עבור לתוכן

סקירה ראשונית על Hori Classic Controller

Featured Replies

פורסם

index.php?action=dlattach;topic=434711.0;attach=123805;image

index.php?action=dlattach;topic=434711.0;attach=123811;image

index.php?action=dlattach;topic=434711.0;attach=123813;image

טוב אז ככה זה רק סקירה ראשונית כי רציתי לתת ביקורת אם עוד מוצר שיאפשר לי לחבר את הגימפאד הזה לכניסת גימקיוב של הWII

התוסף הזה נעלם לו בדואר ואני יוסיף לסקירה רק שהוא יגיע אלי

חוץ מזה יצא לי לשחק רק קצת בגימפאד הזה

בכל מקרה Hori Classic Controller מתחרה בעצם בגימפאד הזה -

http://www.wiisworld.com/images/hardware/classic-controller.jpg

והשיפור שלו הזה -

http://thenintendo.com/wp-content/uploads/2009/06/black-wii-classic-controller-pro_01.jpg

ומתחרי צד שלישי

למי שלא מכיר זה גמפאדים שמתחברים לשלט של הWII ונעדו לחלק ממשחקי הWII והWIIWARE ולהרבה משחקי VC

משחקים כמו SSBB או מאריו קארט ועוד יותר נוחים אם זה

ומשחקי נינטנדו 64 וסופר נינטנדו ועוד מחיבים או גימפאד כזה או גימפאד גימקיוב

בכל מקרה הגימפאד הקלסי לסוגיהם לא תומכים במשחקי גימקיוב מהקופסה ואין להם רטט את עניין התמיכה במשחקי גימקיוב אפשר לפטור אם מתאם ומתאם כזה עדיין לא הגיע אלי

עכשיו ההבדל העיקרי במה שHori מציעה בHori Classic Controller זה מנגנון לחיצה אוטומטי לרוב הכפתורים

זה שימושי מאוד למשחקים מעצבנים שנותנים לכם ללחוץ 200 אלף פעמים על אותו כפתור

ובדקתי וזה פועל מצוין יש 2 דרגות לדבר הזה וזה עובד

העיצוב של הגימפאד נוח מאוד ומזכיר מאוד את הנוחות של הגימפאד ל360 ולגימקיוב

בעניין האנלוגיות הם בסדר אבל לא איכותיות כמו בגימפאד 360 אבל לפחות האנלוגית הימנית הרבה יותר נוחה מהאנלוגית הימנית המסריחה בגימפאד גימקיוב

איכות הבניה עצמה והכפתורים ניראים טובים אבל גם פה זה לא איכות כמו גימפאד 360 אבל מספיק איכותי ונוח

בסך הכל בהתחשב שזה גימפאד אם אפשרויות אוטומטיות שנועד בעיקר למשחקים קלסים הוא כן משתלם יחסית למחיר

הD-PAD הרבה יותר נוח מהD-PAD ב360 -ולמרות שזה לא הD-PAD המושלם ביותר ביחד אם 4 כפתורי פנים סטנדרטים

זה מצוין למשחקים כמו SSBB או משחקים קלסים כמו המאריו 2D והמגאמנים הישנים וכו

בכל מקרה אני ימשיך את הביקורת שיגיע לי המתאם לגימקיוב ובגלל זה אני עדיין לא יתן ציון

[attachment deleted by admin]

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב אני מקפיץ להמשכת הביקורת

הגיע לי המתאם ואני יתן לו ביקורת נפרדת

בסך הכל התרגלתי לגימפאד הזה ואני די אוהב אותו -יש לו יתרונות וחסרונות אבל בסך הכל הוא גימפאד טוב

ובנוסף לגימפאד גימקיוב שיש לי כבר הוא טוב למשחקים מסוימים שלא נוחים כל כך בגימפאד גימקיוב

וכמו שאמרתי מיקודם בביקורת הוא מאפשר לשחק במשחקים מסוימים שתומכים בגימפאד הקלסי אבל לא בגימפאד גימקיוב -

חסר לי אומנם שאין רטט -אבל בכל הגיפאדים הקלסים אין רטט

אבל בסך הכל אני מרוצה -8 מתוך 10 בסולם קרירין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים