עבור לתוכן

חווית רכישה ומימוש אחריות מזעזעת בקיוסק השכונתי של אייזיק ביטון ובניו בע"מ.

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה, הלכתי לקיוסק קניתי חלב. הגעתי הביתה -חור בשקית. חזרתי לסופר, סירבו לממש אחריות . שלחתי מכתב חריף להנהלה באימייל ואין תגובה כבר שבוע. מה עושים?!?!

עכשיו ברצינות, נראה לי שהלכנו קצת רחוק מדי עם כל הקטע של להתלונן על כל פיפס שקורה לנו במעמד הקנייה, לא?

אתם גם רואים את זה קורה או שאני לבד פה?

פורסם

אתה מצחיק.

פורסם

אתה לבד ואתה אידיוט.

פורסם

אם החלב היה עולה לך 800 ש"ח נראה לי שהיית לוקח את זה קצת יותר ברצינות

פורסם

האמת היא שאני חושב בדיוק ההפך ממך.

לדעתי זה מצוין שאנשים משתפים אותנו ב"חוויות" מהסוג הזה, זה רק יכול לעזור לנו כקהל לקוחות וגם לתרום לשיפור רמת השירות אצל ספקים/חנויות.

אוסיף ואומר שלדעתי כדאי אפילו לפתוח פורום חדש לנושאים הללו.

ואולי יהיה אפשרי גם לערוך איזשהו סקר לגבי שביעות רצון מהחנויות הרלוונטיות.

אני חושב שהרבה אנשים ירצו לדעת איך החנויות מתייחסות ללקוחות שלהם, במיוחד היום כשהרבה רכישות מתבצעות באינטרנט ואינך יכול לדעת באילו קשיים אתה עלול להיתקל בהמשך הדרך במידה ונזקקת לשירות מהחנות.

כמובן שיהיה חשוב לשמור על מיקוד לתחומים המתאימים לאתר...

פורסם

אני חושב שראיתי נושא כזה פעם

פורסם

שלום חבר'ה, הלכתי לקיוסק קניתי חלב. הגעתי הביתה -חור בשקית. חזרתי לסופר, סירבו לממש אחריות . שלחתי מכתב חריף להנהלה באימייל ואין תגובה כבר שבוע. מה עושים?!?!

עכשיו ברצינות, נראה לי שהלכנו קצת רחוק מדי עם כל הקטע של להתלונן על כל פיפס שקורה לנו במעמד הקנייה, לא?

אתם גם רואים את זה קורה או שאני לבד פה?

גם לי זה קרה שם, אבל עם גבינה לבנה!

אל תלכו לשם יותר, אני מחרים את הקיוסק לאלתר.

אגב, שמעתי שיש לבן דוד שלו עוד קיוסק כמה רחובות משם, גם אותו נחרים!

פורסם

פותח הדיון צודק.

יש הרבה דיוני סרק מגוחכים, כמו חווית שאילתה בטלפון: המוכר לא היה נחמד ואמר שאם כתוב שאין במלאי אז אין ואם כתוב שיש אז יש. ::)

אין לי אלה להסיק שבין כל הדיווחים למניהם יש כמה מוגזמים ומיותרים לגמרי שחלקם נכתבו ע"י ילדים אינפנתילים, וחלקם אולי אפילו מפוברקים ע"י בעלי אינטרסים מכל מיני סוגים.

פורסם
  • מחבר

אם החלב היה עולה לך 800 ש"ח נראה לי שהיית לוקח את זה קצת יותר ברצינות

ברור שאני לא מתכוון למקרים ששווים את הדיבור עליהם, אבל ראיתי כבר יותר מפעם אחת דיווחים על "חווית שיחת טלפון עם חנות איקס" או "חווית התכתבות באימייל עם חנות וואי".

לדעתי כל הקישקושים האלה מסתכמים באנשים בלי טיפת אסרטיביות שרצים לבכות באינטרנט על כל פעם שהם נכנסו לחנות כלשהי והנציג לא קם באותו רגע, סידר את העניבה סגר שני כפתורים בחליפה וקידם את פניו במשפט: " שלום אדוני, במה אוכל לעזור"?

שוב -->> אני לא מדבר על כל המקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים