עבור לתוכן

עם איזה כרטיס מסך מינימלי אני יוכל לשחק GTA 4 בהגדרות גבוהות (לא מקסימליות)?

Featured Replies

פורסם

אפשר לשחק GTA IV חלק ( GAMEPLAY ולא רק הבנצ'מרק ) עם המעבד חזק... גם עם 4850 המשחק דורש מעבד מאוד חזק ופחות מושפע מהכרטיס מסך...

פורסם

איזה ספק יש לך?

פורסם

gameon ן-stropic שמתם לב שכל אחד דיבר על רזולוציה שונה? ב1680X1050 הוא כנראה מספק עבודה טובה מאוד אבל ההבדל כנראה בא לביטוי ברזולוציה שstropic דיבר עליה 1080p...

טעות שלי.. לא שמתי לב stropic דיבר על רזולוציה נמוכה יותר..

פורסם
  • מחבר

וואלה שאלה טובה,איזה ספק אני צריך כדי להחזיק 4870 ?

פורסם

חח לא הבנתי !איזה ספק אתה צריך כדי להחזיק 4870 ?או למה התכוונתה ?

ל 4870 מספיק גם 400 W איכותי,מבית SEASONIC ,CORSAIR וכו,גם HEC+מעבד 4 ליבות ,כמובן שמומלץ לקחת ספק יותר חזק של 500W אולי יותר כדי שיהיה פחות עומס על הספק,או לשידרוג עתידי :xyxthumbs:

תקבל הסברים יותר מפורטים בפורום ספקים!!!

פורסם

די לזיין לי את המוח אתם חיים בבאנצ'מרקים שלכם אז תמשיכו להסתכל על המספרים

בבדיקה יש לי ממוצע של 49 FPS אבל עדיין המשחק עובד עם תקיעות כי זה פשוט משחק שלא יכול לעבוד חלק בגלל שלא המירו אותו טוב למחשב

אתה באמת רוצה אזהרה על שפה לא נאותה?

בקשר למשחק עצמו, GTAIV הוא מקרה קצת שונה משאר המקרים במשחקים ודווקא פה יכולות של מעבדים מרובעי ליבות הן דבר כמעת קדוש.

כשהשתמשתי במעבד כפול ליבה וGTX285 המשחק הזה שחיק אבל ממש לא ברמה משמעותית מGTX260 או HD4870 למעשה, כמעת אפסית.

כשניסיתי עם מרובע ליבות לא הייתה לי אפילו מילה לתאר את השיפור בביצועים.

כשחיברתי HD4850 למרובע, גם פה יכולות הכרטיס נתנו את שלהם והמעבד גיבה מאחור, התוצאה - חד משמעית משחק שחיק לחלוטין בהגדרות לא נמוכות כלל

וכן, השתמשתי פה במסך 24'' ברזולוציה 1920X1200

פורסם

במילים אחרות משאין לו 4 ליבות לא יכול להאשים את הכרטיס מסך

לי יש 4 ליבות + 4850 ואני יכול להגיד שזה עובד ממש טוב בהגדרות מאוד גובאות (רזולוציה 1680X1050

פורסם

ומה עושה מי שיש לו כפול ליבה ומסופק מהביצועים ?

המשחק רץ לי על רזו' של 19" על 30FPS+ ובלי שיהוקים ובלי כלום עם המערכת הנוכחית.

אומנם עם טווקים (אפשר לימצוא בפורום הרישמי) והסליידרים של DRAW DISTANCE נמוכים אבל נהניתי מהמשחק ומהגרפיקה.

פורסם

יש לי 4 ליבות ו48FPS בממוצע אבל זה לא קשור לFPS ולא לכוח העיבוד, המעבד אפילו לא מנוצל עד הסוף

המשחק פשוט עבר המרה מאוד גרועה אז בכלל לא כדאי לכם לקחת אותו בחשבון כשאתם קונים כרטיס מסך

CRYSIS על VERY HIGH על AA X4 עובד לי חלק ויש לו גראפיקה כבדה יותר משל GTA IV

פורסם

gta עובד על 60 FPS בבאנצ' הקטן שיש בהגדרות.

עם 4 ליבות ו4870.

המשחק עובד מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים