עבור לתוכן

ai במחשב שלנו (אינטיליגנציה מלאכותית)

Featured Replies

פורסם

מה איכפת לך אם הוא שאל אפשר גם לענות זה לא מזיק

פורסם

א)אם לא שמת לב, עניתי לו

ב)שאלה כזאת צריכה להשאל בפורום 'תוכנה' ולא בפורום 'חומרה'. בשביל זה יש מספר פורומים, כדי שנושאים לא יתערבבו אחד בשני. צריך לשמור על סדר!

פורסם

לא יכולתי להתאפק, אבל, WINDOWS זה לא AI ???

אני לא יודע מה אתכם, אבל אני נתקלתי בכמה מצבים שיכולתי להשבע ש WINDOWS עושה מה שהוא רוצה... LOL

פורסם

לא יכולתי להתאפק, אבל, WINDOWS זה לא AI ???

אני לא יודע מה אתכם, אבל אני נתקלתי בכמה מצבים שיכולתי להשבע ש WINDOWS עושה מה שהוא רוצה... LOL

:lol: :lol: :lol:

פורסם

זיהוי קולי זה לא בינה מלאכותית!!!

לא מוערבת שום בינה מלאכותית אלה רק זיהוי קול, וגם בצורה לא אמינה.

בחנה מלאכותית זה הגיון, אין משהו אמיתי עדין...

פורסם

דרך אם אני לא טועה (ואני לא) באופיס אקס פי יש אפשוריות לזהוי קולי: תפריטים והכתבה.

עבדתי עם זה קצת מאד כי בשבילי זה לא שימושי מדי, אבל רמת הדיוק הייתה יחסית גבוהה... אחרי 2-3 סיפורים (יש!!! עכשיו אני יכול לספר את כיפה אדומה באנגלית ובעל-פה) בררתי בתפריטים די בחופשיות.

אבל החסרונות הם לא רק באחוזי הדיוק, אתה צריך לעבוד בסביבה שקטה! (NO WinAmp :'()

ועם מקרופון ממש צמוד לפה...

דרעק! :P

פורסם

ואל תשכח שזה רק באנגלית...

פורסם

נכון

פעם בהשקת OFFICE 2000 אריה סקופ דיבר על מנועי AGENT ורקוגנציית קול, ואז שאלתי אותו מתי נראה מנועי רקוגנצייה בעברית. הוא אמר שהוא וקבוצת אנשים עובדים על זה (?!?!?! מחתרת הרקוגנצייה העברית) או משהו כזה... בכל מקרה, עד עכשיו אין שום מנוע רקוגנצייה עברית ובטח שלא ממיקרוסופט...

פורסם

זיהוי קולי זה לא בינה מלאכותית!!!

לא מוערבת שום בינה מלאכותית אלה רק זיהוי קול, וגם בצורה לא אמינה.

בחנה מלאכותית זה הגיון, אין משהו אמיתי עדין...

זיהוי קול לא קשור לבינה מלאכותי ?

;D ;D ;D

בדיחה כזו לא שמעתי הרבה מאד זמן...

>:(זיהוי קול טוב יכול להתבצע רק אם הוא מתבסס על בינה מלאכותית !

פורסם

rotflmao

פורסם

>:(זיהוי קול טוב יכול להתבצע רק אם הוא מתבסס על בינה מלאכותית !

זיהוי קולי מתבצע כך:

אתה מזין פקודה לתוכנה, המחשב מעבד את הקול ושומר את זה. בפעם הבאה שאתה אומר את הפקודה הזאת, התוכנה (במידה והיא מזהה את הפקודה) מוציאה אותה מהמאגר שלה ומבצעת אותה, בהתאם לפעולה שהגדרת מקודם.

לו היה מדובר בבינה מלאכותית, היית יכול להגיד כל דבר העולה על דעתך, והמחשב היה מבצע את זה, ללא שום צורך בזיהוי קולי, כי AI יודע לחשוב.

פורסם

סוף סוף משהו עם שכל, ניתוח קול זה לא בינה, זה "ללחוץ אנטר עם הקול".

תחשוב קצת לפני שאתה מדבר. (גנריק)

פורסם

דרך אם אני לא טועה (ואני לא) באופיס אקס פי יש אפשוריות לזהוי קולי: תפריטים והכתבה.

עבדתי עם זה קצת מאד כי בשבילי זה לא שימושי מדי, אבל רמת הדיוק הייתה יחסית גבוהה... אחרי 2-3 סיפורים (יש!!! עכשיו אני יכול לספר את כיפה אדומה באנגלית ובעל-פה) בררתי בתפריטים די בחופשיות.

יש לי את ה OFFICE הזה , אתה יכול להגיד בבקשה מה הדרך בתפריטים כדי להגיע לזה?

פורסם
  • מחבר

ואם נגיד תצא תוכנה לאינטיליגנציה מלאכותית בשנתיים הקרובות איזה מעבד נגיד יהיה צריך בשביל שהיא תיפעל בצורה אופטימלית, ולא התכוונתי לתוכנה שעושה שימוש בזה אלא לתוכנה שממש מנהלת את המחשב, מגבה נתונים, מותנת הגדרות, מוחקת, וכדומה.

פורסם

יש לי את ה OFFICE הזה , אתה יכול להגיד בבקשה מה הדרך בתפריטים כדי להגיע לזה?

אני באמת לא זוכר, איזו גרסא יש לך, באנגלית עם תמיכה בעברית או בעברית??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים