עבור לתוכן

עזרה - בחירת זכרון של 4GB - בתצורת DDR2

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך לרכוש זכרון של 4GB במהירות של 800.

בדקתי בכל מיני אתרים ובחנות אחת בקריות והומלץ לי מאוד על כרטיס זכרון של Patriot.

הדגם המומלץ זה זה :

PATRIOT PVS24G6400LLKN Extreme Performance DDR2 4GB Dual Channel 800MHZ CL4 + 3D Mark Vantage

ומצאתי קישור לדגם הספציפי בחנות אחרת ממה שהייתי -

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5929

מי זאת החברה הזאת ? אמינה ? טובה ? יש המלצה עליה ? איך הכרטיסי זכרון ?

אני פשוט הכרתי עד היום את של OCZ, של Kingstone ושל CORSAIR.

אשמח לקבל עצה האם הכרטיסים שווים ומעולים, אם לא אשמח גם לקבל המלצה לאחר עד 400 ש"ח (לא משנה לי אם זה 2X2 או סטיק אחד של 4 הייתי מעדיף אחד, אבל אמרו לי ש-DDR2 כמעט ולא נמכר בסטיק אחד בגודל כזה).

תודה :xyxthumbs:

פורסם

מה הדרישה שלך מהזכרונות? אתה מתכנן לעשות אוברקלוק? מה השימוש הכי מסיבי שלך במחשב? אתה מתכוון לערבב את הסטיקים עם זכרונות אחרים?

Patriot חברה טובה, אין לך מה לדאוג מהמותג עצמו.

פורסם

חברה מצויינת, אבל זה יקר ללא שום סיבה טובה.

אם אתה צריך זיכרון שלא למטרת אוברקלוק אז תקרא בסטיקי את מה שרשום על זה.

בשורה התחתונה אתה יכול לקנות שני מודולים פשוטים בנפרד של 2GB, בעלות של 150 שקלים לכל אחד.. סה"כ 300 שקלים.

פורסם
  • מחבר

מה הדרישה שלך מהזכרונות? אתה מתכנן לעשות אוברקלוק? מה השימוש הכי מסיבי שלך במחשב? אתה מתכוון לערבב את הסטיקים עם זכרונות אחרים?

Patriot חברה טובה, אין לך מה לדאוג מהמותג עצמו.

אממ לא, לא מתכנן אוברקלוק - שמעתי על זה בעבר שקניתי את המחשב, הבנתי שזה מאיץ את המהירות - לא ממש הבנתי מכל ההסברים פה מה זה נותן בעצם.

מה זאת אומרת לערבב את הסטיקים עם אחרים ? כאילו לקנות את ה-2X2 ולשים עם עוד ? - אם כן, אז לא, רק אותם לשים.

הדרישה שלי מהזכרונות ? - שיהיו סבבה פלוס, שיתנו לי שקט מהמחשב מבחינת איטיות, אני היום עם 2 ג'יגה ואני איתם כבר שלוש שנים נהניתי הכי בעולם והמחשב היה מהיר והכל, אבל בשלושה חודשים האחרונים הוא התחיל לקרטע אז אני מחדש אותו (וגם קונה כונן קשיח חדש במקום 250GB שיש עכשיו מגדיל ל-1000GB).

אהה יופי חשבתי שהחברה הזאת לא מוכרת, אבל אם אתם מכירים אותה פה אז סבבה אני שקט.

- תודה לשניכם על התשובות, אני חושב שאני אקנה את הדגם הספציפי ששמתי לו קישור, אני רק אתחיל לחפש אותו במחיר פחות מ-400 שקלים.

תודה ענקית :xyxthumbs:

פורסם

2GB Kingston Value - עולה 180 שקל

2GB Samsung Value‎ - עולה 185 שקל.

430 זה לא מחיר כזה אסטרונומי, אבל אתה לא תרגיש שום הבדל בביצועים בינו לבין הזכרונות VALUE שב-360.

פורסם

על מה אתה מדבר? אפשר לקנות סטיק של 2GB ב-150 שקלים. יחדיו זה 300 שקלים. למה לשלם 400+ ולא לקבל שום דבר בתמורה? לדעתי חבל על הכסף. מאילא 10-20 שקלים.. יש פה 100 שקלים חביבי.

פותח הת'רד- אילו זיכרונות יש לך כרגע? אתה מחליף? אם כן אז למה? אולי הם בסדר גמור.. תפרט קצת ואולי נוכל לעזור יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים