עבור לתוכן

דעתכם על נעה מחשבים?

Featured Replies

פורסם

היה להם פעם "בנה לך מחשב" איפה שה"דרושים עובדים" הזה נמצא.. מוזר שהם העלימו את זה ככה :nixweiss:

פורסם

יש להם בצד שמואל למעלה באדום...

לא מומלץ אין שם את כל המוצרים! תמיד עדיף ךבחור לבד

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי עם הרכבת המפרט, תודה.

העניין הוא שמצאתי את זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980625,00.html

הכתבה היא בהחלט ישנה אבל עדיין הדליק לי קצת נורה אדומה.

האם מישהו רכש מהם מסניף חיפה מחשב (לא ציוד היקפי) בזמן האחרון שיכול לתת לי חוות דעת?

תודה רבה

פורסם

פעם רכשתי מהם, בסה"כ היו בסדר מבחינת אספקה ולוח זמנים, אבל....חלק לא קטן מהמוצרים הוא לא בייבוא רשמי, ככה שעכבר של לוג'יטק שהיה אמור להיות עם שלוש שנים מת אחרי שנה, הם סירבו אחרי חודשיים מהאחריות לתקן/להחליף..לא הבנתי למה ובדקתי עם מעתק ואז הסתבר שיש להם ייבוא פרללי.

אבל זאת בעיה שלי שלא ביררתי של מי האחריות.

בגדול נחשבת לחנות טובה, אבל ממשק מחריד ולא נוח (דעה אישית).

פורסם

סיכום על חנויות שרכשתי מהן במשך השנים:

Zigzag2000 - קניתי רק ציוד הקפי זול כגון משחה טרמית, גוף קירור, מאווררים, רמקולים. לא משהו מיוחד. הגיע מהר, לא לקחו יותר מידי על המשלוח.

KSP - רכשתי במשך השנים הרבה חלקים כגון לוח אם, מסך, כונן קשיח, כרטיס קול. לא היו בעיות. מסך בן 2.5 שנים תוקן בלי בעיה. אין ריבית על תשלומים.

פנדה - הייתה תקרית לא טובה ב-2005. שוחטים על תשלומים. פשוט מעמידים אותך בצומת כמו זונה.

IQPC - לא נפרט יותר מידי. הוצאתי מעל 10,000 שקלים בחנות, התכסחו איתי על הנחה של 40 שקלים אחרי שלא עמדו בתאריך אספקה.

ivory - יש מציאות. קונה מידי פעם.

נועה - רכשתי זיכרון, עכבר G5. היה בסדר גמור. לא ניסיתי לממש אחריות.

פורסם

KSP לפעמים מוכרים על הפנים , מעבדה הגונה , חלקים "מתכחמנים" צריך להיזהר, לסיכום מחירים טובים אם אתה יודע לקנות . ( מימשתי אחראיות בלי בעיות )

באג מצויינים , שירות , אספקה . ( ציוד הקיפי ) ( מימשתי אחראיות )

פנדה מצויניים , שירות , אספקה . ( לא היה צורך לממש אחראיות )

מלבד זאת הכתבה היא מלפני חמש שנים , לעניות דעתי הם שינו מגמה מאוד .

פורסם

הבעיה מתחילה כאשר אנשים מצפים ליחס אישי מעובדים שכירים שרואים בעבודה הנוכחית תחנת מעבר ומחנות שמוכרת בין 30 - 40 מחשבים ביום. הם מתעצבנים שלא מדברים איתם יפה בטלפון על שטויות (מה אכפת להם שליד המוכר עומדים עוד עשרים לקוחות חסרי סבלנות), שלוקח זמן לשלוח חלק למעבדה ולא מחליפים חלק על נזק פיזי (כאילו מה אתם רוצים), שלא קופצים עליהם מאושר ומנשקים אותם כאשר רגליהם הקדושות נכנסות לחנות. אם מגיעים לאייבורי ו-KSP עם ידע וציפיות ריאליות אין שום סיבה לא לקנות שם חלקים במחירים נמוכים. אם אין נזק פיזי אין גם שום בעיה לממש אחריות.

עכשיו אתם יכולים צעוק שאני שתול, עובד ב-KSP, יש לי סטנדרטים נמוכים לשירות, בלה בלה בלה. שיהיה לכם לבריאות.

פורסם

לי היה ניסיון במימוש אחריות די רע בנועה

הלך לי הכרטיס מסך ושביקשתי אחד חלופי כדי שהמחשב ימשיך לתפקד הם סירבו

ככה חיכית חודש ושבוע עד שהכרטיס מסך הגיע

זה היה אמור לקחת פחות זמן אבל אמרו שהוא הגיע פעם ראשונה הוא הגיע תקול אז הם שלחו אותו שוב, אבל עדיין לדעתי זה לא מצדיק להשאיר אותי בלי מחשב כל כך הרבה זמן

פורסם

אני מסכים עם לב-27. קניתי ומימשתי אחריות ב- KSP וגם ב- IVORY בלי שום בעיות. אם אתה יודע מה אתה צריך ואין לך ציפיות מטומטמות מהשירות, אתה יכול לקבל חלקים במחיר הזול בארץ עם אותה אחריות בדיוק.

ב- KSP החליפו לי לוח אם תקול, זכרונות תקולים ודיסק קשוח תקול (סיגייט, פשוט נתנו לי את אותו הנפח אבל מהסידרה החדשה).

ב- IVORY החליפו לי דיסק חיצוני מקסטור תקול לדיסק חיצוני במחיר דומה לבחירתי (!). לקחתי סיגייט קצת יותר יקר בלי שום בעיה.

בנועה היתה לי בדיוק חוויה אחת - הזמנתי מערכת רמקולים של לוג'יטק וחיכיתי שבועות. רדפתי אחריהם בטלפונים, ואז שהגיע סוף סוף המשלוח המובטח ואני זה שהתקשר לברר מה קורה עם הרמקולים שלי, המוכר טרח לספר לי שהם פתחו את המשלוח ולמרבה ההפתעה הרמקולים לא היו שם. "אתם לא יודעים מראש מה יש במשלוח?!" - "לא.." - "אז אתם פשוט מקבלים משלוחים מדי שבוע ומופתעים כל פעם מחדש מתוכנם?!" - "כן.." - "זאת בושה וחרפה, תבטל את ההזמנה שלי".

בפנדה קניתי דיסק און קי ולא היו איתו בעיות.

בבאג מימשתי אחריות פעמיים על אותן אוזניות AKG, כל פעם קיבלתי סט חדש תוך מספר ימים. יש להם אחלה יחס ושירות ומחירים אסטרונומיים.

פורסם
  • מחבר

וואלה הייתי היום בשתי החנויות...

חנויות בעייתיות... כל אחד אומר משהו אחר, כל אחד מנסה לדחוף מה שיש לו במחסן.

פורסם

הבעיה מתחילה כאשר אנשים מצפים ליחס אישי מעובדים שכירים שרואים בעבודה הנוכחית תחנת מעבר ומחנות שמוכרת בין 30 - 40 מחשבים ביום. הם מתעצבנים שלא מדברים איתם יפה בטלפון על שטויות (מה אכפת להם שליד המוכר עומדים עוד עשרים לקוחות חסרי סבלנות), שלוקח זמן לשלוח חלק למעבדה ולא מחליפים חלק על נזק פיזי (כאילו מה אתם רוצים), שלא קופצים עליהם מאושר ומנשקים אותם כאשר רגליהם הקדושות נכנסות לחנות. אם מגיעים לאייבורי ו-KSP עם ידע וציפיות ריאליות אין שום סיבה לא לקנות שם חלקים במחירים נמוכים. אם אין נזק פיזי אין גם שום בעיה לממש אחריות.

עכשיו אתם יכולים צעוק שאני שתול, עובד ב-KSP, יש לי סטנדרטים נמוכים לשירות, בלה בלה בלה. שיהיה לכם לבריאות.

אני לא מסכים איתך בנוגע לשירותיות של עובדים שכירים. עובד שכיר ירצה לקבל המלצה מבעל העסק ולשמור על מקום העבודה שלו, ככל שיחסי האנוש שלו יהיו יותר טובים כך יש יותר סיכוי שהוא יצליח במטרה. וזה ללא קשר לכך שגם עובדים שכירים הם בני אדם שאמורים להתנהג בנימוס, זה לא שברגע שאתה עובד כשכיר בעבודה עם לקוחות אתה מקבל סטטוס של אימבציל.

פורסם

נכון להיום החברות הכי אמינות לדעתי זה TMS ממש חברה מעולה רק חבל שהיא לא פעילה נכון לעכשיו ,

פנדה היו בסדר גמור וזיגזג רק חבל היא יקרה קצת מהשאר .

אם החברות נועה וIQPC היו בעיות ואני לא יחזור לקנות אצלהם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים