עבור לתוכן

תמחור מכוניות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שיש דבר כזה בדגמים מ02/03...

• תגובות 54
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא אין גם אחרי שאמרתי לך הלכתי לבדוק גם את המחירים , יש כמה ביד 2 , אני חושב בהחלט שווה , אתה נמצא באזור טבריה , אני הייתי ממליץ לך על אוטורואייל במפרץ חיפה - כמעט כולם מכירים , הם כבר כמה שנים נכנסים לטיפול של מכוניות סקודה והם טובים יותר לטעמי יותר מהמוסך המורשה של סקודה שמצוי לידם , המוסך המורשה של סקודה קורעים במחירים של החלפים למרות שהצוות של המוסכניקים הוא דיי ראוי , אבל שוב ( אני בעל סקודה שמטופלת במוסך המורשה ) ואני ממליץ על המתחרה , קרי אוטורואייל .

בהצלחה רכב טוב .

פורסם
  • מחבר

פאבייה ספייס?!

במחירון של יד2 אין דגם כזה :nixweiss:

האמת חפרתי עכשו עוד קצת וראיתי שסיאט קורדובה מ02 גם עולה כמו הפאביה (פחות או יותר...)

אופציה חלופית לא רעה לרכב אוטומטי עם 100 כ"ס (לפאביה אין כזה)

פורסם

פאביה ספייס היא גירסת הסטיישן ,פשוט תעשה גוגל פאביה ספייס , אין בשנתון שלך יש בשנתונים היותר מאוחרים , לא ידעתי את זה אלא רק לאחר שכתבתי , כי לא ממש התעניינתי בדגם הזה לפני ההודעות שלך למעט החפירה ליפני שנה או משהו כזה בפורום הרכב ומשם קיבלתי את המידע ואת הדעה וכו' .

סיאט קורדובה היא דגם שמשתמשים בו הרבה למוניות , אני לא ממש יכול להמליץ אבל סיאט הוא גם רכב ברמה של הסקודה אם כי לעניות דעתי פחות נעים לנהיגה אבל בהחלט הוא באותה רמה לפחות האיביזה היא רכב טוב יותר לפי כל הביקורות , ואנא אל תתקן אותי אם אני לא כיוונתי לשנתון הנכון של הסיאט , בתור רכב היא לא ממש מעניינת אותי אאל"ט המנוע הוא גם של פולקוואגן לפחות באיביזה , אני חושב שגם הרכב הבא שלי יהיה סקודה או פאסט עדיין לא החלטתי סופית .

ואני חושב שתבדוק שוב לפאביה יש דגמים עם 100 כוחות סוס אני חושב ש 2008 יש אפילו 105 אבל בטח שוב אתה מתכוון רק לשנתונים שכתבת אז אני חושב שלא היו לסקודה משהו יותר מ 75 כוח סוס או משהו כזה אז .

פורסם
  • מחבר

בדיוק (בחייאת, שים את הפסיקים במקומות שצריך ולא בצורה אקראית בבקשה).

במחיר עד 35K לא מצאתי סקודה אוטומאטית עם יותר מ75 כ"ס (לפחות לא בשנתון הגיוני ולא מלפני 15 שנה).

לגבי הסיאט, יצא לי לנסוע במונית כזו מהשנתונים האחרונים (אני מעריך שנתיים~שלוש) והנסיעה הייתה ממש סבבה...

פורסם

סיאט זה רכב טוב מאוד מבחינת עמידות ואמינות הוא רק מזדקן מהר ורע ![br]פורסם בתאריך: 23.10.2009 בשעה 01:04:34

בדיוק (בחייאת, שים את הפסיקים במקומות שצריך ולא בצורה אקראית בבקשה).

:smile1:

פורסם
  • מחבר

המשפט שכתבת סותר את עצמו.

פורסם

מבחינה מכנית הוא שומר על עצמו כלומר מנוע ומתלים

מבחינה אסטטית הוא לא עמיד צבע ,פלסטיקים ואביזריי גמר

פורסם
  • מחבר

ב'סדר, ידוע... רוב המכוניות הארופאיות ככה... כבר דיברנו על זה ::)

פורסם

טוב בעל תוכי שכמותך , אתה מתחיל להרגיז אותי :)

קודם כל אני לא כל כך טיפש ואתה לא כל כך חכם , אבל אני מחבב אותך והינה ההסבר .

באוטו כמו נניח סיאט ההרכבה יחסית טובה אבל החלק נשאר על מקומו ומתבלה מהר כי האיכות של החלק גרועה

בסקודה ההבדל הוא שגם ההרכבה גרועה ולכן החלק מתפרק לפני שהוא מתבלה ולכן

הסקודה למשל תראה טוב עם חלקים חסרים וצבע מתקלף ואילו הסיאט תראה שלמה אבל משומשת - זאת אומרת שיש הבדלים גם בגרוע , או אם נשווה לבחורות , אז יש הבדלים בין כמה סוגי "כיעור" של בחורות , או תוכים למשל ,, טוב סליחה , בתוכים אין ממש הבדלים יש את שלך וכל היתר - חח , אל תהיה כבד ואני שונא שמגלגלים לי עיניים .

לסיכום : הסיאט בעלת הרכבה טובה יותר אבל החלקים הם זולים וזו הכוונה של מזדקנת רע ( להבדיל ממתפרקת )

פורסם
  • מחבר

קיצר, בוא נסכים על זה שסיאט וסקודה זה בדיוק אותו הדבר אם אתה שומר עליהן באותה הצורה? :)

פורסם

כל מה שעכביש אומר הוא הגיוני ורציונאלי (באופן די נדיר אני מאמין) אבל אני לא כ"כ בטוח כמה הוא נכון בפועל לגבי סיאט וסקודה...

חלק גדול מהפלסטיקים במכוניות האלה (וגם בפולקסווגן, ואפילו בדגמים מסויימים של אודי), כמו מנופי איתות, כפתורים למיניהם וכו' באים בדיוק מאותו מפעל פלסטיק עלום שם.

לא מאמין שתראה הבדל גדול בין איביזה/קורדובה לפאביה לפולו מאותו שנה. לא בחלקים עצמם ולא בהרכבה. אגב, אם כבר חלקים נסדקים/מתבלים/מתקלפים זה בגלל השמש המעיקה שלנו - מי שרוצה לשמור על האוטו שפשוט ישים כיסוי כזה על השמשה הקדמית מבפנים וכבר יימנע 90% מהבלאי של כל הדאשבורד.

פורסם
  • מחבר

האמת אני חשבתי על למרוח וואזלין על הדאשבורד ולשים עליו מגבת... הכיסוי שמשה אולי מגן מהשמש אבל לא מהחום... והוא גם לא מגן משמש שבאה מהצדדים...

פורסם

אני לא מכיר את השיטה של הוזלין , אבל יש את הריסוס סיליקון הוא מעולה וברור לי לגמרי שמגיניי שמש הם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את התרסיס סיליקון... נראה לי הוא יקר יותר מהווזלין ;D

אבל גם הוא יעשה את העבודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים