עבור לתוכן

האם אתם שומרים על האריזות של מוצרי חומרה למחשב ?

Featured Replies

פורסם

מעניין אותי לדעת כמה שומרים את האריזות מהסיבה שאם יקרה משהו יותר נוח לשלוח אותו בחזרה עם האריזה שלו

כמו כרטיסי מסך לוח וכו'

פורסם

אני אישית, כן.

פורסם

חובה :xyxthumbs:

פורסם

הממ . . . זה עונה לך על השאלה ? אגדה שנשמרת אצלי מזה 12 שנה לנצח. היום בו הגיימרים נולדו מחדש.

היא גם הופיעה בכתבה על תולדות מאיצי תלת מימד שכתבתי (גוגל) אז לשמור אותה הסתבר כמעשה מועיל ביותר.

צד קדמי:

voodoorushbox2tw9.jpg

צד אחורי:

voodoorushbox1qp4.jpg

פורסם
  • מחבר

כן גם אני שומר פשוט אתה יודע שמשדרגים לעוד מחשב או לאותו מחשב צריך למצוא עוד מקום

פורסם

-

פורסם

^^^

מעניין מה היה קורה אם מס הכנסה היה רואה את כל זה ומחבר אליהם את כל המכירות שלו.

פורסם

-

פורסם

נראה לי שזה מושרש בנפשו של כל GEEK מצוי :)

כאילו זה חלק מחווית הקנייה. גם אני שומר אריזות של ציוד שנמצא אצלי (לא מה שהיה בעבר) כל עוד האריזה קטנה ואין לי מושג באמת למה :lol: .

נראה לי שזה עונה גם על למה אנחנו קונים כלכך הרבה חומרה ומשדרגים כל הזמן למרות שאנחנו לא ממש צריכים, זה פשוט כייף להשתדרג :hat: .

* אלכס - זה מזכיר נשכחות, אני עוד זוכר שקניתי גם כרטיס כזה (VOODOO1) שהיה כרטיס רק ל3D שמתחבר בנוסף לכרטיס מסך, ועוד לפניו היה לי את הRENEDITION VERITE - נראה לי שזה היה בשנת 1996 שהזמנתי בהזמנה מוקדמת עד שיגיע לארץ (מכאן התחיל העידן של לגלות על חומרה חדשה ומעניינת באינטרנט, דבר שלא היה ברור מאליו אז). וואו - 13 שנה של כרטיסי תלת מימד, וזו רק ההתחלה.

* FREE_ME - נראה לי שששברת את כל השיאים, זה נראה גם כמו אריזות של דברים שלא ממש ישבו אצלך במחשב (אלא אם כן כל כרטיס מסך אתה קונה 5 פעמים שיהיה ספייר).

פורסם

-

פורסם

אני בד"כ שומר את הקופסא של לוח האם, ואת היתר אני זורק. ברור שאני שומר את הדיסקים של הדרייברים את כבלים שונים/ברגים ואת הספרות.

אני לא מוזיאון.

פורסם

אני לא יודע למה אני שומר... אני פשוט לא רוצה לזרוק... וכשאני כן צריך לזרוק או זורק פשוט כואב לי הלב...

(מסביר למה יש לי חוברת הוראות לgeforce 2)

פורסם

אני שומר את הקופסא הכי גדולה(בדר"כ של הלוח M) ושם אני שם כבלים ברגים וכד'.

דיסקים זה בקייסים, ומאווררים וכאלה וכרטיסים שונים, בשקיות של הכרטיסי מסך(פצפצים קשיחים כאלה)

פורסם

אין לי מושג למה, אבל תמיד אני שומר את הקופסאות S:

יש לי אשכרה מדף שלם (בתוך הארון) שמלא בקופסאות .

נראה לי שזה חלק בלתי נפרד מלהיות .. גיק -_-" (או שלא )

פורסם

אם זה חשוב ויקר שומרים

למשל, אני לא ישמור קופסאות של ראם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים