עבור לתוכן

המשך לדיון על מימוש אחריות של כרטיסי מסך מתוצרת LEADTEK

Featured Replies

פורסם

לא להתיחס להודעות שפורסמו לפני העריכה (יום רביעי, 14.10.09 שעה 17:34)!

SKY מוכנים להביא HD4670 ככרטיס חליפי, ללא תוספת תשלום. במקרה כזה האחריות על הכרטיס החליפי נשארת האחריות של הכרטיס הקודם (נישארו כ 9 חודשים), או בקיצור לממש אחריות.

כמו כן הם יכולים לתת לנו זיכוי על הכרטיס (לפי מה שהבנתי הסדר עם היבואן החדש) + הנחה נוספת ושנקנה כרטיס חדש במחיר מוזל עם אחריות מלאה.

הכל סודר כמו שצריך ובלי בעיות, מתנצל בפני החנות ובפני חברי הפורום על אי ההבנה.

פורסם

החוק מתייחס ליבואן בתור היצרן, כך שאם יש אחריות ל3 שנים של היבואן, מבחינת החוק היצרן נתן אחריות ל3 שנים

ומכיוון שאת היבואן לא ניתן להשיג, האחריות היא של העוסק שמכר לך את המוצר

במידה והם יתעלמו מפניה רשמית שלך בכתב למימוש האחריות בהתאם לחוק הגנות הצרכן והתקנות שתוקנו מכוחו, תשקול את צעדיך (אני הייתי הולך על בית משפט לתביעות קטנות)

פורסם

אני במקרה מתעסק בתחום של הגנת הצרכן ושמח שיכול לתרום קצת ידע.

תקנות הגנת הצרכן (אחריות ושירות לאחר מכירה) מחייבות כל יבואן/יצרן לתת אחריות מלאה של שנה אחת על כל מכשיר גז, חשמל ואלקטרוניקה שהמחיר שלו שווה או גבוה מ- 150 ש"ח (זאת אגב הסיבה שכל נגני ה- DVD בסופר עולים 149 ש"ח..).

לפעמים היבואן/יצרן נותן עוד כמה שנים אחריות, אבל במקרה כזה מופיעות בתעודת האחריות הגבלות על האחריות בתקופה שמעבר לשנה שקבועה בחוק.

צריך לבדוק אם היבואן שממנו קנית את הכרטיס באמת נתן 3 שנים אחריות ומה היה כתוב בתעודת אחריות.

ה- 9800GT קצת פחות טוב מהכרטיס הישן שלך.

http://www.tomshardware.com/reviews/best-graphics-card,2404-7.html

פורסם
  • מחבר

הדיון נערך.

8800GT חזק מ 8800GTS 320M ו 9800GT הוא חידוש של 9800GT ולכן גם הוא חזק מ 8800GTS 320M. הכרטיסים הקרובים ביותר ל 8800GTS שלי הם ה 9600GT, ה HD4670 וה 9600GSO (לא בטוח שזה השם הנכון).

פורסם

ה4670 קצת פחות טוב אבל סה"כ מדובר בפתרון הולם

אם אתה גיימר תשקול לשדרג במסגרת ההנחה שהציעו לך

פורסם
  • מחבר

יש לי 4670 במחשב השני שלי, כרטיס לא רע בכלל, יש לי מסכי 17" אז הוא מספיק טוב בשביל להפעיל משחקים ברזולוציה שלהם. יכול להיות שאני אלך על האפשרות השניה ואקנה כרטיס טוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים