פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים יש סוף סוך יצא המישחק כמובן רצתי ליקנות אותו וזה פשוט ממשחק ענק וממכר,כדי לכם לקנות אותו.!.!
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים סתם מגעיל! לא השתמשו בגרפיקה של המשחק בכלל... הרסו את הרעיון! ומשחק שהיה יכול להיות לא-ליניארי נהייה משחק ליניארי גרוע!!!ואיפה ווארז?
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים המישחק יפה אבל יש לו בעייה אחד גדולה!אין לו טוטוריאל נורמלי ומאוד קשה להבין אותו.. לדעתי למשחק כזה היו חייבים לעשות טוטוריאל נרחב שמסביר טוב על המשחק ולא כמו החר* שיש שם..
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים א. בוקר טוב אליהו ב. דיבור על ווארז אינו מקובל בפורומינו א:בוקר טוב נח (מה הקשר ביכלל?) ב:איפה ווארז?
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים א:בוקר טוב נח (מה הקשר ביכלל?) ב:איפה ווארז? א. הוא התכוון כאילו זה לא חדש....
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים בהודעה המקורית:יש סוף סוך יצא המישחק כמובן רצתי "ליקנות" אותו הורדתי וזה פשוט ממשחק ענק וממכר,כדי לכם "לקנות" אותו.!.!
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים זה לא ווארז רשמי אבל זה בהחלט מידע שיכולנו להסתדר בלעדיו, בפעם הבאה תשמיט. עוד לא יצא (אין באפשרותי ) לי לשחק במשחק אבל מחברים שמעתי שהם לא אהבו אותו, שהוא מסובך מדי, לא מובן וגורם לך לוותר עליו מהר
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים ניסיתי לשחק לפחות שבוע והבנתי הכל אבל במקום משחק אסטרטגיה שאני צריך לשבת ולתכנן את המהלכים הפוליטיים הבאים שלי אני פשוט צריך לעשות מה שה"יומן" אומר לי!ממוצע מינוס....
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים חברים שלי מתלהבים. תנו לי SMG\Automatic Rifle, שני מחסניות וכמה ניידס ואני מרוצה או לחילופין LIGHTSABER^^
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.