדיף שלא כי אין לי שימוש כל כך במחשב והלוח הקיים מספיק לי).

תודה.

פורסם

היה לי את הלוח הזה עם המארז הזה,

הרכבתי את הלוח אם ולא נתקלתי בשום בעיות מיוחדות.

חוץ מהבעיה הקטנה שלא היה אפשר להשתמש בחלק מחריצי ה-PCI

כי הם לא היו מקבילים לאחורי המארז.

פורסם

Note: If the I/O plate of the case does not fit to your motherboard, please remove the I/O plate and replace it with the one provided with the motherboard.

הכוונה היא לפלטה שאכן היית אמור לקבל עם הבורד. במידה ולא קיבלת, אתה פשוט מוציא את הפלטה של המארז ואז מרכיב את הלוח. ככה אומנם לא תהיה פלטה, אבל יש יותר סיכוי שתצליח להרכיב את הלוח למארז. הכוונה היא לפלטה שאמורה להיות מסביב ליציאות של הלוח אם, של כרטיס הקול המובנה שלו למשל...

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא לפלטה שאכן היית אמור לקבל עם הבורד. במידה ולא קיבלת, אתה פשוט מוציא את הפלטה של המארז ואז מרכיב את הלוח. ככה אומנם לא תהיה פלטה, אבל יש יותר סיכוי שתצליח להרכיב את הלוח למארז. הכוונה היא לפלטה שאמורה להיות מסביב ליציאות של הלוח אם, של כרטיס הקול המובנה שלו למשל...

הבעיה היא הפוכה, זה לא שאין לי מקום מאחורה בקטע של הכרטיס קול רשת וכל החיבורים של המשחב אלא ההפך יש לי שם חורים מטורפים, חסר לי פשוט ברזל מסויים שמכסה את אותם החורים וכנראה מגיע עם הלוח אם אך אין לי אותו/ נשאר במארז הקודם והוא לא נגיש לי יותר.

כנראה אני אלך על לוח אם חדש, אין לי הרבה ברירות,

תודה.

פורסם

פשוט תוציא את הפלטה האחורית במארז ותתקין בלעדיה. כשאתה מחבר דברים מאחור תעשה את זה בעדינות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים