עבור לתוכן

התלבטות...לקחת מחשב נייד לבסיס או לא?

Featured Replies

פורסם

לא האמנתי שהיום הזה יגיע... :'( הוא גדל כל כך מהר....

עריכה: עכשיו ברצינות... באמת לא האמנתי.

• תגובות 48
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עזוב,

אני הבאתי נייד לבסיס שלי אבל זה היה בשנה השניה שלי בסדיר, בתוך בסיס של פאקינג מצ"ח כשבבסיס שלי יש סה"כ 20~25 איש.

אצלי לא גנבו אותו אבל "השאילו" ממני אותו לשמירות מדי פעם (לא תמיד עם אישור מקדים) אבל בגלל זה קניתי מחשב פשוט יד שניה שיספק את הצרכים שלי בצבא.

הוא גם מת בחצי שנה האחרונה שנשארה לי לסדיר

פורסם

iakovl באיזה בסיס שירתת?

פורסם

3 שנים ברמת הגולן

פורסם

אל תשכח שזה צעיר שחושב שהוא יתקבל ויצליח ללמוד באוניברסיטה הפתוחה במקביל לצבא :lol: :lol: :lol:

לכל הפחות הוא יהיה טיס בלמידה עצמית של האונ' הפתוחה.

חן, אל תיקח איתך נייד, עוד לא קיבלת שום דבר קבוע אצלך ואתה לא יודע מה יקרה איתך בקרוב.

תמתין עם זה, סך הכל לא יהיה לך נייד לתקופה קצרה אז מה?

פורסם

לא עבר כבר חודש מאז שעברת לבסיס חדש? כאילו עדיין הם לא יודעים מה לעשות איתך?

iakovl, אז אני מבין שכל בסיסי מצ"ח הם יחידות קטנות...

פורסם

לא, שלנו נחשב לאחד הקטנים, בכל פיקוד יש בסיסים מרכזיים וגדולים ובסיסים קטנים יותר תלוי באזור

פורסם

אני לא חושב שיותר קטן ממצ"ח אורים שהיה סמוך ליחידה שלי...

עם כל השוטרים, המד"כים החוקרים והקצינים אני לא מאמין שהם מעבר ל-25 חיילים.

פורסם

שמע, אם כבר קלטו שאתה למלם כזה בבסיס ויראו אותך עם מחשב נייד, חודש-חודשיים יעלימו לך אותו.

את הארונית של הצבא לא בעיה לפרוץ עם הקת של ה-M16 תשאל כל אחד שחזר משבת בלי המפתח לארונית...

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה מזה למלם?

טוב בינתיים אני עוד אחכה עם זה,רציתי לקבל חוות דעת אם כדאי או לא,בינתיים גם אין לי ארונית כך שלשים אותו שם אני לא יכול

אבל כשתיהיה לי ארונית אני חושב שאני כן אקח,כי ראיתי המון אנשים ששמים בארונית ת'מחשב שלהם גם מחשב גדול גם קטן ואין בעייה עם זה

פורסם

???

יש אנשים שמביאים מחשבים נייחים לבסיס???

פורסם

התשובה היא לא.

וגם לא נטבוק.

:xyxthumbs:

פורסם

למלם זה לא מזיק לא מועיל.

במקרה שלך אתה רק לם, שזה לא מועיל...

:silly:

פורסם

???

יש אנשים שמביאים מחשבים נייחים לבסיס???

זה אוליי ישמע מוזר והזוי ובטח מדובר במחזה נדיר' date=' אבל באחד מהבסיסים ששירתתי בהם. אחד מהחבר'ה ארגן בחדר מחשב נייח דווקא משהו דיי נחמד(הריץ משחקים פשוטים כמו Vice city).

באותו בסיס, היה מישהו שהביא מחשב נייד ונעל אותו בארונית.

סתם שאלה מזה למלם?

טוב בינתיים אני עוד אחכה עם זה,רציתי לקבל חוות דעת אם כדאי או לא,בינתיים גם אין לי ארונית כך שלשים אותו שם אני לא יכול

אבל כשתיהיה לי ארונית אני חושב שאני כן אקח,כי ראיתי המון אנשים ששמים בארונית ת'מחשב שלהם גם מחשב גדול גם קטן ואין בעייה עם זה

למלם זה כינוי לאחד שהוא רחפן.

אם יש לך סיכוי לדאוג לכך שהחדר הספציפי הזה ישאר נעול ואתה יכול לסמוך על שאר השותפים לחדר. אתה יכול לשקול מחדש אם להביא את המחשב לבסיס או לא.

פורסם

דבר ראשון, עזוב את נושא ה"להביא או לא"

תכיר את השותפים שלך לחדר... יחד עם השותפים שלי בזמנו הקמתי חדר לתפארת מדינת ישראל, יחסית לג'ובניק החדר היה בית מלון לקראת סוף השרות.

אתה יכול להיתקע עם אנשים שאתה לא בטוח שאתה רוצה לשבת ולאכול איתם ביחד שלא לדבר על לישון באותו חדר ביחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים