פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים אוקי רק עוד כמה דברים חשובים:חשובה לך האיכות תמונה?המשחקים של ה Wii עם השלט והתנועה מעניינים אותך?אתה מוכן לשלם 200-400 שקל למשחק?
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים מחבר אוקי רק עוד כמה דברים חשובים:חשובה לך האיכות תמונה?המשחקים של ה Wii עם השלט והתנועה מעניינים אותך?אתה מוכן לשלם 200-400 שקל למשחק?חשובה לי התמונה במידה בינוניתלא התנסיתי באביזרים אז אני לא יודע להגיד לךולא ,אני לא מוכן לשלם
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים לא Wii ולא PS2, מאיפה בכלל הגעת ל-PS2?! בדיקה קצרה ב-HDbits.org מראה: תוכן מסומן: סרטים טלוויזיה וספורט פורמט: VC-1 923 רשומות. תוכן מסומן: סרטים טלוויזיה וספורט פורמט: H264 13126 רשומות. ואגב זה H264 ,השם X264 שייך למקודד ל-H264. http://gamer.blorge.com/2009/08/18/xbox-360-failure-rate-over-50-percent-ps3-wii-more-reliable/ :-X לא משנה X264 זה אימפלמנטציה פתוחה של H264, זה לא אותו מקודד זה כמו XVID וDIVX, הם תואמים אבל לא באופן מוחלט. לא מכיר את האתר הזה, אבל אם אתה לא מצליח להשיג את זה בWMVHD כנראה שהמקורות שלך לא משהו
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים x264 is a free software library for encoding video streams into the H.264/MPEG-4 AVC format.http://en.wikipedia.org/wiki/X264כמו שאמרתי זה מקודד לא הפורמט.אתה לא מכיר את HDbits.org והמקורות שלי לא משהו, בסדר...
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים לפי התאור של פותח הדיון WII לא יתאים לו מאריו קארט (למרות שגרסת הWII מצוינת) זה לא בדיוק משחק מרוצים ופעולה אני מעריך שהוא מדבר על משחקים כמו גירס לדוגמה והוא גם מחבר למסך גדול ובמצב הזה הייתי ממליץ על PS3 אבל בגלל שהוא לא רוצה לשלם על משחקים ... נישאר רק ה360 רק בעיה שלו זה שהוא יצתרך להסתפק בסינגל בלבד ... בקיצור פותח הדיון אני לא חושב שאף קונסולה תתאים לך היום תיקנה מחשב משחקים וזהו בPS3 המשחקים יקרים ב360 אם אתה פורץ אז אין מולטי ודברים נוספים וזה הדבר הכי טוב ב360 והWII לא יספק אותך
פורסם 2009 באוקטובר 2016 שנים שטויות במיץ אפשר לתקן את המשחקים הפרוצים באקסבוקס [צריך לתקן אותם לפני צריבה] ולשחק בלייב אל תטעו אותו סתם ובואו לא נדבר על זה כי זה לא מתאים לפורום
פורסם 2009 באוקטובר 2116 שנים תגיד את זה לאלו ששיחקו בפרוזה 3 לפני ההשקה הרישמית וקיבלו באן מספיק טעות אחת קטנה ובאן -וכל הזמן MS משפרים את ההגנות שלהם ואת הדרכים למצוא פיראטים
פורסם 2009 באוקטובר 2116 שנים זה שיש אנשים מטומטמים שנכנסים ללייב אם משחק שעוד לא הייתה לו השקה רישמית אז גם אין לו תיקון כמו שאמרתי אז ברור שהם יקבלו באן..אם פותח הדיון הוא סלח לי על הביטוי "טמבל" מה שלא ניראה לי אז זה כבר משהו אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.