פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים שלום לכם,יש לי WINDOWS XP ולאחרונה אני רואה שה FIRE WALL המובנה שלו מפסיק לעבוד לבד ככה פתאום באופן אותומטי...איך מתקנים את הבעיה?ועל איזה חומת אש אחרת אתם ממליצים?
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מה הסיכוי שהFirewall של מערכת ההפעלה, או כל Firewall אחר, יכבה את עצמו סתם, בלי סיבה מיוחדת?אני לא מאמין שהוא גבוה מדי.ניסית לסרוק את המחשב מוירוסים?ולשאלה על המלצה על FW:אני אישית משתמש ב Comodo, ואני מרוצה.הוא נג'ס לא נורמאלי, אבל הוא נותן לך יכולת קבלת-החלטות, ככה שאתה מחליט מה לאשר ומה לא.
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר אז ככה,יש לי את השגיאה הזאת מופיע שם:סוג אירוע: אזהרהמקור אירוע: Tcpipקטגוריית אירוע: ללאמזהה אירוע: 4226תאריך: 11/10/2009שעה: 13:08:16משתמש: לא זמיןמחשב: MOMתיאור:TCP/IP הגיע למגבלת האבטחה שנכפתה לגבי מספר הנסיונות לחיבור TCP בו-זמנית.לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.נתונים:מה עושים נגד זה?לגבי הפירוואל לא כתוב שם וחיפשתי הרבה הדבר היחידי שמצאתי זה זה:סוג אירוע: מידעמקור אירוע: SecurityCenterקטגוריית אירוע: ללאמזהה אירוע: 1800תאריך: 07/10/2009שעה: 12:10:18משתמש: לא זמיןמחשב: MOMתיאור:שירות מרכז האבטחה של Windows התחיל לפעול.לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מוטי,למה הכוונה *מפסיק לעבוד לבד ככה פתאום באופן אוטומטי* ? האם בלוח הבקרה - חומת האש של windows - הסימון מופעלת משתנה ללא מופעלת ?האם יש לך תוכנה הגנה נוספת כגון INTERNET SECURITY ?האם האפשרויות בחלון חומת האש "מואפרות" ? ( לא ניתנות להגדרה )
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר למה זה בעברית? שני האירועים בכלל לא קשורים לבעיה שאתה מתאר. זה בעברית כי הווינדוס הוא בעברית מקורי. מוטי, למה הכוונה *מפסיק לעבוד לבד ככה פתאום באופן אוטומטי* ? האם בלוח הבקרה - חומת האש של windows - הסימון מופעלת משתנה ללא מופעלת ? האם יש לך תוכנה הגנה נוספת כגון INTERNET SECURITY ? האם האפשרויות בחלון חומת האש "מואפרות" ? ( לא ניתנות להגדרה ) זה לא משתנה פתאום מפעיל ללא פעיל, השירות עצמו מפסיק לעבוד ואני מקבל הודעה ממרכז האבטחה שאין חומת אש ושאני נכנס לחומת האש בלוח הבקרה הוא אומר לי שהשירות לא עובד והאם אתה רוצה להפעילו כעת... אין לי תוכנות הגנה נוספות חוץ מנטלימיטר פרו ששם ביטלתי את החומת אש "האם האפשרויות בחלון חומת האש "מואפרות" ? ( לא ניתנות להגדרה )" לא הבנתי את זה כל כך...
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר לא כתוב שם כלום. היום ניקיתי את כל האירועים הקודמים ובדיוק לפני רבע שעה זה קרה לי ככה זה נראה בהתחלה: ואחרי זה שאני בא להפעיל את השירות אני מקבל את זה: זה הדבר היחידי שמופיע עכשיו בלוג אירועים: סוג אירוע: מידע מקור אירוע: Service Control Manager קטגוריית אירוע: ללא מזהה אירוע: 7036 תאריך: 11/10/2009 שעה: 23:05:04 משתמש: לא זמין מחשב: MOM תיאור: The Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service entered the הפעולה הופסקה state. לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. לא כתוב פה כלום על פתרון הבעיה! ולמה זה קרה
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים וכשאתה לוחץ על "כן" בחלון *האם ברצונך להפעיל את השירות ICS* - מה קורה ?
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים מחבר זה חוזר לעבוד רגיל, אבל הנזק כבר נגרם..מנסיון שלי עם החומת אש הזאת, היא לא מנתקת חיבורים קיימיםזאת אומרת שאם לדוגמה פרצו לי והפילו את החומת אש כדי לפתוח לי איזה פורט ולהתחבר עליוואחרי זה אני מפעיל את החומת אש הפורט והתקשורת כבר פתוחים וקיימים והחומת אש לא תסגור אותם ולא תגיד לי שום דבר על זה.הדרך היחידה לראות אם באמת מנסים לגנוב ממך מידע זה דרך נטלימיטר ואיתה גם חוסמים את התקשורת + לקיחת IP
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים לסכום עניינים,אני מהמר על טרויינים שוכנים אצלך במחשב.אתה בחזקת RISK NETSURFER מרצון. (אל תשאל מה זה, אתה כבר יודע)תוכנות מומלצות:SUPERANTISPYWAREMalwarebytes' Anti-MalwareHijackThisSophos Anti-Rootkitבמדה NOD32 מקבל עדכונים באמצעות צד שלישי - להסיר מהמחשב ולהתקין במקומו - Microsoft Security Essentialsבמדה ולא מתאפשר, אז AVIRA להתקין FIREWALL רציני - Online Armor Free לאף אחד אין עניין לפרוץ לך למחשב, אתה לא מחזיק מידע גרעיני/סודי מסווג - אבל טרויינים יכולים לבלגן לך מחשב.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.