פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים מי שיצא לו לשחק בגרסה הזו (PC), שמתרוצצת אי-שם בנבכי הרשת, יודע על מה אני מדבר.משחק פשוט כייפי, גרפיקה טובה מאד(יחסית לבטא), משחקיות נוחה וברורה (למעט השליטה בג'יפ, כשאתה הוא הנהג), ועלילה רצופה, זורמת, מעניינת וממכרת.עברתי כמה שלבים בנתיים (באיזה שלב נגמר הבטא? כי זה לא כל השלבים), והמשחק ממש מהנה.מזכיר לי את ימי HALF-LIFE האגדיים.ישנם כמה באגים מעצבנים כמו דלתות בלתי-נראות/לא עבירות; לפעמים פשוט צריך להתכופף שם או לנסות נתיב אחר באותו מעבר/דלת.ובאותו עניין, נתקלתי במס' אנשים שהמשחק לא רץ להם חלק על R9500. אצלי (על GF4 Ti 4600) הוא רץ יפה ב-1280*1024 כשהכל על HIGH. על 1024*768 זה באמת עף. אולי קיימת אי-תאימות לכרטיסי ATI? :-X זה רק בטא כאמור. בלי לחץ.יאללה שייצא כבר המשחק... ;D
פורסם 2003 בספטמבר 1122 שנים אני לא יודע למה התלהבו מהמשחק הזה זה לא כזה כיף , מאוד מזכיר את UNREAL THE AWAKENING עלילה דפוקה משחקיות סבירה רק שאתה יכול לנסוע בג'יפ סתם משחק דפוק!!
פורסם 2003 בספטמבר 1122 שנים עוד לא יצא לי לשחק בגרסת ה-PC, אבל לפני כשבוע שיחקתי בגרסת ה-XBox והמשחק טוב, אולי אפילו טוב מאוד, אבל לא "מדהים"...
פורסם 2003 בספטמבר 1122 שנים warez?איפה?...אם אתם רוצים דיון לא נעול תדברו על המשחק ולא על איך להשיג אותו.
פורסם 2003 בספטמבר 1122 שנים אולי קיימת אי-תאימות לכרטיסי ATI? :-X זה רק בטא כאמור. בלי לחץ.יאללה שייצא כבר המשחק... ;Dאיזה בעיות תאימות?! לחבר שלי עם R9000 PRO2 במשחק עובד ממש יפה על גראפיקה ממש גבוהה
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים אוקי אתמול התקנתי את הבטא 1.5 משחק נחמד אבל מלא באגים השליטה קצת מגעילה לרוב רגילים שהזום נמצא על המקש הימני (עם המקש הימני זורקים רימון )אז אתה זורק רימון במקום לעשות זום וכל פעם מטבלבלים (עד שמתרגלים) השליטה ברכב קצת מוזרה אבל ממש כיפית (לאיפה שאתה מסתכל הרכב נוסע לכיוון לא לפי חצים (רק קדימה ואחורה בחיצים)) בנוגע לFPS שמתי על כל הדברים על HIGH 2Xaa af 1024X1280 רץ די גרוע בין 7 בעומס לבין 15-20 באזורים "קלים" ומשו מה כשהעברתי ל1024X786 זה היה בדיוק אותם FPSים הגאפיקה נחמדה ויפה אבל לא משהו מדהים אני בטוח שעד שיצא המלא יתוקנו הבאגים ויעשו כמו אופטמיזוציות ....
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים HELP ! בקטע שאני מגיע ל-LIFEBOATD בשלב הראשון....מה עושים שם !?הוא מראה לי NAV כזה חץ לאן ללכת אני הולך לשם ולא קורה שם כלום !מה עושים..?עוד דבר זה הפנס...שאני לא רואה שהוא מאיר או עושה משהו בכלל !ואממ...פול בעיות החל מTEXTURE בלתי נראים (לבן) ודלתות שקופות..וכו'...רדאון 9000 פרו 64 .
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים HELP ! בקטע שאני מגיע ל-LIFEBOATD בשלב הראשון....מה עושים שם !?הוא מראה לי NAV כזה חץ לאן ללכת אני הולך לשם ולא קורה שם כלום !מה עושים..?עוד דבר זה הפנס...שאני לא רואה שהוא מאיר או עושה משהו בכלל !ואממ...פול בעיות החל מTEXTURE בלתי נראים (לבן) ודלתות שקופות..וכו'...רדאון 9000 פרו 64 .בבקשה עזרה......אני תקוע.זה כזה מראה לי LIFEPODS עם מס' 51 52 53... , ופשוט כלום לא קורה !ראיתי שידברתם על הבאגים , יכול להיות שכאילו עברתי דרך דלת שלא הייתי אמור לעבור דרכה ובגלל זה עכשיו אני כאילו "תקוע" ?או שאולי זה באג של דלת שאמורה להיפתח ולא נפתחת ?
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים גם אני בהתחלה לא הבנתי מה לעשות שם. אתה לא צריך בכלל ללכת לפתחים של ה-LIFEBOATS, חפש שם מן VENT אדום כזה קטן שכשאתה בא להכנס אליו אתה שומע רעש של דלת נפתחת (באג של דלת בלתי נראית) ותמשיך הלאה
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים הוא עושה לך כזה NAV ואז אתה כאילו הולך מסביב לפתח שאפשר להיכנס דרכו ואז שם בפנים יש מנורות אדומות מאורכות כאלו ואני נכנס פנימה עד הסוף ואין שם דלת או משהו !
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים תגידו ...אצל כולם הגרפיקה אפורה כזאת ? כלומר הצבעים נראים כאלה דהויים ? בכל מקרה אני מקווה שזה יסתדר כשהמשחק יושלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.