עבור לתוכן

Q8200 מול X3 710 זאת השאלה????

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם רציתי לשאול לגבי 2 סוגים של מעבדים.

1.AMD phenom IIx3 Tripple core 710 socket AM3 2.6Ghz 45nm tray

או

2. intel core 2 quad q8200 1333 Mhz ' s775 4mb tray

תודה רבה לכל העונים.

* היה לי עד עכשיו ניסיון ארוך שנים עם INTEL ואני מאוד מאוד מרוצה עד עכשיו , אך עקב בעיות תקציב וניצולו עד תום אני מחשב טוב למשחקים עבור אחי הקטן.

האם יש לי ממה לחשוב אם אני יעבור ל AMD..

תודה מראש לעונים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

general328- נכון, בגלל משתמשים כמוך. :)

קיבלת אזהרה ראשונה על ספאם. בשלישית תעבור לטיפול אחראי הפורומים הכללי.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד.

שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד. תודה.

imsnoop- ה-Q8200 מעבד טוב שיספק את הצרכים שלך כמו ה-X3 710 של AMD אבל הוא עובד עם תושבת שלא תוכל לשדרג איתה בעתיד את המעבד. עם תושבת AM3/AM2+ של AMD לעומת זאת כן תוכל לשדרג ולכן כבר יש יתרון ל-710.

לגבי הכותרת שלך- היא ממש לא עונה לחוקי הפורום. תרשום בכותרת משהו כמו "Q8200 מול X3 710. מה כדאי לשימושים של XYZ"?

כמו כן- מה השימושים שלך במערכת?

פורסם

אם רק זאת השאלה אז אינטל. ולמה דווקה Q8200? עדיף כבר Q6700

פורסם

אז בוא ותסביר למה אתה חושב שעדיף אינטל במקרה הזה.

(וה-Q6700 לא נמכר באותו מחיר. איך תשווה מעבד שעולה 600 שקלים למעבד שעולה 900 שקלים?)

פורסם
  • מחבר

general328- נכון, בגלל משתמשים כמוך. :)

קיבלת אזהרה ראשונה על ספאם. בשלישית תעבור לטיפול אחראי הפורומים הכללי.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד.

שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד. תודה.

imsnoop- ה-Q8200 מעבד טוב שיספק את הצרכים שלך כמו ה-X3 710 של AMD אבל הוא עובד עם תושבת שלא תוכל לשדרג איתה בעתיד את המעבד. עם תושבת AM3/AM2+ של AMD לעומת זאת כן תוכל לשדרג ולכן כבר יש יתרון ל-710.

לגבי הכותרת שלך- היא ממש לא עונה לחוקי הפורום. תרשום בכותרת משהו כמו "Q8200 מול X3 710. מה כדאי לשימושים של XYZ"?

כמו כן- מה השימושים שלך במערכת?

למנהל הפורום שלום, אני חדש באתר הזה בפורום הזה בכלל אם עברתי עברה על חוקי הפורום ראה בזאת את התנצלותי הכנה מכיוון שאיני בקיא עדיין בחוקי הפורום ואשנה את הכותרת.

לגבי המעבדים, רצויי בהחלט שאוכל לשדרג בעתיד חלקים במחשב, מה לעשות היום הכל מתקדם בצורה כל כך מהירה שאי אפשר לעקוב אחרי הנעשה בעולם המחשבים מבלי להתבלבל.

פתחתי אשכול זה מכיוון שעד כה קניתי רק INTEL והאמת היא שהייתי מרוצה, אך היום אני צריך מחשב חדש ואני צריך גם לאלתר בגלל התקציב שלי למחשב ולכן החלטתי לבחור ב 2 המעבדים הנ"ל, כמו כן נאמר לי שמבחינת ההספק AMD ייתן לי יותר תמורה לכסף בנוגע להרצת משחקים מכיון שהמחשב מיועד לאחי הקטן לשימוש במשחקים יחד עם זאת שיישמש גם כמחשב רב תכליתי.

האם בחירה ב AMD היא בחירה נכונה והאם אני לא יתאכזב בטווח הרחוק מהמעב כמו שלא התאכזבתי עד כה מ INTEL??

פורסם

שלום גם לך ותודה שערכת את הכותרת.. אני שמח שאתה נענה לחוקים :)

בסה"כ אין הרבה חוקים והמקצת שיש מאוד הגיוניים ותורמים במיוחד למשתמשים בפורום.

מבחינת מעבדים - אכן ה-X3 710 עדיף ואתה כלל לא תתחרט על כך. יתרה מזאת אני חושב שהמחיר של ה-X3 720BE הוא דיי נמוף ונמכר במחיר דומה לזה של ה-710. לכן אני חושב שהוא עדיף יותר.

לגבי המפרטים שבהודעה הראשונה- יש מה לשפר בהם ואם אתה רוצה אז אני מציע שתתייעץ בפורום "מפרטי מחשב".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים