עבור לתוכן

HD 4670 או 9500GT ? תקציב 400 שקל

Featured Replies

פורסם

כוסון עם כל הכבוד הודו זה עדיין לא סין :silly:

הודו רחוקה מסין שנות דור , היית בהודו פעם :s05:

שההודים מדברים על " סין " הם צריכים להוריד את הנעליים רק מתוך הכבוד :alcoholic:

Intel Dual Core E5300 TRAY

AC ALPINE PRO 7

GIGABYTE GA-G31M-ES2L

Samsung 2GB DDR2 800MHZ

GIGABYTE HD4670 1GB - מחזירה 8400GS לחנות

HITACHI 160GB SATA2

DVDRW LG X 22

PSU CORSAIR 450VX

CASE TT M5 BLACK

הכול מיצר בסין כי בסין הכול זה גרושים

סה"כ אני ממליץ על 4850 של ספיר ב 550 שח מאייבורי

עם את רוצה משהוא טוב מחברה אמינה מאוד (למרות ש כול הכרטיסים אותו הדבר ההבדל היחיד זה הקירור והאחריות)

• תגובות 39
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שכל הכרטיסים של PALIT דפוקים אבל איכות ההרכבה והרכיבים לא איכותיים בכלל בלשון המעטה

בגלל זה הם זולים יותר , קבלים פחות טובים ? קירור פחות איכותי ? , פחות 70 שקל במחיר הסופי

הכול מיצר בסין כי בסין הכול זה גרושים

סה"כ אני ממליץ על 4850 של ספיר ב 550 שח מאייבורי

עם את רוצה משהוא טוב מחברה אמינה מאוד (למרות ש כול הכרטיסים אותו הדבר ההבדל היחיד זה הקירור והאחריות)

1. ספיר חברה טובה כמו ASUS ו GIGABYTE ?

2. " ההבדל היחיד בקירור " = זה כל ההבדל בגלל זה כרטיס של ZOTAC עולה 400 וכרטיס זל GIGABYTE עולה 450

איך המפרט באופן כללי ?

Intel Dual Core E5300 TRAY

AC ALPINE PRO 7

GIGABYTE GA-G31M-ES2L

Samsung 2GB DDR2 800MHZ

GIGABYTE HD4670 1GB

HITACHI 320GB SATA2

DVDRW LG X 22

PSU CORSAIR 450VX

CASE TT M5 BLACK

פורסם

ספיר היא חברה טובה מאוד

עם קירור טוב חשוב לך אז יש את הגרסה השקטה של ספיר (יש לי אותה :)) הכרטיס לא עובר את ה 70 מעלות ב 97% מעמץ

איך המפרט באופן כללי ?

Intel Dual Core E5300 TRAY קצת חלש לטעמי

AC ALPINE PRO 7 קירור טוב

GIGABYTE GA-G31M-ES2L

Samsung 2GB DDR2 800MHZ

GIGABYTE HD4670 1GB הוא לא ינצל 1 GB אף פעם...עדיף 512 MB

HITACHI 160GB SATA2 זה קצת לא ?

DVDRW LG X 22

PSU CORSAIR 450VX

CASE TT M5 BLACK מארז יפה

פורסם
  • מחבר

" קצת חלש לטעמי " באינטרנט יש הבדל בין E5300 ל E8600 ?

ועוד משהו אני לא נעולה על HD4670 פשוט זה הכרטיס היחיד שעומד בתקציב 400 ש"ח ( לא מוכנה לחרוג מעבר ) .

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה ? תיקח כרטיס של PALIT וכרטיס של GIGABYTE אותו דגם ותראה את ההבדל לבד .

ידיד שלי מרכיב מאות כרטיסי מסך בחודש ואין לו אינטרנס והוא עובד בחברה גדולה מאוד ומכובדת ה PALIT פשוט הורגים אותם מלא החזרות

סליחה שזאת האמת " שלו " .

אבל ב ASUS למשל וב GIGABYTE ההחזרות והתקלות נמוכות בהרבה .

פורסם

ועוד משהו אני לא נעולה על HD4670 פשוט זה הכרטיס היחיד שעומד בתקציב 400 ש"ח ( לא מוכנה לחרוג מעבר ) .

וב"אינטרנט" יש הבדל בין GTX295 לבין 945G מובנה?! :nixweiss:

על מה ולמה כל הדיון פה בכלל? בשווה הערך בכסף של הזמן שבזבזת פה על "כן לא ספיר/PALIT" או "שווה 33 שקלים תוספת?!?!?" כבר היית קונה כרטיס יקר פי 4 ועדיין יוצאת ברווח.

אם תשקללי את הזמן של כולנו בדיון הזה - אפשר היה כבר לקנות מפלצת גיימינג מטורפת ל"אינטרנט", נכון?

פורסם

אתה יודע מה ? תיקח כרטיס של PALIT וכרטיס של GIGABYTE אותו דגם ותראה את ההבדל לבד .

ידיד שלי מרכיב מאות כרטיסי מסך בחודש ואין לו אינטרנס והוא עובד בחברה גדולה מאוד ומכובדת ה PALIT פשוט הורגים אותם מלא החזרות

סליחה שזאת האמת " שלו " .

אבל ב ASUS למשל וב GIGABYTE ההחזרות והתקלות נמוכות בהרבה .

מאיה... אם היו שואלים אותי מהי חברת כרטיסי המסך הטובה בעולם

בשבילי, זאת לא אחרת מאשר PALIT, ואני פה ושם מתעסק בכרטיסי מסך ;)

PALIT מביאים לנו גרסאות גאוניות כמו הHD4850 GDDR5, אפילו שזה על חשבון התנגחות עם יצרנית השבבים

המחירים ברצפה

סטנדרטים של ייצור כמו החברות הגדולות בדיוק, וPALIT היא חלק מחטיבת ייצור... בין הגדולות בעולם.

קירורים מבריקים גם כן, קירורים שעוצבו על ידי החברות הגדולות ביותר לקירורים.

כמו שגונן אמר, אין טעם לדון בטקטיקת תקיפה בעזה כאשר נכנסים לפעולה בלבנון.

אם יש שימוש מגדירים תקציב - ומוצאים רכיבים מתאימים.

פורסם

דבר ראשון PALIT היא היצרנית הגדולה בעולם וממש לא גרועה, בהרבה מקרים הם משתמשים באותם רכיבים ואפילו בטובים יותר. מה שכן יש להם דגמים שבאמת הרכיבים בהם פחות טובים בשביל להוזיל את הכרטיס.

ZOTAC משתמשת ברפרנס של NVIDIA, כמו כן הזכרת את SAPPHIRE כחברה שהיא טובה אז תדעי ש ZOTAC היא SAPPHIRE...מדובר במותג של אותה חברה רק שמיצר כרטיסי מסך של NVIDIA, לא רצו ליצר את הכרטיסים תחת המותג SAPPHIRE כי ל ATI נותנים הרבה הטבות ל SAPPHIRE.

היום לרוב החברות יש את אותו אחוז של מוצרים פגומים (כמובן ביחס לשוק שלה), ל PALIT שי את השוק הכי גדול ולכן הסיכוי שיצא מוצר פגום גדול יותר.

פורסם

ידיד שלך מטעה אותך, PALIT חברה מצויינת כמו שאמרו לפניי... את צריכה להחליף את הידיד... אני מוכן לקחת פיקוד.

פורסם

מאיה גרינברג, איני מבין גדול ונכנסתי להודעה הזאת כי אני גם מחפש משהו בתקציב שלך, אבל זה שכתבת שהודים טובים רק בעמבה ואורז, אומר שגרינברגים טובים רק בלהיות גזענים וטיפשים. הודו היא השוק המתפתח בקצב ההכי גדול בשנים האחרונות. וזה בהנחה שPALIT באמת מייצרים בהודו. רק ד"א, אם החבר שלך כל כך חכם, למה את בכלל מתייעצת עם אנשים פה?

פורסם

בתגובה הקודמת שלי באמת לא הזכרתי את נושא הודו. אל תזלזלי בהודים, בשנים האחרונות יש שם פיתוח רציני, חברות כמו אינטל פתחו שם מפעלי פיתוח שלא נופלים ברמתם מהמפעלים פה בארץ.

פורסם
  • מחבר

אני לא גזענית אבל להשוות את ההודים לסינים ? ;)

ידיד שלי מרכיב שנים מחשבים IBM HP TOSHIBA נייחים ממותגים בחברה מאוד גדולה ומוכרת ואין לו אינטרנט הוא אמר לי שלפעמים ל PALIT נופל פה ושם דגם טוב אבל רוב הכרטיסים שלהם על הפנים מבחינת הנדסת אנוש ובגלל זה הם זולים משמעותית מ ASUS ו GIGABYTE

פורסם

"ידיד שלי מרכיב שנים מחשבים IBM HP TOSHIBA נייחים ממותגים בחברה מאוד גדולה ומוכרת"

זו הבעייה שלכם בעצם.

פורסם

יש הבדל לא קטן בין המעבדים

ועם ZOTAC וספיר זה אותה החברה (עכשיו זה ברור לי בגלל זה ספיר לא מייצרים כרטיסים של NV ו ZOTAC לא מייצרים של ATI) אז כנראה ש ZOTAC שווה משהוא

אצלי רוב הכרטיסים שלי הם MSI ו ספיר

ואף פעם לא נישרף לי כרטיס או שהייתי צריך לממש אחריות בגללו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים