עבור לתוכן

שמירה על ההארד דיסק של כרטיס מסך Gigabyte GT-PTV-TAF-RH

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להמיר קלטות וידאו ישנות לגיבוי על המחשב.

אם אני כבר קונה כרטיס טלויזיה חשבתי ללכת גם על כרטיס שיודע לקלוט DVB-T וככה אני אוכל לראות על המחשב טלויזיה בחינם (כלומר בלי תשלום חודשי ורק ערוצים 1,2,10 כמובן).

מצאתי את הכרטיס GT-PTV-TAF-RH שיש לו כניסת composite מצד אחד (בשביל לחבר לוידאו) וגם קליטת DVB-T (ועוד כמה פיצ'רים נחמדים).

אין באתר של ג'יגהבייט מפרט באמת טוב אבל הסתכלתי קצת על המוצרים שם וראיתי מוצר אחר GT-P8000 (שלא מצאתי בארץ..) שההבדל העיקרי בינו לבין GT-PTV-TAF-RH הוא שרשום עליו "Record formats support MPEG1/2/4".

מזה אני מסיק שGT-PTV-TAF-RH לא מקליט MPEG. אז מה בעצם הוא מקליט- מידע פרוס (לא דחוס) ?

האם אפשרי להמיר את מה שהכרטיס שומר על ההארד דיסק לקובץ וידאו "רגיל" (avi-MPEG4) ? (חשוב בעיקר לכניסת הוידאו האנלוגית, לא ה-DVB-T אבל אני מניח שזה זהה לשניהם)

האם אפשרי שהמחשב יקודד את רצף הוידאו בReal-Time וישמור אותו על ההארד דיסק (יש לי מעבד Intel E6300 2.8GHz) ?

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אחרי הרבה ניסיונות לקבל תשובה ברורה מהתמיכה של Gigabyte קיבלתי סוף-סוף תשובה שדי מבהירה שאכן ניתן לקודד לMPEG4 ולשמור את הוידאו על המחשב כAVI. (אבל אין עיבוד בחומרה בכלל)

(למרות שעדיין שכחו לענות לי בבירור על השאלה האם המעבד שלי חזק מספיק לעיבוד ב-Real Time, אבל מכיוון שהוא יחסית חדש נראה לי די ברור שהוא מסוגל, תקנו אותי אם אני טועה..)

רציתי לשאול אז- מה בעצם פחות טוב בכרטיס הזה לעומת כרטיסים אחרים יקרים יותר שיש להם עד כמה שראיתי פחות אפשרויות (לדוגמא Hauppauge PVR-150)?

האם זה רק העיבוד בחומרה או שיש עוד משהו שאני מפספס? (וPVR-150 למשל גם מקודד רק ל-MPEG2 בעוד שאני מעדיף לקודד לMPEG4 כמובן)

אם זה אכן ההבדל היחיד אז עבור המעבד שלי (Intel E6300 2.8GHz) - ובהנחה שבזמן שאני צופה/מקליט טלוויזיה אני לא מבצע פעולות עיבוד אחרות יותר כבדות מגלישה סטנדרטית באינטרנט/אופיס וכו' - האם יש סיבה להעדיף כרטיס אחר על פני GT-PTV-TAF-RH ?[br]פורסם בתאריך: 22.10.2009 בשעה 23:32:39

מישהו בבקשה?

אני רוצה להזמין כבר.

תודה

פורסם
  • מחבר

ניסיון אחרון לקבל תשובה ממישהו לפני שאקנה...

אף אחד לא יודע לענות לי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים