פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים שלום, אני רוצה להתקין מחדש ווינדוס ויש לי כמה שאלות:למחשב שלי יש מעבד Athlon X2 64bit , אז אני יכול להתקין win xp sp3 ?הבנתי שזה X86 מה זה אומר ?חוץ מזה יש לי שני כונני SATA בRAID 0 ובשביל זה אני רוצה לשלב את הדרייברים ב NLITEלמדריך בפורום נמחקו המתונות, אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור את הדרייברים בדף של הלוח אם:http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&windowstate=normal&mode=viewלדעתי אני צריך -Revision 1.0.0.16 Description nForce4 RAID0/1 Driver & Silicon Image 3114 RAID0/1/5 Driver (Self-Extract to floppy for F6 Installation). File NF4_RAID_F6.ZIP Size 533 KB OS תודה רבה !
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים אתה יכול להתקין XP.X86 זה ארכיטקטורה.פשוט תחלץ את קבצים ותשלב אותם בהתקנה כדרייבר, אם פה שום סיבה להסתבך.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים מחבר אבל איזה דרייברים לחלץ ?יש שם מלא אפשרויות, מה שבחרתי יתאים למערכת הפעלה הזו ?
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים מחבר אוקי תודה וראיתי שיש שם עוד דרייבר שאמור להתאים -Revision 5.34Description NForce RAID Driver for Windows 2K/XP/2003.File nForceRaid_5p34.zipSize 553 KBOS לקחת גם אותו ?ובקשר לכל הדרייברים האחרים - ציפסט אודיו... עדיף לקחת מהאתר של DFI או מהאתר של NVIDIA ?
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים מחבר סבבה תודה...ומה עם הדרייבר השני לא ענית לי ?הנה לינק שעובד :http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&windowstate=normal&mode=view
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים מחבר טוב אני צריך עזרה שוב,הורדתי את הדריברים שצריכים להיות על הדיסקט, יש שם שלוש תיקיות, אני צריך לשים את שלושתן ?הנה הקובץhttp://img.lanparty.tw/Upload/Driver/CM/NF4_RAID_F6.ZIP
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים פתחת את הדיון הזה לפני שבועיים ואתה עדיין לא ניסית לעשות את שכבר הוסבר לך?
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים מחבר לא, אני רוצה לדעת מה מתאים כי יש שם שלושה דרייברים שונים בקובץ שאמור להיות לכונן פלופי,אני רק שואל אם צריך את שלושתם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.