עבור לתוכן

פנטיום D 945 מול פנטיום 4 נורטווד 3000

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזאת שאלה על מעבדים שהעלו כבר אבק ממזמן אבל...

יש לי את האפשרות לשדרג לאשתי את המחשב שלה פנטיום 4 3000 נורטווד למחשב מותג HP עם מעבד פנטיום D 945 , מהירות 3400 מה"ז כמות זיכרון זהה, וכו'.

האם אני ארגיש בקפיצה בביצועים בין שני המעבדים האלה, פשוט אף פעם לא התנסיתי בפנטיום D.

אני מדגיש כי ה"שדרוג" לא עולה לי לכן אני יכול לאפשר לעצמי את המעבר, אם זה היה כרוך בעלות לא הייתי משדרג בכלל לפנטיום D אלא למשהו נורמלי יותר.

פורסם

הפנטיום D בפירוש יותר טוב, אם זה לא עולה לך כלום תשדרג

פורסם
  • מחבר

בינתיים התחלתי להתקין ולעבוד עם המחשב "החדש" מורגש הבדל בביצועים. אני אבדוק אותו לעומק יותר ביישומים כבדים יותר.

פורסם

תנטר טמפרטורות, המעבד הזה ידוע כתנור לא קטן.

פורסם
  • מחבר

הרבה זה לא יעזור לי, זה מחשב מותג של HP, ואין לי יכולת לשנות לו שום דבר בביוס: OC, מהירות מאוורר וכו', אבל בזמן מנוחה יורדת המכפלה של המעבד מ-17 ל-12. גם גוף קירור נורמלי אי אפשר לשים בגלל שהמארז הוא SFF, אבל מה שיש הוא גם לא רע ובטוח יותר טוב מקירור סטוק.

בכל מקרה, הזיכרונות שמותקנים במחשב הם DDR2 - 667 אם אני אתקין בנוסף זכרונות במהירות 533 זה ישנה משהו או שהמעבד לא מנצל את המהירות הזאת?

פורסם

איזה לוח אם מותקן הפנטיום D? אני כמעט בטוח שאם תתקין זכרונות 533 המהירות של כל הזכרונות המותקנים תרד ל533

שבתכלס לא יהיה משמעותי (רק הכיבולת של הזכרון תעלה)

פורסם
  • מחבר

זה מחשב מותג של HP, הלוח מבוסס על אחת הוריאציות של צ'יפסט 965 של אינטל.

פורסם

המהירות תרד ל533

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהמהירות תרד ל 533 השאלה היא האם זה ישפיע על הביצועים של המחשב? או שהוא לא מנצל בכל מקרה את התדר הגבוה של הזיכרון.

פורסם

אין הבדל כמעט בין המהירות של זכרונות, המעבד ינצל את הזכרון רק תשם לב שאם הלוח תומך בDC (דואל צאנל) אחרי ההוספה של הסטיקים

במהירות 553 הDC לא יהיה

פורסם
  • מחבר

התצורה הנוכחית היא ב DC וכך היא תשאר אם אני אוסיף עוד זוג של זכרונות זהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים