עבור לתוכן

בעיה| NBA 2k10 ירידות FPS לא מובנות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

יש לי את המשחק NBA 2K10 במחשב.

כשנכנסתי למשחק העלתי את ההגדרות עד למקסימום ורזולוציה 1680X1050.

עשיתי את הבאנצ'מרק והמשחק רץ על 20 FPS ועולה בהדרגה בתוך כ-2 דקות ל-30 ונעצר.

כך גם במשחקים עצמם שאני עושה מול המחשב, זה עובד ממש לאט אבל ממש לאט.

הורדתי את ההגדרות עד ל-LOW ועדיין עובד לאט (יותר מהר ממקודם אבל עדיין לא סביר...).

יש לי כרטיס מסך 4870 ומעבד E8400. יש לי 4 ג'יגה זיכרון.

נקצר ונאמר שלחבר שלי יש את אותו המחשב בדיוק ועובד לו המשחק על 60-70FPS חלק לגמרי.

מה לא בסדר? חוסר מקום במחשב? מקלדת ועכבר אלחוטיים (ב2K9 זה היווה בעיה באמת...)? משהו אחר?

תודה מראש, מצפה לעזרה.

פורסם

יש לי מפרט זהה לשלך, והמשחק רץ אצלי מצויין. הבעיה היחידה אצלי היא שהשחקנים מופיעים לפעמים "ערומים".

נראה שזאת גם בעיה אצל חלק גדול של המשתמשים בפורומים: http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=237544

די טיפוסי ל 2K. גם שנה שעברה המשחק היה פשוט bug-fest.

גם הgamepad כרגע לא מותאם למשחק..תודה לאל שאפשר לשנות כפתורים במשחק עצמו, אבל בתפריט הכל מבולגן.

אבל מה לעשות שEA החליטו להפסיק להשקיע ב-PC.

נסה לעדכן דרייברים, ולבדוק אם יש תהליכים שזוללים CPU שרצים ברקע.

אגב - 135 ש"ח ב- www.game.co.uk!

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את כל התהליכים האפשריים, הורדתי את כל הדרייברים החדשים.

החלפתי את העכברלדת האלחוטיים בחוטיים, שיניתי הגדרות, בדקתי במשחקים אחרים גם.

רק שם יש בעיה רק ב2K10. וזה לא באג מסוג משהו נעלם או משהו הזוי, זה פשוט עובד לאט ממש לאט...

אין עוד שום פתרון?

אולי בגלל שהתקנתי בפרוגרם פיילס? או שיש לי בקושי 30 ג'יגה פנוי מתוך 350 ב-C ו18 מתוך 250 ב-D?

מה עוד יכול להיות? זה מחרפן עשיתי הכל...

להתקין שוב עלול לעזור?

פורסם

אני מציע לך לנסות להתקין מחדש, ולעקוב אחרי הפורומים של 2K.

פורסם
  • מחבר

אין עוד אפשרות חוץ מהתקנה חוזרת?

ולמה אין עוד אנשים שעונים?!

תודה רבה לך דרך אגב M1KE...

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם.

אני מודע לכך שהת'רד שאני מקפיץ כרגע ישן מאודדד אבל הבעיה אצלי זהה והכרטיס מסך זהה ויש לי 2GB ראם ומעבד E4500 עם OC ל 2.8 ומשחקים כבדים מ 2K10 עולים לי חלק ורק המשחק המעצבן הזה לא ואני פשוט לא מצליח להבין למה...

עדכנץי דרייברים מספר פעמים וזה פשוט לא משתנה. ויש לציין כי ב XP המשחק כן היה רץ חלק. אני עכשיו עם WIN7 32BIT ULTIMATE...

פורסם

אמממ תנסה למחוק את המשחק לגמרי, אתה יכול לשמור את כל ההגדרות שלך והשמירות.

אם זה לא עוזר, תסרוק את המחשב עם CCLEANER (למרות שאני לא בטוח מה זה יסדר לך אבל שווה לנסות).

מייק איזה בעיה יש לך שהחקנים "עירומים"? אני עם המפרט שלי מריץ את המשחק על הגדרות הכי גבוהות, רץ לי יופי.

פורסם

מופיעה לי בעיה דומה כשאני משחק וברקע עובד UTORRENT, המשחק עבד לאט מאוד בלי קשר להגדרות, סגרתי את התוכנה וישר הביצועים קפצו פלאים.

פורסם

אמממ תנסה למחוק את המשחק לגמרי, אתה יכול לשמור את כל ההגדרות שלך והשמירות.

אם זה לא עוזר, תסרוק את המחשב עם CCLEANER (למרות שאני לא בטוח מה זה יסדר לך אבל שווה לנסות).

מייק איזה בעיה יש לך שהחקנים "עירומים"? אני עם המפרט שלי מריץ את המשחק על הגדרות הכי גבוהות, רץ לי יופי.

הסתדר לי מאז שהתקנתי 7 במקום XP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים