עבור לתוכן

דעתכם על מצב האתר בייחס ללפני כמה שנים

דעתכם על מצב האתר בייחס ללפני כמה שנים 322 הצבעות

1. 1. דעתכם על מצב האתר בייחס ללפני כמה שנים

• האתר ממש המצליח להתעלות על עצמו
    • האתר באותו מצב כבר כמה שנים
    • האתר הדרדר בשנים האחרונות

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום.

כן אני יודע, כבר עשיתי פעם סקר כזה. (שהמנהלים מחקו)

בקיצור אני חושב שהגיע הזמן שהמשתמשים יביעו את דעתם על האתר כדי שהאתר יוכל לשפר את עצמו

לפי דעתי המצב של האתר הדרדר בשנים האחרונות. בעבר הייתי שואל כל שאלה על כל נושא אפילו הכי שולי שיש ותוך כמה דקות כבר כמה אנשים הגיבו תגובות ענייניות. אבל תקופה לא קצרה כבר שאני חושב שהמצב ממש השתנה. גם מצד כמות התגובות שמקבלים בתראד וגם באיכותם. מילא אנשים שלא מבינים בנושאים שמגיבים אבל כמעט ואין תגובות ענייניות. לפי דעתי או שפופלריות האתר ירדה או שפשוט רוב המשתמשים מתרכזים בנושאים ספצייפים ולכן בשאר הנושאים מרגישים שהרמה ירדה.

אך אני חייב לומר שבנושא הכתבות האתר דווקא ממש השתפר ויש סקירות ממש טובות וברמה גבוה.

ואני רוצה להדגיש שאני פתחתי את התראד הזה רק בשביל לעזור לאתר ונא לשמור על רמה.

פורסם

-

פורסם

זה מגמה שהולכת ככה בכל הפורומים, אין מה לעשות, עם התפתחות הרשתות החברתיות פחות אנשים מסתובבים בפורומים וזאת עובדה.

פורסם

^ :facepalm:

מה הקשר בכלל? (אתה יודע מה, עזוב אותך קשר... זה בכלל לא נכון)

הפורום התפתח מאוד בכמה שנים האלו וכמות המשתמשים כל הזמן גדלה. רשתות חברתיות לא קשורות אפילו לא קצת... הרשתות החברתיות נועדו למטרות אחרות ומשתמשים בהם למטרות אחרות.

רשתות חברתיות לא יוכלו להחליף את הפורומים לעולם.

ובאשר לפותח הת'רד, התגובה הראשונה מסכמת הכל. אחלה של תגובה.

עריכה: ובנוגע ל"סקר" שלך... אי אפשר לענות עליו.... אלא אם תשים ד) כל התשובות אינן נכונות.

פורסם

רשתות חברתיות לא בהכרח קשורות אך זאת עובדה כמעט בכל הפורומים שאני נמצא בהם יש ירידה.

אנשים מבלים יותר מול הרשתות החברתיות ופחות מול הפורום.

פורסם

אבל אתה צריך לעשות הבדלה גם בין סוגי הפורומים... לדוגמה FXP ( :puke:) יש באתר הזה הרבה מאוד פורומים של סתם דיבורים וסתם התחברויות... בלי מטרה ובמקרה שלהם, בלי שכל. ולעומת זאת, פה יש קהילה שעונה לשאלות, מתעניינת בדברים אקטואליים ובחדשות מעולם המחשבים (נשמע גיקי לגמרי...). ולכן, פורומים כמו FXP דווקא כן מושפעים מהרשתות החברתיות כי הם בעצמם סוג של רשתות חברתיות... ופורום כמו באתר הזה, לא. כי הוא עונה למטרות אחרות ורשת חברתית כאן היא רק חלק שולי (אומנם פעיל וקיים).

וכמובן שאתה יכול להוסיף את העובדה שקצב גדילת המשתמשים (הפעילים כמובן) כל הזמן גדל.... וזה כבר סותר את האמירה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים