עבור לתוכן

לא מצליח למכור מוצר באיביי- פעם ראשונה שלי

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מנסה פעם ראשונה להציע מוצר למכירה באיביי.

העליתי תמונה ורשמתי תיאור ומחיר. בסוף אני נתקע עם משהו שנקרא LISTING. אני לא יודע מה זה ומה הם רוצים.

זה מה שרשום בדף:

As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence.

To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified* and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide.

If you're already PayPal Verified, you just need to link your verified PayPal account to your eBay account. For instructions, please click the link below for the eBay site you're registered on.

Australia | Austria| Belgium| Belgium French| Canada| Canada French | France | Germany| Hong Kong| India | Ireland| Italy| Malaysia | Netherlands| New Zealand | Philippines| Poland| Singapore | Spain | Switzerland | Taiwan | United Kingdom| United States| Other

*If you're registered on Germany, Austria, or Switzerland, you can complete verification through PostIdent or ID Verify instead of PayPal. Please click the link for the site you registered on for instructions.

הבנתי שהם רוצים לאשר משהו אבל לא הבנתי מה...

יש לי חשבון בפייפל אבל איך אני אומר לדעת באיזה אתר איביי רשמתי אותו?

לא מובן לי כל העניין הזה.. בבקשה תעזרו לי

פורסם

אתה צריך לפתוח חשבון פייפאל, לאמת אותו ולקשר אותו לחשבון האיביי שפתחת.

פורסם

סליחה על ההערה אולי הקצת בוטה אבל איך אתה מנסה לבצע מכירה מעבר לים בלי קצת אנגלית בסיסית?

אתה יודע קורה שאותו לקוח ינסה לתקשר איתך בעזרת email וכו' דבר שיקשה עליך בדו- השיח בינכם

פורסם

הסינים עושים זאת כבר שנים...

אם תנסה לקנות משהו מסוחר סיני, ותשלח לו אימייל, זה מה שיקרה -

* הוא יענה לך באנגלית סבירה/רהוטה (נדיר).

*הוא יענה לך באנגלית עילגת שבמקרה הטוב תבין מה הוא רוצה.

*הוא לא יענה.

אגב (לפותח השירשור) -

אם יש לך פחות מ- 5 פידבקים, אתה יכול למכור את המוצר רק במכירה פומבית.

פורסם

כאשר אתה מכניס את כרטיס האשראי שלך ל PP יש אפשרות לעשות לו "Verifie".

זאת אומרת שהם מורידים לך 1.95 דולר מכרטיס האשראי,

כדי שאתה תוכל להיכנס לפירוט של כרטיס האשראי ולראות את החיוב, ובשם של החיוב יופיעו לך 4 ספרות,

אשר אותם אתה מעתיק למקום מיוחד ב PP וכאשר אתה מסיים תהליך זה חשבונך מזוכה ב 1.95.

זה מה ש EBAY דורשים ממך לעשות בעקבות זה שאתה משתמש חדש.

כדי שתוכל למכור

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש חדש.

קניתי כבר בערך 15 מוצרים דרך איביי ושילמתי בפייפל שלי.

לא ממש הבנתי למה הם צריכים לעשות את האימות אם גם ככה הם יכולים לראות ברישומים שלהם שרכשתי ושילמתי בחשבון פייפל.

בעיקרון הבנתי שמה שהם רוצים זה שאני אקשר את החשבון פייפל לאיביי אבל מה שלא הבנתי זה איך עושים את זה.

רשום שם למשל לבחור את האתר איביי שדרכו אני מתחבר...

אין לי ממש מושג למה הכוונה,אני מתחבר דרך EBAY.COM

עכשיו נאי מנסה לאמת את החשבון והגעתי לאפשרויות האלו:

To get verified on PayPal, you can either:

*

Add and confirm your bank account

*

Get approved for a PayPal Plus Credit Card or PayPal Buyer Credit

כל אחת מהשלוש אפשרויות אומרת לי שאין לי חשבון בארה"ב ולכן זה לא אפשרי.

מה עושים? אני חייב חשבון בנק בארה"ב בשביל למכור באיביי?

פורסם

אני לא משתמש חדש.

קניתי כבר בערך 15 מוצרים דרך איביי ושילמתי בפייפל שלי.

כי קנית מוצרים יחסית זולים אז זה לא must , אבל כמוכר אתה חייב לעשות verify. (וגם אם אתה קונה בסכומים גדולים יחסית אגב, 200 דולר ומעלה אאל"ט)

מה עושים? אני חייב חשבון בנק בארה"ב בשביל למכור באיביי?

זה ממש לא מוגבל לחשבון בארה"ב, אני עשיתי verify כבר בימים הראשונים שנרשמתי לpaypal. (חשבון בנק ישראלי למהדרין בבנק לאומי, וכרטיס ויזה רגיל לגמרי)

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה,

אז איך עושים VERIFICATION ?

פורסם

תקרא את מה שTchebyscheff רשם ... תעשה את זה דרך האתר של paypal.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההערה אולי הקצת בוטה אבל איך אתה מנסה לבצע מכירה מעבר לים בלי קצת אנגלית בסיסית?

אתה יודע קורה שאותו לקוח ינסה לתקשר איתך בעזרת email וכו' דבר שיקשה עליך בדו- השיח בינכם

תודה הסתדרתי. נכנסתי לאתר עצמו של פייפל ועשיתי VERIFICATION .

ובקשר לאנגלית הבסיסית...

זה לא שלא הבנתי את השפה, פוט לא הבנתי איך לעשות את זה.

אנגלית אני יכול ללמד אותך :bash:

פורסם
  • מחבר

כאשר אתה מכניס את כרטיס האשראי שלך ל PP יש אפשרות לעשות לו "Verifie".

זאת אומרת שהם מורידים לך 1.95 דולר מכרטיס האשראי,

כדי שאתה תוכל להיכנס לפירוט של כרטיס האשראי ולראות את החיוב, ובשם של החיוב יופיעו לך 4 ספרות,

אשר אותם אתה מעתיק למקום מיוחד ב PP וכאשר אתה מסיים תהליך זה חשבונך מזוכה ב 1.95.

זה מה ש EBAY דורשים ממך לעשות בעקבות זה שאתה משתמש חדש.

כדי שתוכל למכור

תוך כמה זמן בערך אני אמור לראות את החיוב הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים