עבור לתוכן

תמחור מכוניות

Featured Replies

פורסם

לא כל כך יקר אבל זה עיניין של תקציב אני משער היתרון בו : יבש למגע אחרי פחות מיום ונשאר מבריק איזה שבוע לפחות .

• תגובות 54
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שלא פחות מהשמש, החום שמייבש את הפלאסטיק גם גורם לבלאי... בגלל זה ואזלין נראה לי יעיל...

פורסם

אז אולי תלך על קרם לחות וזהו , גם לחות נגד היובש , גם שומן לברק וגם בושם נגד הפלוצים - חח

פורסם
  • מחבר

מה הקשר קרם לחות?

בקרם יש ויטמינים וגליצרין שלא ממש ייעזרו למשהו מת- שלא לדבר על פלאסטיק :-X

ואזלין זה חומר שומני שפשוט נשאר בתור שכבה מגינה...

פורסם

אז לך על שמן מכונות , הוא יותר עמיד , עובדה השתמשו בו פעם לטיגון כדורי פלאפל - חחח

מצטער , אבל מוזר לי להשתמש בוזלין לדשבורד , זה לא חומר יעודי , סיליקון הוא הפיתרון ודרך אגב הוא לא יקר יותר מידיי משתמשים בקצת כל פעם .

לא יודע , אני אעשה גוגל לוזלין /דשבורד ונראה מה יצא - חחח

תדווח בכל אופן , החומר לא יספג , אני ממש לא מבין כרגע , אני אלך לחפש - חח [br]פורסם בתאריך: 23.10.2009 בשעה 22:20:27

בינתיים מצאתי רק בדיחות , אתה יודע :" עם ואזלין ? או בלי " חחח וגם את זותי על האוטו שנוסע על ואזלין - חחח
פורסם

ב'סדר, ידוע... רוב המכוניות הארופאיות ככה... כבר דיברנו על זה ::)

ראיתי הרבה יותר מכוניות יפניות עם צבע שרוף משאר מכוניות אירופאיות. בארץ בית המקדש השלישי נבנה למכוניות יפניות.

פורסם

איך אתם שמים את השומן הזה על הדשבורד, אחרי כל ניקוי פנימי של האוטו הוא חוזר מלא שמן ואי אפשר לגעת בכלום

פורסם

מרססים את זה

ואכן החומר מעט דביק למשך מספר דקות ולאחר מיכן הוא מעט חלקלק ואחרי שעה בערך הוא מתיבד ורק נשאר שיכבה סיליקונית דקה ששומרת על הפלסטיקים .

פורסם
  • מחבר

קח IG דיון שמצאתי בשבילך בפורום לרכבים :

http://www.carsforum.co.il/vb/archive/index.php/t-38213.html[br]פורסם בתאריך: 23.10.2009 בשעה 22:27:21

אבק ידבק לוזלין וטוב נשמה , תחליט לבד ותראה , הספרי לא כל כך יקר .

תודה.

איך אתם שמים את השומן הזה על הדשבורד, אחרי כל ניקוי פנימי של האוטו הוא חוזר מלא שמן ואי אפשר לגעת בכלום

אם אתה מורח את הווזלין טוב בשיכבה דקה הוא לא יתפוס יותר אבק מהרגיל... וגם לא יהיה שומני למגע...

בקיצור, כדי לסיים את הוויכוח הOT ההזוי הזה, אני אשאל מישהו שמבין בכימיה ביום ראשון... סופ"ש הבא אולי אני אביא תשובה מלומדת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים