עבור לתוכן

שאלה|אמינות של חנות

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב, בהתחלה חשבתי לקנות באייבורי, אבל התברר לי שהאמינות שלהם שואפת לגרוע, ושהשירות שלהם באיכות ירודה..

אז חיפשתי חנות טובה יותר לקנות, ומישהו שמבין הפנה אותי לחנות קיי.אס.פי....

ksp.co.il

רציתי לדעת עד כמה הם אמינים, ואם אפשר לסמוך עליהם בקניית מחשב...

פורסם

KSP, הם כמו IVORY לרוסים...

לא חסרים דיונים עליהם בפורומים כאן וברשת באופן כללי.

הצעה, תתרחק.

פורסם

באיזה אזור אתה מחפש? אנשים יוכלו להמליץ לך על פי ניסיון אישי.

פורסם
  • מחבר

אז יש לך הצעה לחנות טובה לקניית מחשב (נייד) טוב וזול בירושלים?

פורסם

אם אתה רוצה לקנות מחשב נייד, ולא מחשב נייח, אין בעיה שתקנה גם בKSP ובIVORY, מאחר שהאחריות ניתנת בדרך כלל במעבדת היבואן.

כלומר תחליט על הדגם שתרצה, ותברר מי נותן את האחריות (אוטומטית זה פוסל לך את כל דגמי MSI)

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק העניין!הרי באייבורי אומרים שהם חרא חנות כי הם אמורים לקשר אותך עם היבואן, והם עושים את זה עם שירות גרוע...

השאלה שלי היא האם על קיי אס פי אפשר לסמוך במידה והמחשב שלי מתקלקל וצריך לשלוח למעבדות lenovo (אני בונה על lenovo g550)?

פורסם

לא יודע מה כל הדיבורים על אייבורי... הם דווקא בסדר (סניפים נתניה-פתח תקווה).

הזמנתי מהם הרבה דברים שהיו תקינים, ולפטופ שאמנם בא עם הארד דיסק תקול (המחשב היה חדש מהנילונים ובקופסא חדשה, כך שלא נעשה בו שימוש לפני).

שלחתי להם אותו בחג, תוך יום וחצי היה מוכן. הם החליפו הארדיסק ובגלל שלא היה להם את הנפח שרציתי במלאי הם החליפו ליותר, הם גם החליפו לוח כי התברר איכשהו שהוא לא עובד משהו. הם התקשרו אלי לבוא לקחת, אחר כך התקשרו שוב לשאול אם הכל בסדר.

פורסם

אייבורי בהחלט עשויים לדפוק אותך במחיר אם אתה לא מתמצא. מבחינת שירות מעולם לא הייתה לי בעיה איתם, בחלק מהפעמים שנידרשתי לממש אחריות שם אפילו שידרגו לי את החומרה בלי שביקשתי בכלל.

עם KSP לעומת זאת היה לי רק ניסיון רע בנוגע לאחריות ואני עדיין בעיצומה של מלחמה איתם על כרטיס מסך דפוק, כנראה להולך לכיוון תביעה משפטית.

אני בהחלט לא ממליץ על KSP. רק שלא יתבעו אותי עכשיו על הוצאת דיבה , כמו שעשו להרבה למספר לקוחות שהעזו להתלונן קצת יותר מידי על השירות שלהם.

פורסם

באיזו עיר אתה גר? כדי שנמליץ לך על החנות הכי טובה באזור שלך.

מה שבטוח הוא שאתן IVORY וKSP אסור לקחת אפילו בחשבון.

פורסם

לא יודע מה כל הדיבורים על אייבורי... הם דווקא בסדר (סניפים נתניה-פתח תקווה).

ואלה? אז איך זה "שאין" עליהם תלונות על שירות ואחריות?

הם הם גם החליפו לוח כי התברר איכשהו שהוא לא עובד משהו. הם התקשרו אלי לבוא לקחת, אחר כך התקשרו שוב לשאול אם הכל בסדר.

לוח למחשב חדש? והם התקשרו... :lol: נו ברור..בכדי לשאול אם הלוח המשומש שהעבירו לך ממחשב אחר לכאורה עובד בסדר אצלך.

קח בחשבון שאם יהיה חסר לך חלק לנייד של MSI כמו מטען לא תוכל להשיג שם! אצלנו חברה בעבודה אכלו ח** להשיג מטען תואם.

פורסם

כמו שאמרו, ניידים תקנה מאיפה שהכי זול, גם ככה זה אחריות יבואן

פורסם
  • מחבר

אני גר בירושלים..

כבר כמה אנשים אמרו לי שבגלל שזה אחריות למעבדות של IBM (אני מתכנן לקנות lenovo) אז זה לא משנה כל כך איפה אני קונה..

למרות שאני אשמח אם תמליצו לי על מקום טוב וזול באיזור ירושלים לקנות בו..

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לשמוע על חנויות טובות באיזור ירושלים?

זה די דחוף, אני מתכנן לקנות את המחשב היום...

פורסם

כפי שכתבת, האחריות ניתנת ע"י היבואן. לאחר קבלת המחשב תוכל לממש את האחריות דרך מעבדת היבואן, כך שאין יתרון לחנות מסויימת.

תבחר לרכוש ב חנות שמציעה לך את המחיר (ותנאי התשלום) הטובים ביותר ואספקה מהירה.

נ.ב: כדאי לשקול הרחבת אחריות לשלוש שנים תמורת 590 ש"ח.

עלות התיקון וחלקי החלוף לאחר שנת האחריות גבוהים מאוד בד"כ.

פורסם

שום חנות לא תספק לך שירות לניידים, ומי שכן רק תפגע בך כי כמות הניידים שיוצאים מהם חזרה ליבואן היא אפסית אז יהיה דילאי דיי גדול בין הקליטה לשליחה.

אם כ"כ חשובה לך האחריות הקרובה אז מה שאמור לעניין אותך זה לאיזה יצרן של ניידים יש מעבדת יבואן שהכי קרובה אליך, לפי זה תחליט מה לקנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים