עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לגיוס המתקרב..

Featured Replies

פורסם

אהלן, שבוע הבא, ביום חמישי (ה22 לחודש) אני עתיד להתגייס לצבא..

עד כמה שהבנתי אני מיועד לאלקטרוניקה (מילאתי מנילה בה הייתי אמור לדרג שלוש חילות ודרגתי תקשוב/אוויר/חימוש).

כרגע אני עדיין לא יודע לאן אני הולך, לפי לשכת הגיוס אני אראה קצין מיון ביום הגיוס לקביעת החיל וקצין מיון בסוף הטירונות על מנת להשתבץ לקורס המתאים..

יש לכם עצות כדי להגיע לקורסים מעניינים או לפחות שמות הקורסים/מקומות שנחשבים יותר?

אני מעוניין לשרת בבסיס סגור, ולא לעשות יומיות.. יש לי קב"א 56 דפ"ר 90 ופרופיל 64. (עד השבוע הייתי בטוח שאני יוכל להעלות פרופיל ולהגשים חלום ולהתגייס לקרבי אבל הברכיים מונעות זאת ממני)

הבעיה העיקרית היא שאמנם אני טוב באלקטרוניקה ומחשבים.. אבל אני לא אוהב את התחום הזה.. ואני מקווה לשירות שהוא כמה שפחות ג'ובניקי וכמה שיותר משמעותי.. יש משהו שיכול להתאים?

תודה :)

פורסם

אני מתגייס באותו יום, וקיבלתי אותו מנילה.

אני הבנתי שביום הגיוס בקצין המיון יקבעו באיזה חיל נהיה, ולאחר הטירונות יהיו מיונים ויחלקו אותנו לקורסים השונים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. שיהיה בצלחה..

יש למישהו מושג בקשר לשאר השאלות/התלבטויות?

פורסם

תבקש לעשות קורס טק"מ או טק"ט...ותאמין בקלות תגיע לגדוד...ותצא לשטח מלא...תאמין לי זה לא הכי כיף שבעולם אתה עוד תצתער על זה...טק"מ זה מפרופיל 72... אזה אני לא יודע אם יקבלו אותך...וכן עדיף חיל תקשוב יעזור לך הבמשך

איכס רשום שאני WIN NT ואני בכלל ב WIN 7

פורסם
  • מחבר

אז מה כדאי לבקש?

ומה זה טק"מ טק"ט?

תודה..

פורסם

טקמ טכנאי תקשוב מבצעי-כולל בתוכו הרבה קורסים ביחד(אחד מהם זה טקט אתה לומד מכל קורס רק את הבסיס ואז כשה אתה בא ליחידה אז אתה כבר יודע בגדול לעשות כל דבר)

טקט טכנאי תקשוב טקטי-לומד הכל על מערכות קשר גם סתם דברים שאתה לא באמת תצתרך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים