פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים אלהן אני עמרי חדש פה ויש לי בעיה במחשב.הדלקתי את המחשב היום ופיתאום הופיעה לי לפני הפעלת המחשב הודעה עם אני רוצה להפעיל את וינדוס רגיל או לעשות תיקון חשבתי שאולי איזה קובץ נמחק אז עשיתי תיקון לקראת סוף התיקון המשחשב נתקע אז כיביתי איתו שהדלקתי שוב המחשב לא פעל ומה שראועל המסך זה כל מיני צבעים מהבהבים על המסך ואי אפשר לעשות כלום חשבתי שאולי זה בעיה במסך אז החלפתי אותו אבל אותו דבר הופיעאין לי מושג מה לעשות מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים מחבר תודה על התגובה אך זה לא עוזר לי המחשב לא פועל אני רואה רק פסים על המחשב בכל מיני צבעיםמה אפשר לעשות<?
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים מחבר לא עם אני רוצה לשחזר את המחשב יש לי אפשרות שמחשב עולה מן אופציה לשחזור אך בגלל התקלה שיש לי אין לי אפשרות כזו
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=he&dlc=he&cc=us&docname=c00814731בהצלחה.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים מחבר תודה על העזרה אך כל מה ששלחתם לי לא קשור, אמרתי שהמחשב בכלל לא פועל.שאני מדליק את המחשב מופיע פסים על המחשב בכל מיני צבעים כחול אדום ירוק וכלום לא עבד המחשב לאמגיב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.