פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים אני יודע שזאת שאלה על מעבדים שהעלו כבר אבק ממזמן אבל...יש לי את האפשרות לשדרג לאשתי את המחשב שלה פנטיום 4 3000 נורטווד למחשב מותג HP עם מעבד פנטיום D 945 , מהירות 3400 מה"ז כמות זיכרון זהה, וכו'. האם אני ארגיש בקפיצה בביצועים בין שני המעבדים האלה, פשוט אף פעם לא התנסיתי בפנטיום D. אני מדגיש כי ה"שדרוג" לא עולה לי לכן אני יכול לאפשר לעצמי את המעבר, אם זה היה כרוך בעלות לא הייתי משדרג בכלל לפנטיום D אלא למשהו נורמלי יותר.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מחבר בינתיים התחלתי להתקין ולעבוד עם המחשב "החדש" מורגש הבדל בביצועים. אני אבדוק אותו לעומק יותר ביישומים כבדים יותר.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מחבר הרבה זה לא יעזור לי, זה מחשב מותג של HP, ואין לי יכולת לשנות לו שום דבר בביוס: OC, מהירות מאוורר וכו', אבל בזמן מנוחה יורדת המכפלה של המעבד מ-17 ל-12. גם גוף קירור נורמלי אי אפשר לשים בגלל שהמארז הוא SFF, אבל מה שיש הוא גם לא רע ובטוח יותר טוב מקירור סטוק.בכל מקרה, הזיכרונות שמותקנים במחשב הם DDR2 - 667 אם אני אתקין בנוסף זכרונות במהירות 533 זה ישנה משהו או שהמעבד לא מנצל את המהירות הזאת?
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים איזה לוח אם מותקן הפנטיום D? אני כמעט בטוח שאם תתקין זכרונות 533 המהירות של כל הזכרונות המותקנים תרד ל533שבתכלס לא יהיה משמעותי (רק הכיבולת של הזכרון תעלה)
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מחבר זה מחשב מותג של HP, הלוח מבוסס על אחת הוריאציות של צ'יפסט 965 של אינטל.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מחבר אני יודע שהמהירות תרד ל 533 השאלה היא האם זה ישפיע על הביצועים של המחשב? או שהוא לא מנצל בכל מקרה את התדר הגבוה של הזיכרון.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים אין הבדל כמעט בין המהירות של זכרונות, המעבד ינצל את הזכרון רק תשם לב שאם הלוח תומך בDC (דואל צאנל) אחרי ההוספה של הסטיקיםבמהירות 553 הDC לא יהיה
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מחבר התצורה הנוכחית היא ב DC וכך היא תשאר אם אני אוסיף עוד זוג של זכרונות זהים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.