עבור לתוכן

בקשר לכרטיס מסך HD4850

Featured Replies

פורסם

הוא יכול לרוץ עם מסך 24 אינץ? או שקיימים כרטיסים מיוחדים לגודל כזה? עם כן איזה

פורסם

ודאי שכן, ברמת היכולת עד 2560X1600 גם.

ברמת המשחקים, אפילו שהוא לא נראה ולא נחשב כזה, את רובם הוא יריץ ללא שום בעיה ועל הגדרות גבוהות.

פורסם

הוא מריץ את ה27 שלי בלי בעיה

פורסם
  • מחבר

אה אז סימן שהוא טוב .. אני פשוט מתלבט עם לקנות אותו או לקנות משו מסידרת 5000 שתומך בדיירקס 11 הבדלי המחיר מטורפים יש לכם עצות מה לעשות?

פורסם

תלוי בגישה שלך.

4850 הוא כרטיס מעולה, שיכול לרוץ על הגדרות גבוהות ברוב המנועים - MT Framework 2.0 של Resident Evil 5,

Dunia של Far Cry 2

ולדעתי גם Cryengine 2 ירוץ כמו שצריך.

הוא לא תומך DX11.

ה-5850 וה-5870 תומכים, אבל עולים הרבה יותר, הפרש המחיר עדיין לא מצדיק מעבר אליהם.

מהסיבה הפשוטה, שהמשחקים עדיין לא תומכים ב-DX11 וכאשר יתמכו - המחיר של 5870 כבר יהיה נמוך יותר ומשתלם יותר לקנייה. מלבד Battleforge שיתמוך ב-DX11 (וגם זה בטלאי..) המשחקים שעתידים לתמוך ב-DX11 עדיין לא יצאו משלב תכנון המנוע למיטב ידיעתי. ביניהם Crysis 2.

אם אתה משתמש ברזולוציה native של 1680x1050 אני לא חושב שאתה צריך להחליף את הכרטיס עדיין - ברזולוציה הזאת הוא יכול לספוג פילטרים בלי להנמיך FPS בצורה חדה מדי.

תמתין קצת.. nVidia תוציא את סדרה 300 בקרוב, ו-ATI יורידו מחירים ויהיה הרבה יותר משתלם לקנות כרטיס.

פורסם
  • מחבר

אז מה הגרסה הכי חזקה של HD4850 ? שמעתי יש אותה ב DDR5 יש למישהו קישורים של דגמים להציע?

פורסם
  • מחבר

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים