עבור לתוכן

למי יש מארז כזה?

Featured Replies

פורסם

לדעתי אם תחפש באתר של חנות המחשבים גולדטופ תמצא את המארז הזה בדיוק.

פורסם
  • מחבר

רוצה לקבל חוות דעת, את המארז יש לי, האם להעביר למערכת הבאה עם החלפת ספק?

פורסם

אם אתה מרוצה ממנו ואין לך טענות אז למה אתה צריך את חוות הדעת שלנו? אל תחליף.

אם אתה רוצה להחליף אותו אז תן תקציב ואנחנו נמליץ לך על מארז שמתאים לך.

פורסם
  • מחבר

אני הולך להחליף הכל... השאלה היא האם מישהו משתמש במארז הזה ויש לו מידע לגביו. האם להרכיב מערכת חדשה במארז הזה?

מה מתעייף במארז? להחליף מאווררים וספק אני מבין... האם הוא מאוורר מספיק גם למערכת חזקה יותר ממה שיש לי? האם ישנה תחזוקה למארז מלבד לנקות?

פורסם

הוא נראה כמו מארז לא משהו במקרה הטוב.

מגיע עם 2 מאוררי 80 ואפציה לעוד 2, או שהוא יהיה רועש או שהוא לא יזיז אוויר, נראה לי שלא חסרים מארזים נורמאליים במחיר שלו

פורסם
  • מחבר

במחיר שלו?

כבר קניתי.... לפני 4 שנים...

זו לא שאלה תאורטית...

פורסם

כן, זאת כל הבעיה.

המארז נראה סביר. עם מאווררים טובים, אני לא חושב שתיהיה לו בעיה עם מערכת חזקה, אבל אם אתה רוצה מערכת שקטה ומאווררת טוב יותר אז תצטרך להשקיע במארז חדש.

אני שוב חוזר ואומר, אם הוא מספק אותך, ואין לך תלונות לגביו אז אני חושב שאפשר להשאר עם המארז.

אם אתה רוצה משהו חדש, אז תקנה חדש. מן הסתם שכיום תוכל למצוא מארזים הרבה יותר שקטים ומאווררים טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

אני חוזר ושואל, הספק TOP ZUTAX 400W

ראיתי שחברת TOPOWER נחשבת טובה לפי הנעוץ

הוא זול למדי

פורסם

ספק לא טוב. הנעוץ לא מעודכן.

פורסם
  • מחבר

היה ספק טוב ו... התקלקל? או שישנם טובים הרבה יותר בכסף?140 ש"ח...

FSP?

פורסם

אף פעם לא היה ספק טוב.

איזה רכיבים אתה רוצה שהספק יסחוב?

פורסם
  • מחבר

ברמת העיקרון- זה היה מיועד למחשב לאינטרנט, כרטיס OB וללא OC. אני מניח ש 350 סביר זה מספיק אפילו אם אני ארכיב עליו את ה 6600U הישן.

פתחתי ת'רד נוסף לגבי שני מארזים של GIGABYTE כולל ספקים. אם תוכל לחוות דעתך... :xyxthumbs:

אני מנסה להרכיב מפרט ממחירון של סיטונאי, מישהו מכיר מישהו... יוצא יותר זול בכמה מאות ש"ח והם אמינים לחלוטין (בדוק) אבל אין מבחר עשיר של חלקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים